FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Klix : Sarajevo ima priliku da postane prvi klub koji je izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka još od Modriče i sezone 2008/2009. Nakon te sezone niti jedan naš prvak nije uspio preskočiti prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Zar je ovo istina? Prosle godine smo igrali drugo pretkolo. Doduse voljom zrijeba, ali smo igrali.
Zar je ovo istina? Prosle godine smo igrali drugo pretkolo. Doduse voljom zrijeba, ali smo igrali.
Prošle godine smo ispali u prvom pretkolu za LP, znači nismo igrali drugo pretkolo LPGeerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:45Klix : Sarajevo ima priliku da postane prvi klub koji je izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka još od Modriče i sezone 2008/2009. Nakon te sezone niti jedan naš prvak nije uspio preskočiti prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma nece se niko tjerati sve dok normalno radi svoj posao. Ove mi trebamo sa juniorima proc, a ovamo raja pise treba se paziti. Da smo dobili Djurgarden oni bi bili 80% favoriti jel? Prosle godine sa Bate-om egal igrali sad trebamo strepiti od poluamatera sa Walesa.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
nismo brate, kako smo igrali drugo pretkolo ? - ispali u prvom od CelticaGeerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:45Klix : Sarajevo ima priliku da postane prvi klub koji je izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka još od Modriče i sezone 2008/2009. Nakon te sezone niti jedan naš prvak nije uspio preskočiti prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fulio si ti neštoGeerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:45Klix : Sarajevo ima priliku da postane prvi klub koji je izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka još od Modriče i sezone 2008/2009. Nakon te sezone niti jedan naš prvak nije uspio preskočiti prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba biti oprezan. Vjerovatno igraju fizikanerski fudbal, pazit se prekida.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pa zar nismo voljom zrijeba prosli neko pretkolo a da ga nismo ni igrali? Tj izvukli nas nesta?MortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:49Fulio si ti neštoGeerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:45Klix : Sarajevo ima priliku da postane prvi klub koji je izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka još od Modriče i sezone 2008/2009. Nakon te sezone niti jedan naš prvak nije uspio preskočiti prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Isto ko da je nasa tekma jedina gdje nije bilo izjava..nije ih nikako bilo ovo kolo...ElCartel11 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:43Eto nemaju 5 min za izjavu, daj ba, klasicno bjezanje od odgovornosti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:30Ponavljam vec 3 put, nikako nije bilo izjava jer nije bilo vremena da daju izjave
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Od Celtica si ispao u prvom kolu. To poslje europska liga bila.Geerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:50Pa zar nismo voljom zrijeba prosli neko pretkolo a da ga nismo ni igrali? Tj izvukli nas nesta?MortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:49Fulio si ti neštoGeerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:45Klix : Sarajevo ima priliku da postane prvi klub koji je izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka još od Modriče i sezone 2008/2009. Nakon te sezone niti jedan naš prvak nije uspio preskočiti prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ispali smo od Seltika u prvom pretkolu lige prvaka onda smo preskočili drugo pretkolo europa lige i onda nas je BATE izbacio u trećem pretkolu europa ligeGeerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:50Pa zar nismo voljom zrijeba prosli neko pretkolo a da ga nismo ni igrali? Tj izvukli nas nesta?MortemHz je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:49Fulio si ti neštoGeerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:45Klix : Sarajevo ima priliku da postane prvi klub koji je izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka još od Modriče i sezone 2008/2009. Nakon te sezone niti jedan naš prvak nije uspio preskočiti prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Evo vidim. Nismo igrali drugo pretkolo EL. Skroz pomjesao
Moraju se proci ovi Velsani.

Moraju se proci ovi Velsani.
ali ta EL se ne racuna kao prolaz tako da je klix upravu, poslije Modrice niko nije prosao prvo pretkolo, mada je istina da se cini mi se poslije te sezone promijenio izgled ovih kvalifikacija pa je ustvari to posljedica da ni jedan nas klub ne prodje prvo pretkolo, tj ne bi ni Modrica da su igrali po ovom sistemu
Pyro is not a crime !
Maksimalno korektan komentarZundo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:16VINKO MARINOVIĆ: Dobili smo prvaka Velsa, na nama je sada da se maksimalno upoznamo sa tom ekipom, da napravimo skauting i maksimalno se pripremimo. Što se tiče utakmice, još nam ostaje da saznamo gdje će se igrati utakmica, da li u Velsu ili na nekom neutralnom terenu. Tu odluku donijeti će UEFA, a nama ostaje da se spremimo za svaku opciju.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A Genk ? To je bilo drugo kolo lige sampiona.
Protiv Lecha smo igrali drugo kolo, mada smo poceli od drugog.
Klixa kako prica ko da nikad nismo igrali drugo kolo LP....
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 09 avg 2020, 13:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne možeš ti ljudima objasniti da je to sport. Sramota jeste i to niko ne može osporiti, ali pisati da nemamo ama baš nikakvu igru, da je kriv svako na svijetu zbog jedne tekme gdje je realizacija bila u qurcu i gdje se sve trebalo završiti u prvom dijelu, a uz to i loše predstave pojedinih igrača. Kad shvate da je i ovo sve normalno za sport kakav je fudbal, oči će im se same otvoriti. Nije ni čudo kakvom nas stokom smatraju, samo pogledaš komentare i bogaranja pojedinih, o dvoličnosti da ne govorim.forza_juve je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:44Sada ce skoro decenija kako sam na ovom forumu. Ne pisem bas puno ali citam sve redovno, nisam nikada banovan, pratio sam redovno uzivo FK Sarajevo dok nisam vani otisao, sada pratim preko tv opet redovno. Posjecujem fan shop kada sam u BiH
Hocu da kazem da nisam nikada nesto pljuvao po klubu i upravi, jesam kritikovao u granicama normale. Ono sto zelim reci da je stvarno ruzno za citati ove neke pljuvace i bespotrebno omalovazavanje uprave i trenera ko god da je to. Pa moze li biti neki period da se o tome ne pise . Pustimo da ljudi rade svoj posao a ne nakon jednog kola tjerati sve redom. Klub je imao od mene podrsku uvijek i uvijek ce imati. Daj da se radujemo ovome sto imamo, sto smo klub na zdravim nogama i sto svakim danom sve vise napredujemo u svakom pogledu.
Mi trebamo pomoci podrskom klubu a ne sputavati klub ka tom nekom svom cilju.
Još kad krenu 'a plata redovna', 'odbijaj im od plate' i slične debilarije, onda tek vidiš u kolikom minusu je inteligencija, razum nr postoji doslovno.
I onaj Messi uzme 50 miliona, Barca najviše izdvaja na plate, pa se sramote evo iz godine u godinu.
Pogotovo tekma gdje protivnik napravi bukvalno dvije šanse i kazni te, precrtana tekma iz Italije kad smo izvukli remi s Atalantom. Takvih tekmi ima more u svakoj ligi na svijetu svake sezone. Ovi te slome od igre, ti uvališ na foru i dobiješ. Najsvježiji primjer je ispadanje Liverpoola od Atletica, ljudi prismrdili golu nisu čitavu tekmu i blitzkrieg, hop gotovo, sviraj qurcu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zar nisu prije ono bila 3 pretkola, a sad 4 sa play offom?THEC je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:54ali ta EL se ne racuna kao prolaz tako da je klix upravu, poslije Modrice niko nije prosao prvo pretkolo, mada je istina da se cini mi se poslije te sezone promijenio izgled ovih kvalifikacija pa je ustvari to posljedica da ni jedan nas klub ne prodje prvo pretkolo, tj ne bi ni Modrica da su igrali po ovom sistemu
Sad bi trebalo jos lakse valjda da se prodje 1 pretkolo
nmg se sjetiti stanja koeficijenata od prije 12 i vise godina, ali Modrica je tad igrala sa Dinamo Tiranom, a u ovih zadnjih 10 godina, mislim da su nasi predstavnici samo dva puta bili nosioci, Zrinjski prije koju godinu kad je izvukao Trnavu i mi evo sad, tako da mislim da ti je to najbolji odgovor zasto ne prolazimo prvo pretkolo i da li je lakse sad nego prijeGeerroo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:59Zar nisu prije ono bila 3 pretkola, a sad 4 sa play offom?THEC je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:54ali ta EL se ne racuna kao prolaz tako da je klix upravu, poslije Modrice niko nije prosao prvo pretkolo, mada je istina da se cini mi se poslije te sezone promijenio izgled ovih kvalifikacija pa je ustvari to posljedica da ni jedan nas klub ne prodje prvo pretkolo, tj ne bi ni Modrica da su igrali po ovom sistemu
Sad bi trebalo jos lakse valjda da se prodje 1 pretkolo

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 09 avg 2020, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- forza_juve
- Kontakt:
Zato i ne pisem puno, jer onda ulazim u raspravu a rasprava mi ne treba iskreni receno. Kikseva ce uvijek biti ali to nije razlog da se na noz nabija. Vinko jos nema poraza kako je sjeo i izgleda neko ocekuje sve pobjede. Ja na kraju sezone sudim a ovo ostalo ide kako ide i uvjeren sam da moze samo bolje. Evo Bog nas napokon progledao u LP i imamo dobre sanse da ostvarimo zacrtano, stadion je tu, bit ce pojacanja, bit ce i odlazaka. Sve u svemu ja zadovoljanAlfredNobel je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:57Ne možeš ti ljudima objasniti da je to sport. Sramota jeste i to niko ne može osporiti, ali pisati da nemamo ama baš nikakvu igru, da je kriv svako na svijetu zbog jedne tekme gdje je realizacija bila u qurcu i gdje se sve trebalo završiti u prvom dijelu, a uz to i loše predstave pojedinih igrača. Kad shvate da je i ovo sve normalno za sport kakav je fudbal, oči će im se same otvoriti. Nije ni čudo kakvom nas stokom smatraju, samo pogledaš komentare i bogaranja pojedinih, o dvoličnosti da ne govorim.forza_juve je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:44Sada ce skoro decenija kako sam na ovom forumu. Ne pisem bas puno ali citam sve redovno, nisam nikada banovan, pratio sam redovno uzivo FK Sarajevo dok nisam vani otisao, sada pratim preko tv opet redovno. Posjecujem fan shop kada sam u BiH
Hocu da kazem da nisam nikada nesto pljuvao po klubu i upravi, jesam kritikovao u granicama normale. Ono sto zelim reci da je stvarno ruzno za citati ove neke pljuvace i bespotrebno omalovazavanje uprave i trenera ko god da je to. Pa moze li biti neki period da se o tome ne pise . Pustimo da ljudi rade svoj posao a ne nakon jednog kola tjerati sve redom. Klub je imao od mene podrsku uvijek i uvijek ce imati. Daj da se radujemo ovome sto imamo, sto smo klub na zdravim nogama i sto svakim danom sve vise napredujemo u svakom pogledu.
Mi trebamo pomoci podrskom klubu a ne sputavati klub ka tom nekom svom cilju.
Još kad krenu 'a plata redovna', 'odbijaj im od plate' i slične debilarije, onda tek vidiš u kolikom minusu je inteligencija, razum nr postoji doslovno.
I onaj Messi uzme 50 miliona, Barca najviše izdvaja na plate, pa se sramote evo iz godine u godinu.
Pogotovo tekma gdje protivnik napravi bukvalno dvije šanse i kazni te, precrtana tekma iz Italije kad smo izvukli remi s Atalantom. Takvih tekmi ima more u svakoj ligi na svijetu svake sezone. Ovi te slome od igre, ti uvališ na foru i dobiješ. Najsvježiji primjer je ispadanje Liverpoola od Atletica, ljudi prismrdili golu nisu čitavu tekmu i blitzkrieg, hop gotovo, sviraj qurcu.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Ovo je smjesno da se traze ostavke i vrsi pritisak na trenera nakon 2 kola. Ja sam pisao da ce tako biti zato sto i prošla smjena uradjena nakaradno, jednostavno sad se zeli vise. Znalo se da ce novog trenera ovo čekati.
pa uprava samo nek radi svoj posao i onako kako misle da treba da se radi, i Husrefu se **** poslije Atalante i trazila ostavka pa ga ostavise i uze duplu krunu tako da ne vidim zasto bi se obazirali sad na nekakva piskaranja po forumimabordobijeli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 14:04Ovo je smjesno da se traze ostavke i vrsi pritisak na trenera nakon 2 kola. Ja sam pisao da ce tako biti zato sto i prošla smjena uradjena nakaradno, jednostavno sad se zeli vise. Znalo se da ce novog trenera ovo čekati.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Gomis99, miguelramos, mnon46 i 40 gostiju.