Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Ljudi beško je rekao ako Bayern osvoji LP ove godine da odlazi s foruma, pa ono ako ima neko da je neutralan nek razmisli malo koga bodriti
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sviđa mi se ova samouvjerenost kobasica
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pri tastaturi sam pa da iskoristim za kratki Feedback za 1/8 i za tekme koje predstoje. Smatram da je City izbacio najbolju ekipu u takmicenju i to vise sretno nego spretno. Sve to pokazuje koliko je ovo takmicenje mix srece, iskustva i znanja. Kao i ostali jos jednom me impresionirao Benzema. Kapitenska mu dobro stoji i eto docekao je da ne bude u sjeni niti jednog igraca u Realu. Kod nas veoma interesantno ponovo junak osporavani Jesus uz top partiju Wallkera. Moram priznati da me Pep razocarao eksprimentom u prvom poluvremnu. Sterling desno, Jesus lijevo i Foden u centru. Isto tako Gundogan nema sta traziti u prvih 11 dok je Merlin spreman i motivisan. Jedan od dvojca Mahrez i Bernardo su morali startati. Ali eto, nekon pehova u proslim godinama i one turske nakaze Cekira (citaj igranja tukom Llorrentea) vrijeme je da nas i sreca pomazi.
U zavrsnici nema ekipe koja nam moze parirati kao sto je to cinio Real. Barcelona na baterije bice prvi pravi test Bayernu ove sezone kojeg vjerujem nece poloziti. Ali igra se jedna utakmica, jedan detalj, sreca, nesmotrenost moze odluciti svaku utakmicu.
Radujem se zavrsnici i nadam se da ovaj put idemo do kraja...
U zavrsnici nema ekipe koja nam moze parirati kao sto je to cinio Real. Barcelona na baterije bice prvi pravi test Bayernu ove sezone kojeg vjerujem nece poloziti. Ali igra se jedna utakmica, jedan detalj, sreca, nesmotrenost moze odluciti svaku utakmicu.
Radujem se zavrsnici i nadam se da ovaj put idemo do kraja...
4-IN-A-ROW
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nevjerovatno kakva beskičmenost navijača Bayerna. Ližu se sa fanovima ekipe koja ih je u zadnjih 6 godina tri puta izbacivala.

Ali valjda je to prirodno kad navijaš za ekipu koja se ne može pohvaliti nekim većim uspjesima u Evropi u zadnje dvije decenije.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobili su najlakseg protivnika kojem ce cak jedan Timo Werner da bude pojacanje. Vjerujem da Napoli ili Juventus ne bi prosli. Ali dobro, samopouzdanja uvijek treba imati. Svasta je moguce sad kada se igra jedna utakmica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kako ti se dopada moj potpis

*pobijediti Man City u 202...sezoni 2019/2020*
LIVERPOOL
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
MvP nagrade
kakva su to izmisljena dostignuca
Kakva nesigurnost
Kakva nesigurnost
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znam kako će se snaći u ulozi favorita koju im mediji i javnost stavlja na teret budući da to u Evropi nisu bili već 7 godina. Ne bi me iznenadilo da se raspadnu pod pritiskom i dožive potpuni kolaps u petak.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
čini mi se da će biti dodatnog lizanja sa još jednim klubom koji je Bayernu očitao lekcije fudbala u skorijoj prošlosti, bože jesam beskičmenjak pušio bih ga Hansiju samo da uzme LP
Da bi se kladio samnom prvo moraš biti čovjek a ti to nisi čim glorifikuješ ratne zločince.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Osim, say no more!
Dobro, slobodno reci "pichka sam"
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Moram reći da se ova koronavirus UCL tema pretvorila u PL Prepucavanja INO fudbala na forumu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Razumijem Mella i ostalu madridski bagru što će preći preko dostojanstva i navijati za Bayern ali nešto ne mogu da shvatim kad to dolazi od osobe koja navija za Liverpool

Ako je zbog Citya, valjda bi trebao biti svjestan da Guardiola neće imati srca izbaciti rodni kraj u polufinalu, dok bi nezahvalne kobasičare kojima je i danas kriv za sve vjerujem sa zadovoljstvom preslušao.

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Je li ovaj desni niger Alaba?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Sanse da Bayern uzme Barcu su jednake sansama da Lewandovski uzme zlatnu loptu
Samo ste se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, ali ne brini, upravo ću ih malo bocnuti i vratiti ravnotežu vaser vage na pravo mjesto 👇BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 19:30će preći preko dostojanstva i navijati za Bayern ali nešto ne mogu da shvatim kad to dolazi od osobe koja navija za Liverpool :hmmmmm:
Ako je zbog Citya, valjda bi trebao biti svjestan da Guardiola neće imati srca izbaciti rodni kraj u polufinalu, dok bi nezahvalne kobasičare kojima je i danas kriv za sve vjerujem sa zadovoljstvom preslušao. :kafa:
Nekakav tzv wunderkind iz Kanade, vele može trčati. Ja velim ne može biti fudbaler i iz Kanade u isto vrijeme :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prvi fudbaler u historiji takmičenja koji nije Ronaldo i Messi, a da ima 13+ golova u UCL.
Nek ostane zapisano da 12 golova u UCL ima i Mario Gomez, što ga stavlja u elitnu kategoriju sa Ruudom van Nisterloyom.

Nek ostane zapisano da 12 golova u UCL ima i Mario Gomez, što ga stavlja u elitnu kategoriju sa Ruudom van Nisterloyom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.