Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Stavili su oni nama jucer, jako i dubokoTheIvicnjak je napisao/la: ↑09 avg 2020, 07:32To je zato sto niko ne voli kad mu ga vadiledesma je napisao/la: ↑09 avg 2020, 07:31Pa vidis kad god ga vadi ovaj nesto harlauce, ocigledno zbog te neke atmosfere ga stavlja. On da je pravi, istinski kapiten svaku odluku bi podrzo. Ovako odmah nesto maše, prigovaraTheIvicnjak je napisao/la: ↑09 avg 2020, 07:25
zbog da guzi hadziju pod bradu celavu, yebem ih u usta smrdljiva
Eto zabio gol i vratiti onog kostura, daj ba, imalo ozbiljniji defanzivac bi ga odnjeo. Samo sto se Besim zajebava i pravi 10 puta glupe faulove sa ledja nemota znaciti da Je Kosturko dobar igrac.Marciano87 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 09:11Sto ce nam toliki vezni igraci hajd dobro adukor moze i stopera igrati al neki se i srbin spominje kad nama treba napadac ubica tipa Benko,Beciraj i sl. Jesmo juce zabili dva gola al ako je Borac truhli zabio 6 mogli smo i mi bar tricu. Pa mali Nedim Hadzic je grizao po terenu ima osjecaj za go,trebali smo bili njega vratit.
Kovacevica uvaliti prvom prilikom,onaj Jukic dribla sam sebe.
Nije bio samo los dan, nego je vec 5 ili 6 put da imas taj "los" dan, ako uzmes i uzasne pripremne tekme. Imamo srece sto i 4 boda imamo...super je kako je moglo biti..bordobijeli je napisao/la: ↑09 avg 2020, 09:14Umjesto da rahat pratimo zrijeb i pripremamo se za te utakmice mi moramo razmišljati da li je bio samo loš dan ili je kriza gdje ni jednu dosad odigranu utakmicu nismo odigrali nesto specijalno. Ocekujem u sljedeće dvije tri utakmice drugačiji pristup i igru ako ostanemo na ovom nivou crno nam se pise.
Svaka cast,jos ako ti je od tih par igraca koji povrijedjen mi se patimo i sa mladosti,to je nazalost realnost sve drugo su price za malu djecu kako smo Bosanski dinamo i kako nesto odskacemo od drugih mnogo.
Hajmo realno, ne pamtim lijevog beka da je imao ovaku tekmu protiv nas, navodno igra i desnog....mislim da ako moze priblizno odigrat ovako cesce dobar bek...
Trenutno korisnika/ca: broj6, OldTownDistrict i 52 gosta.