FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 09 avg 2020, 14:07

forza_juve je napisao/la:
09 avg 2020, 14:03
AlfredNobel je napisao/la:
09 avg 2020, 13:57
forza_juve je napisao/la:
09 avg 2020, 13:44
Sada ce skoro decenija kako sam na ovom forumu. Ne pisem bas puno ali citam sve redovno, nisam nikada banovan, pratio sam redovno uzivo FK Sarajevo dok nisam vani otisao, sada pratim preko tv opet redovno. Posjecujem fan shop kada sam u BiH
Hocu da kazem da nisam nikada nesto pljuvao po klubu i upravi, jesam kritikovao u granicama normale. Ono sto zelim reci da je stvarno ruzno za citati ove neke pljuvace i bespotrebno omalovazavanje uprave i trenera ko god da je to. Pa moze li biti neki period da se o tome ne pise . Pustimo da ljudi rade svoj posao a ne nakon jednog kola tjerati sve redom. Klub je imao od mene podrsku uvijek i uvijek ce imati. Daj da se radujemo ovome sto imamo, sto smo klub na zdravim nogama i sto svakim danom sve vise napredujemo u svakom pogledu.
Mi trebamo pomoci podrskom klubu a ne sputavati klub ka tom nekom svom cilju.
Ne možeš ti ljudima objasniti da je to sport. Sramota jeste i to niko ne može osporiti, ali pisati da nemamo ama baš nikakvu igru, da je kriv svako na svijetu zbog jedne tekme gdje je realizacija bila u qurcu i gdje se sve trebalo završiti u prvom dijelu, a uz to i loše predstave pojedinih igrača. Kad shvate da je i ovo sve normalno za sport kakav je fudbal, oči će im se same otvoriti. Nije ni čudo kakvom nas stokom smatraju, samo pogledaš komentare i bogaranja pojedinih, o dvoličnosti da ne govorim.

Još kad krenu 'a plata redovna', 'odbijaj im od plate' i slične debilarije, onda tek vidiš u kolikom minusu je inteligencija, razum nr postoji doslovno.
I onaj Messi uzme 50 miliona, Barca najviše izdvaja na plate, pa se sramote evo iz godine u godinu.

Pogotovo tekma gdje protivnik napravi bukvalno dvije šanse i kazni te, precrtana tekma iz Italije kad smo izvukli remi s Atalantom. Takvih tekmi ima more u svakoj ligi na svijetu svake sezone. Ovi te slome od igre, ti uvališ na foru i dobiješ. Najsvježiji primjer je ispadanje Liverpoola od Atletica, ljudi prismrdili golu nisu čitavu tekmu i blitzkrieg, hop gotovo, sviraj qurcu.
Zato i ne pisem puno, jer onda ulazim u raspravu a rasprava mi ne treba iskreni receno. Kikseva ce uvijek biti ali to nije razlog da se na noz nabija. Vinko jos nema poraza kako je sjeo i izgleda neko ocekuje sve pobjede. Ja na kraju sezone sudim a ovo ostalo ide kako ide i uvjeren sam da moze samo bolje. Evo Bog nas napokon progledao u LP i imamo dobre sanse da ostvarimo zacrtano, stadion je tu, bit ce pojacanja, bit ce i odlazaka. Sve u svemu ja zadovoljan
Bravo, upravu si sve. :thumbup:
Treba se malo udaljiti, dobro si.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 avg 2020, 14:08

Vazna utakmica protiv TC za povratak samopouzdanja i da vidimo gdje smo sta smo. Protiv Olimpika mozda se i odgodi tako da bi imali dovoljno vremena i za putovanje i za pripremu za evropu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 09 avg 2020, 14:09

Ove igrače poput Dušana Hodzica kojem ako se neko sjeća Ahmetović u 80toj minuti asistira na desnu stranu gdje je on sam ko duh i uputi centaršut gdje lopta izadje iza gola odmah treba na klupu,druže moj ako ne možeš ubacit centaršut a sam si ko duh nego je napucas iza gola ti ili si promašio poziciju ili klub.Sabanovic po meni dosta bolji i ovom segmentu i defanzivnom
12. igrač kluba iz Titove 38b

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 09 avg 2020, 14:14

bordobijeli je napisao/la:
09 avg 2020, 14:04
Ovo je smjesno da se traze ostavke i vrsi pritisak na trenera nakon 2 kola. Ja sam pisao da ce tako biti zato sto i prošla smjena uradjena nakaradno, jednostavno sad se zeli vise. Znalo se da ce novog trenera ovo čekati.
debilizam nisu nam uvalili 6 komada... Biće bolje sljedeće kolo :bih:
FKS

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2020, 14:16

Moze li mi neko naci postove gdje se tjera uprava vino ili emir.
Hvala 😎
Pod tim ne podrazumjevam post forumasa koji se dans reg.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 09 avg 2020, 14:18

Ovo je za ovu strukturu ekipe i karakteristike koje mi posjedujemo preozbiljna ekipa.Gledao sam ih nekoliko puta i sve su sem konobara i šankera.Ozbiljna fizička ekipa koja je svjesna svojih tehničkih limita .
Marinović će imati problem kako da odgovori na fiziku i tuću koju će oni sigurno koliko im sudija dopusti ući.
Ovu utakmicu moraju igrati 100% spremni i u duelima agresivni igrači.Nadam se da će Ahmetović biti spreman,Sušić(mislim da nema šta tražiti poslije ovolike pauze u duelu pored ovako čvrste ekipe).
Svako ko misli da je ovo lak protivnik mislim da griješi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2020, 14:19

bordobijeli je napisao/la:
09 avg 2020, 14:04
Ovo je smjesno da se traze ostavke i vrsi pritisak na trenera nakon 2 kola. Ja sam pisao da ce tako biti zato sto i prošla smjena uradjena nakaradno, jednostavno sad se zeli vise. Znalo se da ce novog trenera ovo čekati.
Mislim da je ovo izmišljotina, ne postoji više od dva frajera od nas hiljadu koji ovo hoće.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2020, 14:22

100% Milicevic ce na DM Dupe na stopera protiv ovih Velsana,trebat ce nam visina,jedino im prekide braniti i nebi trebalo biti problema.

Btw bas smo u ruzan vakat kiksali,danas izvlacenje,otvoris tamo neku vjest ma k.urac neko o tome prica,Mladost ,trener jedan trener drugi.Sto je najgore sebi su sad nabili pritisak pred Tuzlu da se useres a pitanje je koliko su oni u glavi jaki ,mozda i bolje sto nema navijaca u srijedu poznavajuci situaciju, mislim da bi se usrali nasi ako nebi prvih 20 minuta povel,vec vidim na sta bi to licilo..Pogotovo sto se protiv Olimpika pomjera utakmica.Na noz jbt moras sa Tuzlom ici.

I dalje mi je ciganluk da nema izjave nikoga vezano za jucerasnju utakmicu.Apsurd ,moras da budes veliki i u porazu,da budes dostojnanstven da kazes jeste pogrijesili smo itd itd.Ne da se sakrijes u misiju rupu.Sad trebam 7 dana cekat da dodje ta emisija da bi cuo izjavu,pisaj je tad.

Nadam se da se nauciti iz gresaka .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 avg 2020, 14:22

Koliko toksicna atmosfera vlada na nasem forumu evo godinu dana, prvenstveno zbog kesoljuba i njegovih botova koji cekaju i malu slamkicu, da se uhvate i da se.ru.

Definitivno odlazim s ovog debilizma.
Pozdrav normalnim forumasima :bih:
Sarajevo sampion!
1946~

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 avg 2020, 14:25

Vraacaj Husrefa da im milu majku svima poredu..izgidosmoooo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 09 avg 2020, 14:27

ThrillerHz je napisao/la:
09 avg 2020, 14:22
Koliko toksicna atmosfera vlada na nasem forumu evo godinu dana, prvenstveno zbog kesoljuba i njegovih botova koji cekaju i malu slamkicu, da se uhvate i da se.ru.

Sarajevo sampion!
upravu si potpuno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 avg 2020, 14:28

Sarajevo sampion!
Vala si mi uzeo rijec iz usta...
Pametno, treba se udaljiti od ovog... :clap: :clap:

:salut:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 avg 2020, 14:29

Sarajevo sampion!
Također, nema svrhe se trošiti i zayebavati. :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 09 avg 2020, 14:30

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 avg 2020, 14:32

Kud svi Turci, tu i mali Mujo. Čut ćemo se u maju kad budemo slavili titulu. :wave:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2020, 14:32

Slazem se atmosfera na ovom forumu je katastrofa, toliko pljuvanja i izmisljanja po Čali, Husrefu evo sad i po Vinku krenulo. Jednu covjek kiksnuo skidaju glavu strašno i smiješno.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 avg 2020, 14:37

za drustvo jedna

Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 avg 2020, 14:37

Nemojte donositi ishitrene odluke i ne obazirite se na novoregistrovane nickove. Ja sam mozda i najveci kriticar ove uprave, ali zaista nema svrhe ni obraza onaj koji trazi ostavke i promjene nakon jednog kiksa. Dopustite da vrijeme ucini svoje, na polusezoni se donose odluke.

P.S. Jedini razlog zbog kojeg bi svi trebali traziti ostavke bi bilo ispadanje protiv ovih Velsana, narocito ako ne dovedemo pojacanja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2020, 14:38

:D uvrijedjene mlade koje ne znaju primiti kritiku :D

Vinka nema da kaze sta se desilo.

Vadi amara rahmanovica kod 1:1 i Tatara sa jedne neprirodne pozicije, desnog krila (tatar je LIJEVO KRILO) Stavlja na 10ku.

Stavlja drugu tekmu zaredom krstu vekoskog koji je ... Odron.

Proriv dvije najlosije ekipe u ligi dali smo 4 godla. 2 iz penala (jedan nepostojeci), jedan autogol.

Igraci nam godinama prave potpuno iste gluposti sa faulovima na 30 fo 40 metara od gola u situaciji gdje je protivnik okrenut ledjima nasem golu.

Igre nemamo.

Ako je ovo tjeranje vinka uprave i emira onda ok.
Ja ovo zovem ARGUMENTOVANOM kritikom na rad.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 avg 2020, 14:38

Čekajte i mene @vanja, @alfred, @skoro i @thriler.
I ja sam se smorio od jučer objasnjavajući da nije smak svijeta, imao sam volju i snagu dok nisam procitao da porazi i kiksevi nisu sastavni dio sporta. Tu mi je bio kraj.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.