Moj Ahbabu teško je "pametnom", objasniti da je trava zelena
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledao ih prosle godine, protiv Partizana, flasirane pive se služe uz teren. Podsjetili me na peticu prije rata.JavierBosnia je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:17Kapiten im ima 38 godina, Gosk prema transfermarktu skuplji
Stadion od hiljadu sjedecih mjesta
O cemu pricamo
Vjeruj da ne bi...ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:45https://www.transfermarkt.com/ricardinh ... ler/106041
Kako bi nam ovakav tip napadaca legao![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- ElCartel11
- Kontakt:
Vidim da je kod vas malo igrao sta je uzrok? Nedisciplina pretpostavljam?marconato je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:51Vjeruj da ne bi...ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:45https://www.transfermarkt.com/ricardinh ... ler/106041
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Haveru nemoj pit kad ti skodi

Sta je ono prva nagrada i ne sjecam se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ma ok je Rikardinjo, nije bas bio neki veliki promasaj, al s obzirom da je imao platu ako se ne varam jedno 500 000 evra ocekivalo se da bude jedan od nosilaca ekipe a on nije uspeo. On je bio krilo nije spic, tako da ne znam koji ce vam moj, pisali ste da vam krila ne trebaju vec desni bek. A kad smo kod desnog beka u Novom Pazaru imate odlicnog, Sise koga je Partizan poslao umjesto da ga zadrze. Bas je dobro odigrao na debiju. Sredite da vam ga Pazarci, ili Partizan proslede, bas je djelovao dobro, iszopao ke Stevanovica samo tako.
A sto se spica tice zasto ne pojurite Nermina Haskica? Kog djavola on radi u Japanskoj drugoj ligi. Ne znam za koju lovu igra i kako vi stojite sa time ali recimo da bi vam on resio napad i efikasnost a ovaj Sise bi sam drzap desnu stranu bar u BiH ligi.
A sto se spica tice zasto ne pojurite Nermina Haskica? Kog djavola on radi u Japanskoj drugoj ligi. Ne znam za koju lovu igra i kako vi stojite sa time ali recimo da bi vam on resio napad i efikasnost a ovaj Sise bi sam drzap desnu stranu bar u BiH ligi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Problem naših igrača su fizička sprema i zadnja lopta u napadu.
Jednostavno, naše ekipe ne znaju napraviti taj ubitačni pas, ubitačnu završnicu.
Neko je ovdje dobro napisao, golmani nisu navikli da im se šuta sa 15-20 metara, u evropi u 90% slučaja protiv naših golmana to ide u gol.
Sarajevo mora poraditi na prekidima u defanzivi i u napadu, jer je to trenutno najslabija tačka.
Jednostavno, naše ekipe ne znaju napraviti taj ubitačni pas, ubitačnu završnicu.
Neko je ovdje dobro napisao, golmani nisu navikli da im se šuta sa 15-20 metara, u evropi u 90% slučaja protiv naših golmana to ide u gol.
Sarajevo mora poraditi na prekidima u defanzivi i u napadu, jer je to trenutno najslabija tačka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zato sto je igrac vise za mali, a ne za veliki fudbal. Krilo koje nema potrebnu brzinu niti defanzivnu igru da bi igrao moderan fudbal...ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:54Vidim da je kod vas malo igrao sta je uzrok? Nedisciplina pretpostavljam?marconato je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:51Vjeruj da ne bi...ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:45https://www.transfermarkt.com/ricardinh ... ler/106041
![]()
![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Znaci savrsen za nas
Kod nas do 38-39 igraju igraci koji imaju tehniku i znanje u nogama, tereni su nam uglavnom prelosi za neke trke, brze kontre, samo je znanje s loptom kljucno...
Kod nas do 38-39 igraju igraci koji imaju tehniku i znanje u nogama, tereni su nam uglavnom prelosi za neke trke, brze kontre, samo je znanje s loptom kljucno...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 09 avg 2020, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta ti nije jasno

Dres
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mudra odluka, +1, lobotomiji se smijali, oni su gospoda za ovo ovde ! Zivjeli

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tradicija se nastavljaLik je napisao/la: ↑09 avg 2020, 17:03FK Sarajevo protiv velških timova
Voljom žrijeba, odlučeno je da će prvi protivnik bordo tima u ovogodišnjem izdanju kvalifikacija za Ligu prvaka biti prvak Velsa, Connah's Quay Nomads FC.
Za tim Sarajeva će ovo biti prvi zvanični duel protiv jednog tima iz Velsa. U svojoj dosadašnjoj historiji, Sarajevo je dva puta odmjerilo snage s timovima iz Velsa, oba puta u prijateljskim utakmicama. Prvi put jedan tim iz Velsa na Koševu je gostovao 13. augusta 1981. godine, a to je bio Swansea City Football Club, tim iz drugog najvećeg velškog grada, Svonsija, koji se takmiči u engleskoj profesionalnoj ligi. Susret je odigran u sklopu transfera dugogodišnjeg stopera bordo tima Ante Rajkovića u Swansea City. Bordo tim je na krilima razigranih Pašića i Musemića zasluženo savladao Velšane. Dva gola Husrefa Musemića, te po jedan Mehmeda Janjoša i Predraga Pašića, na kraju su bili dovoljni za ubjedljivu pobjedu rezultatom 4:2.
Drugi meč sa velškim timom odigran je u julu 2014. godine. Sarajevo je na Koševu ugostilo U23 selekciju Cardiff City Football Club. Gostovanje tima koji je također bio u vlasništvu Vincenta Tana, poslužilo je fudbalerima Dženana Uščuplića kao generalna proba za nastupe u Evropskoj ligi tog ljeta. Sarajevo je na kraju zasluženo slavilo rezultatom 4:1, a prvo ime meča bio je Bojan Puzigaća koji je postigao dva pogotka, dok su se u listu strijelaca još po jednom upisali Samir Radovac i Nemanja Bilbija.
Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trebate onda Milijaša i Sašu Ilića reaktivirati

**** svakog ko posumnja u Sarajevo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jel izabran novi Sef Akademije, vidim da i juniori i kadeti slabo odigrali?
Ovo je mozda i gora stvar od onog rezultata jucer. Akademija nam mora biti na prvom mjestu!
P.S. Ako je neko upoznat sa problemom ulaganja u Butmiru, da objasni malo detaljnije, znam da se pisalo da su i za to bile spremne pare da se gradi.
Ovo je mozda i gora stvar od onog rezultata jucer. Akademija nam mora biti na prvom mjestu!
P.S. Ako je neko upoznat sa problemom ulaganja u Butmiru, da objasni malo detaljnije, znam da se pisalo da su i za to bile spremne pare da se gradi.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
DOKOLJENKOzagor1987 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 15:55Ko si ti?AdmirKa je napisao/la: ↑09 avg 2020, 15:51Nismo mogli raspalu Mladost pobjediti a da izbacimo velsane ovom igrom sto vinko preferira lose smo igrali priljateljske utakmice tako smo nastavili i u prvenstvu.Igra sa dva zadnja vezna a nema kreativca da gurne loptu u prostor.sporo se igra veznjaci bezidejni.tanka je ova igra za evrope
Pitar6785 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:34Sto se tice prolaska u 2 koli lp mi smo prosli genk ispali od dinama kijeva, ja mislim daje sergija izbacila liestrom ispali od new castela,, za modricu nisam siguran da je prosla
Sto se tice, sad kad se noc prespavala, treba otic na trening podrzat igrace, izljubit serbu dzokana pidru kovu (bas izljubit) dat toj djeci morala i do znanja dasu nasi da im necemo leda okrenut i da smo uz njih, a starcima dat podrsku..
Vinko nije lud vidi i on da ovo nije dobro al treba covjeku podrzsku dat..
**** kako god okrenes to su nasa djeca a ovi stari nadi igraci
Mislim da bi to svima znacilo i pobjedom od 6:0 bi preuzeli prvo mjesto...
Moramo se dobro spremit uigrat za welsane i moramo kupit spica i to spica Ahmetovi ili jos bolji kvaliteta
Ove engleze mozemo dobit samo ako je Jeleskovic pripremio ekipu kako on zna, i njegova plata ce bit opravdana ako prodemo u 2 krug.

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Burberry46, rimljanin90, skoJaa i 65 gostiju.