Ako se izbori za mjesto u prvih 11 Red Bulla, onda može u U21.
Ako bude na klupi, onda ostaje u U19 da se kali.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako se izbori za mjesto u prvih 11 Red Bulla, onda može u U21.
RB ima samo starog Ulmera na lijevom beku, Dedić će gotovo sigurno igrati u RB.
Ma svejedno, jaki smo na bekovskim pozicijama. Pogotovo ovi mladi lavovi iz dmaće lige.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:16RB ima samo starog Ulmera na lijevom beku, Dedić će gotovo sigurno igrati u RB.
Ti si se baš mene dovezo, jelde?Drape je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:38
Na koji način bekovi iz Premijer lige ugrožavaju Dedića i zbog čega ih nepotrebno prozivaš? Ipak su mi tvoji postovi zanimljivi jer je teško povjerovati da neko ima toliko loš smisao za humor i sarkazam, kao i osjećaj kada ih iskoristiti a ipak je samouvjeren da je dobar u tome. Kao da gledaš slijepca koji igra pikado svaki dan, i uvjeren je da pobjeđuje.
Sto je od prilike bara bara sa PLBiH.
Posudba u neku od Bundesilgaša, najvjerovatnije Altach.ReX je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:45Imamo li ovdje neki austrijanaca.. Za Dedica je ocigledno da ce biti dio A-tima i to je super, super stvar. Ali sta ce biti sa Gazibegovicem?![]()
On kako sam shvatio nece biti dio Lieferinga iduce sezone a izgleda u planovima RBa nije. Posudba, transfer? Ja sam i dalje misljenja da on moze biti igrac za A-reprezentaciju, jer je prije par mjeseci tek napunio 20 godina.
Ne znam stvarno.
Nemoj tako ozbiljno, daj mi malo humora i sarkazma, zabavno je gledati kad neko radi nešto u čemu je dobar, ali nema ništa zabavnije od gledati nekog ko se prosipa.
Čak je imao i u odbrani dobrih reakcija. Pružio je jednu od najboljih bekovskih partija od kad pratim Premijer ligu, ali kao što kažeš treba vidjeti na uzorku od 10 utakmica.ASD je napisao/la: ↑09 avg 2020, 14:07Ne znam stvarno.
Za momka sam prvi put čuo tek neki dan.
Gledao ga jednom.
Ono što sam upratio da ima itekako dobru ljevicu kod prekida, jako preciznu, pokazao je kod centaršuteva i kod šuteva. To nema veze sa kvalitetom lige jer to ne zavisi od protivnika.
Što se tiče ostalih stvari, treba puno veći uzorak utakmica, da bi se moglo zaključiti o kvalitetu igrača. Da li je uopšte kvalitet za Premijer lige, pa i te Mladosti koja ima jako oskudan igrački kadar.
Ma znam ja kako funkcionišu nadobudni balavci, zato te i trpim, ali de malo obiđi đir pa se opet vrati.
Imao jeste, ali je odbrana bila zbijena i svi su izgledali korektno.Drape je napisao/la: ↑09 avg 2020, 14:10Čak je imao i u odbrani dobrih reakcija. Pružio je jednu od najboljih bekovskih partija od kad pratim Premijer ligu, ali kao što kažeš treba vidjeti na uzorku od 10 utakmica.ASD je napisao/la: ↑09 avg 2020, 14:07Ne znam stvarno.
Za momka sam prvi put čuo tek neki dan.
Gledao ga jednom.
Ono što sam upratio da ima itekako dobru ljevicu kod prekida, jako preciznu, pokazao je kod centaršuteva i kod šuteva. To nema veze sa kvalitetom lige jer to ne zavisi od protivnika.
Što se tiče ostalih stvari, treba puno veći uzorak utakmica, da bi se moglo zaključiti o kvalitetu igrača. Da li je uopšte kvalitet za Premijer lige, pa i te Mladosti koja ima jako oskudan igrački kadar.
Pa sad.. nebi ni to bio los potez? Sta vise, dobro zvuci. Samo da bude zdrav i bez povreda.. Godina dana seniorskog fudbala u aus. Bundesligi pa onda viditi sta i kako dalje.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:54Posudba u neku od Bundesilgaša, najvjerovatnije Altach.ReX je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:45Imamo li ovdje neki austrijanaca.. Za Dedica je ocigledno da ce biti dio A-tima i to je super, super stvar. Ali sta ce biti sa Gazibegovicem?![]()
On kako sam shvatio nece biti dio Lieferinga iduce sezone a izgleda u planovima RBa nije. Posudba, transfer? Ja sam i dalje misljenja da on moze biti igrac za A-reprezentaciju, jer je prije par mjeseci tek napunio 20 godina.
Mali nije los nimalo, gledo sam ga par puta, nesto tipa starog Gujica i Grahovca samo brzi i agilniji..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Goalgetter, ovisnik i 50 gostiju.