Bravo, upravu si sve.forza_juve je napisao/la: ↑09 avg 2020, 14:03Zato i ne pisem puno, jer onda ulazim u raspravu a rasprava mi ne treba iskreni receno. Kikseva ce uvijek biti ali to nije razlog da se na noz nabija. Vinko jos nema poraza kako je sjeo i izgleda neko ocekuje sve pobjede. Ja na kraju sezone sudim a ovo ostalo ide kako ide i uvjeren sam da moze samo bolje. Evo Bog nas napokon progledao u LP i imamo dobre sanse da ostvarimo zacrtano, stadion je tu, bit ce pojacanja, bit ce i odlazaka. Sve u svemu ja zadovoljanAlfredNobel je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:57Ne možeš ti ljudima objasniti da je to sport. Sramota jeste i to niko ne može osporiti, ali pisati da nemamo ama baš nikakvu igru, da je kriv svako na svijetu zbog jedne tekme gdje je realizacija bila u qurcu i gdje se sve trebalo završiti u prvom dijelu, a uz to i loše predstave pojedinih igrača. Kad shvate da je i ovo sve normalno za sport kakav je fudbal, oči će im se same otvoriti. Nije ni čudo kakvom nas stokom smatraju, samo pogledaš komentare i bogaranja pojedinih, o dvoličnosti da ne govorim.forza_juve je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:44Sada ce skoro decenija kako sam na ovom forumu. Ne pisem bas puno ali citam sve redovno, nisam nikada banovan, pratio sam redovno uzivo FK Sarajevo dok nisam vani otisao, sada pratim preko tv opet redovno. Posjecujem fan shop kada sam u BiH
Hocu da kazem da nisam nikada nesto pljuvao po klubu i upravi, jesam kritikovao u granicama normale. Ono sto zelim reci da je stvarno ruzno za citati ove neke pljuvace i bespotrebno omalovazavanje uprave i trenera ko god da je to. Pa moze li biti neki period da se o tome ne pise . Pustimo da ljudi rade svoj posao a ne nakon jednog kola tjerati sve redom. Klub je imao od mene podrsku uvijek i uvijek ce imati. Daj da se radujemo ovome sto imamo, sto smo klub na zdravim nogama i sto svakim danom sve vise napredujemo u svakom pogledu.
Mi trebamo pomoci podrskom klubu a ne sputavati klub ka tom nekom svom cilju.
Još kad krenu 'a plata redovna', 'odbijaj im od plate' i slične debilarije, onda tek vidiš u kolikom minusu je inteligencija, razum nr postoji doslovno.
I onaj Messi uzme 50 miliona, Barca najviše izdvaja na plate, pa se sramote evo iz godine u godinu.
Pogotovo tekma gdje protivnik napravi bukvalno dvije šanse i kazni te, precrtana tekma iz Italije kad smo izvukli remi s Atalantom. Takvih tekmi ima more u svakoj ligi na svijetu svake sezone. Ovi te slome od igre, ti uvališ na foru i dobiješ. Najsvježiji primjer je ispadanje Liverpoola od Atletica, ljudi prismrdili golu nisu čitavu tekmu i blitzkrieg, hop gotovo, sviraj qurcu.

Treba se malo udaljiti, dobro si.