NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Covjek najbolji visoki pacific divizije a vi tako...
Sacekati PO, pa ondah donositi zakljucke ko je najbolji visoki...
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Memphis na -5 četiri minute do kraja,ajde 
17-4 im napravili.
Siakam dvije trice
Tolliver mrtvi dvije lopte prodao.

17-4 im napravili.
Siakam dvije trice

Tolliver mrtvi dvije lopte prodao.
Poraz,ali dobra utakmica Memphisa i to ne samo zbog ovog povratka na kraju.Dobro su se držali većinu utakmice protiv dosta jačih Raptorsa.Nekako su mlako ušli nakon pauze,ali dojam je da pale motore lagano.Velika šteta što nema i JJJ-a i Jonesa u rotaciji.
Ne bih imao ništa protiv da Raptorsi izađu sa istoka opet.Nurse odličan posao radi.
Tko gleda Spurse,šta je sa Whiteom bilo?
Ne bih imao ništa protiv da Raptorsi izađu sa istoka opet.Nurse odličan posao radi.
Tko gleda Spurse,šta je sa Whiteom bilo?
Graysona ne komentarises?

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Iznenađujuće dobar u Orlandu,ali 60 posto za tricu nije održivo tak da tek treba vidjet šta će bit sa njim.
Ne vraća se White više za večeras.Samo fali da je i kod njega neka ozbiljnija ozljeda.
Ne vraća se White više za večeras.Samo fali da je i kod njega neka ozbiljnija ozljeda.
Pa on ima potencijal da bude dobar igrac za rotacije. Atleta, solidan sut, moze prevesti loptu, asistirati, nije ni u odbrani rupa.
Inace, propade pokusaj lige da Debelog uguraju u playoff.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jaylen Brown igra kao superstar u nastajanju od kako je potpisao maksimalu.
Bas sam bio protivnik toga da on odma dobije maks, ali me totalno razuvjerio, narocito ako nastavi sa ovakvim napretkom.
Bas sam bio protivnik toga da on odma dobije maks, ali me totalno razuvjerio, narocito ako nastavi sa ovakvim napretkom.
dangelo i ingram su jako dobri i bice jos bolji, randle i lonzo su promasaji
Lonzo>Russell
Spursi ostali u igri.Idemo sad Phila da odradi posao...
Spursi ostali u igri.Idemo sad Phila da odradi posao...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Brown mozda ne vodi PHI kako treba, ali gledajuci ovu ekipu, tesko da je samo on problem ovdje.Iako je Embiid vjerovatno i najbolji visoki u ligi, a sasvim sigurno igrac za kojeg ne postoji protivnik u cijeloj ligi koji ga moze cuvati 1 na 1, on se meni sve vise i vise cini kao jedna velika lijena guzi.ca.Brojevi koje on ima, kao i njegova igra, mogu biti jos bolji, ali njemu to izgleda nije bitno.
Ima viska kg opet, sto ukazuje na to da mu se ne trenira previse, a kad je tako, on ne moze konstantno koristiti svoju snagu i bukvalno se poigravati sa protivnicima.Pocne igrati na neku finesu i tu ga protivnici neutraliziraju ili on to sam ucini.Ako ikad bude zelio da zaista osvoji titulu, on mora imati Shaqov mentalitet.U ovoj eri, on je Shaq, jer mu fizicki niko nije ni blizu, a ni izbliza dominacija koja bi omogucavala da ekipa pobjedjuje.
Ima viska kg opet, sto ukazuje na to da mu se ne trenira previse, a kad je tako, on ne moze konstantno koristiti svoju snagu i bukvalno se poigravati sa protivnicima.Pocne igrati na neku finesu i tu ga protivnici neutraliziraju ili on to sam ucini.Ako ikad bude zelio da zaista osvoji titulu, on mora imati Shaqov mentalitet.U ovoj eri, on je Shaq, jer mu fizicki niko nije ni blizu, a ni izbliza dominacija koja bi omogucavala da ekipa pobjedjuje.
Takav je od pocetka karijere u NBA.Zion ce napraviti puno bolju karijeru zbog razvijene radne etike.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 avg 2020, 01:13Brown mozda ne vodi PHI kako treba, ali gledajuci ovu ekipu, tesko da je samo on problem ovdje.Iako je Embiid vjerovatno i najbolji visoki u ligi, a sasvim sigurno igrac za kojeg ne postoji protivnik u cijeloj ligi koji ga moze cuvati 1 na 1, on se meni sve vise i vise cini kao jedna velika lijena guzi.ca.Brojevi koje on ima, kao i njegova igra, mogu biti jos bolji, ali njemu to izgleda nije bitno.
23
ej moj Mario,samo ti sa poda Shutiraj.
Veliki Portland koji nakon treće petorke Clippersa ne može riješit ni Philu bez Simmonsa i Embiida.Uz malo sreće Richardson and co će završit ovo večeras na najbolji mogući nacin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.