FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najjači ostaju
@Dobar
Handžić može igrati zadnjih 20 minuta i to je sve.
@Dobar
Handžić može igrati zadnjih 20 minuta i to je sve.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- feniksptica
- Kontakt:
I ja bih se radovo da dam gol SArajevu a ne Hadzic, mislim da ni on sam nije to ocekivo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Benjamin Tatar opet je najviše pretrčao i na utakmici protiv FK Mladost, dok je najveću brzinu od 31.66km/h ostvario Mirko Oremuš.
Glavu gore i idemo u nove pobjede! Već u srijedu očekuje nas utakmica protiv FK Tuzla City na našem Koševu.

Glavu gore i idemo u nove pobjede! Već u srijedu očekuje nas utakmica protiv FK Tuzla City na našem Koševu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ta ce taj podatak...
Nzm kako se do sada nisu otkazi podjelili

Hodali igraci, nije bilo zelje ni volje....

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U srijedu Tuzla pada 'ladno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nadmudrio ga, povukao ga za dres i postigao gol. Ali ne opravdavam, njegovu lošu partiju.
Vide se da je Oremus katastrofa bio, sa 11,3km spao na 10,6 km...
ABd kad dobijemo, samo stisni muda pa me banuj....

Vidjet cemo koliko ce profila da se javi u srijedu aBd nakon pobjede
Kažu vadi Oremuša qrcu ne valja, vidi kilometraže čovjeka koji zadnjeg veznog igra. Čitavu sredinu terena pokriva, al jok ne valja čovjek 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Trebao bi pasti aBda! Ovaj pocetak ko nekad sa Dzenom 
Sve ide ali nema golova..i onda neko plati peticom
Pa opet 1:1
I u krug sve.
Ocekujem da Vinko bas to eliminise, nekonstantnost.

Sve ide ali nema golova..i onda neko plati peticom

Ocekujem da Vinko bas to eliminise, nekonstantnost.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- egocentrik
- Kontakt:
Ma smiješni komentari iskreno, a ovi što su se povukli... pa ne bori se tako momci protiv parazita
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ko je rekao da je kriv Pantelija ili neko drugi? Pantelija je jedan od rijetkih koji je argumentovano sve pokrio i to poštujem. Ja govorim za sve ostale, idiote koji igračima psuju mrtve na poluvremenu, bogaraju bez razloga i blamiraju se s raznoraznim glupostima koje su na nivou djece iz osnovne. Ne mogu da čitam postove persona kojim nacrtaš sve i oni opet jedno te isto ponavljaju.
Jedini razlog je seljakluk, neznanje i nerazumno pisanje nakon jednog običbog kiksa. Sve ostale stvari koje su iznijeli pantelija, fera, body i ostali normalni ljudi su mi okej i naravno da imaju pravo na to. Problem su maloumnici, interesdžije i životno isfrustrirani hajvani.
Jedini razlog je seljakluk, neznanje i nerazumno pisanje nakon jednog običbog kiksa. Sve ostale stvari koje su iznijeli pantelija, fera, body i ostali normalni ljudi su mi okej i naravno da imaju pravo na to. Problem su maloumnici, interesdžije i životno isfrustrirani hajvani.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Fudbal je momci, fudbal, ne atletika. Dobro je kad se moze trcat, al puno drugih kvaliteta bi trebalo stavit ispred toga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedan dan u grupnoj fazi, drugi dan ne možemo poluamatere dobiti, uprava da se vodila ovim mišljenjem sa foruma ne bi vidjeli, kamo li osvojili sve što se moglo osvojiti u zadnje 2 godine, ali dobro svakom svoje... Dešavaju se ove utakmice, vratiće se negdje...
Calma...
Calma...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Al rece lik za 5 utakmica gdje Vinko ima skor od 4 pobjede i 1 nerjesenog da on nije za FKS i da ne moze isti voditi
A pritom, lik zadnji post napisao prije korone

A pritom, lik zadnji post napisao prije korone

Opet ne kontam kako neki kroz ove brojeve moze reci da je neko odigrao dobru utakmicu.Ok lijep podatak mada mi neznaci nista jel je glupo porediti jel neznam evo koliko je neko iz Mladosti npr pretrcao pa da mozes paralelu povuci i da kazes aha pa nasi su ih ono puno natrcali,evo Tatar najvise pretrcao,jeli dobro odigrao generalno utakmicu?Nista specijalno .
Ne kontam to
na ove brojeve?
Ne kontam to

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- egocentrik
- Kontakt:
Add foe i kraj priče, ne možeš se na takav način boriti s vjetrenjačama, ovo je javni forum i svaki diletant ima mogućnost komentarisanja.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:00Ko je rekao da je kriv Pantelija ili neko drugi? Pantelija je jedan od rijetkih koji je argumentovano sve pokrio i to poštujem. Ja govorim za sve ostale, idiote koji igračima psuju mrtve na poluvremenu, bogaraju bez razloga i blamiraju se s raznoraznim glupostima koje su na nivou djece iz osnovne. Ne mogu da čitam postove persona kojim nacrtaš sve i oni opet jedno te isto ponavljaju.
Ja sam na istoku zadnjih 7 godina i na početku je malo falilo da se obračunam s pojedincima ali šta ćeš druže. Ljudi isfrustrirani životom ili s manjkom inteligencije, pa je utakmica/forum jedini njegov prostor jer je u masi. Bolesne glave.. a napuštanje foruma ti nije nikakvo rješenje i dalje će kukolj pisati.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Isti sam komentar napisao prije mjesec, pa mi je neko odgovorio, da je to škart koji nije za Sarajevo, da mi čekamo kapitalce, samo da se lige završe

Ja se "NADAM" Ožegoviću 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovaj podatak je bitan da se vidi da se nije hodalo kako se zeli ovde ovaj nerjeseni rezultat predstaviti...miky_hz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 20:06Opet ne kontam kako neki kroz ove brojeve moze reci da je neko odigrao dobru utakmicu.Ok lijep podatak mada mi neznaci nista jel je glupo porediti jel neznam evo koliko je neko iz Mladosti npr pretrcao pa da mozes paralelu povuci i da kazes aha pa nasi su ih ono puno natrcali,evo Tatar najvise pretrcao,jeli dobro odigrao generalno utakmicu?Nista specijalno .
Ne kontam tona ove brojeve?
Nije bilo srece, isto kao sto smo prosle sezone imali bruku utakmica koje nismo trebali dobiti a opet smo dobili....
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Google Adsense [Bot], SarajevoAC, ŠTA_JE i 56 gostiju.