FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hztesanj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hztesanj » 09 avg 2020, 01:43

Ovo danas vam je klasični primjer kad igrači misle da su u autobusu već pobijedili...idemo dalje ne treba pljuvat i bit navijač na baterije...
12. igrač kluba iz Titove 38b

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 09 avg 2020, 01:47

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
09 avg 2020, 00:43
Losi smo na pripremama bili drama. Protiv poluamaterskih ekipa nismo mogli napraviti jedan na jedan sansu. Al eto svi kažu pripreme nisu mjerilo, ali onda u prve dvije utakmice lige, odigras identično kao u pripremnim. Nešto ne valja. Roster je je bio nadmoćniji puno naspram ekipa protiv kojih smo igrali. U čemu je problem onda? U Vinku Marinovicu?
Problem rješavati odma! Ako i protiv tuzle bude isti slučaj, treba već gledati sta dalje. Samo jedan čovjek djeluje dobro. Fedja Dudic!
+1

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 avg 2020, 01:52

Pantelija je napisao/la:
08 avg 2020, 23:48
ajdohordas je napisao/la:
08 avg 2020, 23:21
Pantelija je napisao/la:
08 avg 2020, 23:09
Ajdahordas, ata je fatos onda radio 3 dana u sarajevu? Dosao na cevape?
Imas 5 ponuda i ti dodjes u sarajevo na cevape. I javis selektoru da ces tu igrati.... 😂😂😂 how yes no
Pa došao čovjek na pregovore ?
Da vidi koliko ko šta nudi, mi ponudili toliko on tražio vise, nismo se dogovorili i ćao.

De ba Pantelija bar si ti ovdje na forumu predugo i pisao si uvijek konstruktivne postove i smatran si za normalnog forumaša i razumjet ćeš šta hoću da kažem.
Ne pamtim kada mi je neki rezultat teže pao nego ovaj kiks danas. Cak sam i one grozne derbije lakse prebolio nego ovo danas, i ne branim ih uopste, ovakve tekme se moraju dobiti, ali eto reci iskreno vrijedi li ovaj danasnji kiks ovolikog pljuvanja, tjeranja, kukanja itd... Iskreno ?
Desilo se i sta sad, nije smak svijeta, skupit redove i pošamarat ligu do kraja, vidi se kolikl tu ima materijala i potencijala. Opet kažem, sezona ne može biti vrhunska, kiks negdje mora doći, ali ovoliko pljuvanje, tjeranje, omalovažavanje svega i svačega u klubu... Ma daj ba, reci iskreno vrijedi li ???
Pokusat cu da ti konstruktivno odgovorim sa argumentima. Ovako, 20 i nekog decembra kada su objavili da je vinko m novi trener fks apsolutno nisam.bio zadovokjan i rekoa sam da to nije napredak u odnosu na husrefa. Bar ne dovoljan.
Prvi razlog je taj sto igra defanzivan fudbal, sarajevo od postanka 46. to nije niti zna igrati. Mi smo vazda bili ekipa koja je letila po terenu, imala majstore. Necu preboliti custovica a ni trenera kojeg je Nam licno htio dovesti i dobro platiti.

Elem, nije pljuvanje ovo nikakvo a najmanje serendanje vec kritika. Jasna kritika nakon 4 pripremne ili 5 koliko vec i dvije prvenstvene a tim da sam licno ja mislio da pripremne igramo pod rucnom. Mislio sam da nema sanse da igramo onaako lose.
Redom, Bosna visoko 2-0 a kasnije ih svi trpali sa 6+.
Sloboda 1-1 ljudi bolji bili.
Gorazde je imalo prilika a dobili smo ih jedine ubjedljivo kako se sjecam.

U Krupi se moze opravdati zbog podloge ali je zadnja trecina napada bila tobe jarabi. Gol dajemo ustvati auto gol i onda se sve otvara. Penal nepostojeci. Igra nako-nako.
Danas si igrao sa ekipom koja nije odradila pripreme, nema trenera, guzijan biber, mahmic , bukvic, pizde materine, 6-0 ih borac naguzio i jos se sprdali do kraja sa njima. Mi takvu ekipu nismo dobili. Ja nisam vidio prvo zar onaj pravi u igracima kao ekipi. Nisam vidio voljni momenat. A sramota je.

Nasa ekipa ima DALEKO najblje uslove u ligi. Od smjestaja, hrane, opreme, plata, premija, meeicinskog i trenerskog osoblja i da ne nabrajam.
Nasa ekipa trosi 6.5 milki na plate a prvi sljedeci trosi duplo manje. Nema izgovora za ovakvu igru od pocetka priprema. Nema.

Nema izgovora da se u MAJU znalo da nemamo napadaca za prvih 11 u sezoni a da je dsnas 8. August a mi nismo ni blizu da dovedemo spica. Posebno ne VANSERIJSKOG kakav nam.treba.

Zo je to od mene. Mi ne mozemo i ne smijemo da gledamo sta zrinjski i kone rade. To nam ne smije biti ogledalo, mi moramo napredovati na svim poljima a ne stagnirati. Meni je fascinantno da se ganja zadnji vezni/stoper a naprijed dva mjeseca ne mozemo da akcije napravimo. Adukor je cisto tapkanje u mjestu, zivotom garantujem. Ova liga nije toliko jaka da ova zadnja linija i defanzivni vezni je ne mogu iznijeti. Mi smo naprijed sterilni.
Ma Lalatovic je Tito

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2020, 01:55

Prije par sati pricam o tome da mentalitet nasih balkanskih igraca rijetko prihvati trenere ala kodro jarni vinko husref i slic ih karakteristika....

Ovdje treba trener koji ce biti motivator, direktan, a znalac... Upravo neka slika toga je lala. Ima ih jos ali je on nekako eksponiran.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 09 avg 2020, 01:58

zagor1987 je napisao/la:
09 avg 2020, 01:40
Ma nije problem rezultat da je recimo to od kona,Zrinjskog,Veleza al od raspale Mladosti primit dva gola je previse ali mozda ovo bude pozitivan sok vidim neki bi ko da je menager tjerali cijeli tim
Nije problem jedna losa,,desi se,,al da si ti prije toga igrao extra,da smo derali sve,da je igra licila na nesto,,*pripremne tekme i krupa* al kako smo krenuli od prve pripremne do sad sve tanko brate,,bas kako napisao osmanhodzic,Marinovic poslije prve pripremne rece bice to dobro dok se uhodamo vako nako,,,ako je ovo danas bolje i dobro onda ne znam..

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 09 avg 2020, 02:01

zagor1987 je napisao/la:
09 avg 2020, 01:52
Pantelija je napisao/la:
08 avg 2020, 23:48
ajdohordas je napisao/la:
08 avg 2020, 23:21

Pa došao čovjek na pregovore ?
Da vidi koliko ko šta nudi, mi ponudili toliko on tražio vise, nismo se dogovorili i ćao.

De ba Pantelija bar si ti ovdje na forumu predugo i pisao si uvijek konstruktivne postove i smatran si za normalnog forumaša i razumjet ćeš šta hoću da kažem.
Ne pamtim kada mi je neki rezultat teže pao nego ovaj kiks danas. Cak sam i one grozne derbije lakse prebolio nego ovo danas, i ne branim ih uopste, ovakve tekme se moraju dobiti, ali eto reci iskreno vrijedi li ovaj danasnji kiks ovolikog pljuvanja, tjeranja, kukanja itd... Iskreno ?
Desilo se i sta sad, nije smak svijeta, skupit redove i pošamarat ligu do kraja, vidi se kolikl tu ima materijala i potencijala. Opet kažem, sezona ne može biti vrhunska, kiks negdje mora doći, ali ovoliko pljuvanje, tjeranje, omalovažavanje svega i svačega u klubu... Ma daj ba, reci iskreno vrijedi li ???
Pokusat cu da ti konstruktivno odgovorim sa argumentima. Ovako, 20 i nekog decembra kada su objavili da je vinko m novi trener fks apsolutno nisam.bio zadovokjan i rekoa sam da to nije napredak u odnosu na husrefa. Bar ne dovoljan.
Prvi razlog je taj sto igra defanzivan fudbal, sarajevo od postanka 46. to nije niti zna igrati. Mi smo vazda bili ekipa koja je letila po terenu, imala majstore. Necu preboliti custovica a ni trenera kojeg je Nam licno htio dovesti i dobro platiti.

Elem, nije pljuvanje ovo nikakvo a najmanje serendanje vec kritika. Jasna kritika nakon 4 pripremne ili 5 koliko vec i dvije prvenstvene a tim da sam licno ja mislio da pripremne igramo pod rucnom. Mislio sam da nema sanse da igramo onaako lose.
Redom, Bosna visoko 2-0 a kasnije ih svi trpali sa 6+.
Sloboda 1-1 ljudi bolji bili.
Gorazde je imalo prilika a dobili smo ih jedine ubjedljivo kako se sjecam.

U Krupi se moze opravdati zbog podloge ali je zadnja trecina napada bila tobe jarabi. Gol dajemo ustvati auto gol i onda se sve otvara. Penal nepostojeci. Igra nako-nako.
Danas si igrao sa ekipom koja nije odradila pripreme, nema trenera, guzijan biber, mahmic , bukvic, pizde materine, 6-0 ih borac naguzio i jos se sprdali do kraja sa njima. Mi takvu ekipu nismo dobili. Ja nisam vidio prvo zar onaj pravi u igracima kao ekipi. Nisam vidio voljni momenat. A sramota je.

Nasa ekipa ima DALEKO najblje uslove u ligi. Od smjestaja, hrane, opreme, plata, premija, meeicinskog i trenerskog osoblja i da ne nabrajam.
Nasa ekipa trosi 6.5 milki na plate a prvi sljedeci trosi duplo manje. Nema izgovora za ovakvu igru od pocetka priprema. Nema.

Nema izgovora da se u MAJU znalo da nemamo napadaca za prvih 11 u sezoni a da je dsnas 8. August a mi nismo ni blizu da dovedemo spica. Posebno ne VANSERIJSKOG kakav nam.treba.

Zo je to od mene. Mi ne mozemo i ne smijemo da gledamo sta zrinjski i kone rade. To nam ne smije biti ogledalo, mi moramo napredovati na svim poljima a ne stagnirati. Meni je fascinantno da se ganja zadnji vezni/stoper a naprijed dva mjeseca ne mozemo da akcije napravimo. Adukor je cisto tapkanje u mjestu, zivotom garantujem. Ova liga nije toliko jaka da ova zadnja linija i defanzivni vezni je ne mogu iznijeti. Mi smo naprijed sterilni.
Ma Lalatovic je Tito
Bravo Pantelija na svaku narednu stranicu treba zalijepiti!!!

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 09 avg 2020, 02:09

Nedim Hadzic je trebao biti nasa zlatna koka to ti je kad se pogresni ljudi pitaju jel mu trebat dat koju stoju il hiljadu vise...mali je fudbalski inteligentan zna se ubacit ispred igraca, zna odigrati, njusi sanse ko pipo kako to neko ne vidi i moram reci podsjeca me na Lewndowskog i Armina Hodzica... moram spomenuti ima veze s nama kako god okrenes ne vezano za roditelje ne vazano za sve, mali se trebao njegovat i on da je nas drugi spic da danas 3 za nas da, a Hare da ga zamjeni kad se mali umori a sveti Ahmo naravno protiv Fc Europe u prvoj :) :)
Ko ono bi kriv mimo rodiyelja, Hurtic?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2020, 02:39

Nakon prikazanih igri u pripremnim, a pogotovo u ove dvije prvenstvene utakmice mi nismo favoriti ni protiv jedne od ove tri ekipe, a nedovodenje adekvatnih pojacanja proizvodi sumnju, da li mi uopste ulazimo sa nekim velikim ambicijama u ove kvalifikacije.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 avg 2020, 03:53

Ako je istina da to radi onda vjerovatno ima za to saglasnost nadredenih, a ako je nema onda je takvo njegovo ponasanje za sankcionisanja.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 avg 2020, 04:09

Ahmoveliki je napisao/la:
09 avg 2020, 00:03
Sta je @Alfrede treba ti jos vremena. Fuj sugo pogani spasi se ti dok nije kasno
Ja sam mu brat, imam pravo da ga branim. Guram pod tepih jer mi se može, zato što ja imam više staža na tribini nego ti godina života. :kafa:

Zaspao sam, halali na kasnijem odgovoru.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 avg 2020, 04:15

ElCartel11 je napisao/la:
09 avg 2020, 01:25
Ko bude dirao Alfreda imace posla sa mnom.
:beba:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 avg 2020, 04:29

Ja sam bio misljenja da nasi vjeruju u JELESKOVICA i da su vjerovali da je ekipa sasvim dovoljno uigrana posto je kostur ekipe dugo na okupu, al mislim da su mnogo vise akcent stavili na fiziku kondiciju nego uigravanje, jer smo sedmicu prije svih krenuli sa pripremama..a nisu ubacili fakt da ekipa nije odigrala 5 mjeseci utakmicu. I to nam se obija o glavu, jer ocito sve ekipe iz gornjeg doma izgledaju uigranije svjezije od nas, e sad pitanje koliko ligaski utakmica treba da odigramo da bi snaga i kondicija nasa dosla do izrazaja

Mislim da smo trebali odradit bar jos 2-3 utakmice sa jacim protivnicima zrinjski tuzla city borac velez recimo..

Ako udzemo u formu i ritam i prodemo prvo predkolo lp uz dobru igru, moglo bi im se oprostit ova bruka u ove dvije utakmice, prem da ce bit veoma **** utakmica protiv TC, ulaze sa puno motiva elana jer su uzeli i 90min dok mi smo sad razbijena vojska.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 avg 2020, 06:22

Ahmoveliki je napisao/la:
08 avg 2020, 23:43
Sta ti je ba @Denchi udjes u sobu ceka te 5 golih treba ti jednu opalis i istrcis...brate 3 gola je minimum trebao dat...njegova je najveca krivica sto nije bilo na pol 0-2
Vratimo se mi u nasu realnost, koga ce nam Vinko dovest osim nekog klinca, ko je to Vinko... koga ce nam to Hadzija dovest osim neku karinu iz mrtvogizraela, ko je to Hadzija da mu se toliko povjerenje daje da in odlucuje jel nekom puno 10 il 20 vise... sta je on konkretno radio u ovom svom poslu osim sto je u Olimpicu najvise vremena provodio na ruckovima s sudijama... izvini Hadzija ovo danas treba bit ne lekcija nego remont
Dobri moj, napad je zabio 2, jel moglo vise jest realno al je bilo dovoljno za pobjedu, ako ti odbrana nije apsolutno dno, ****, rupa....

Al objasni mi u kojem crtanom smo trebali primit 2 od one ekipe juce...

Zbog ta 2 primljena smo kiksali, ne valja da napad spasava odbranu, onda razjebat sviju nazad , vratit onog u rosenborg, Vladana dat za budzasta i daj djedove kakve...sta koji klinac razvijamo i pravimo...Dupovac bi pojeo oba spica sam , nisu znali glavom izbit loptu dok nije uso.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 09 avg 2020, 06:42

Pantelija je napisao/la:
09 avg 2020, 01:55
Prije par sati pricam o tome da mentalitet nasih balkanskih igraca rijetko prihvati trenere ala kodro jarni vinko husref i slic ih karakteristika....

Ovdje treba trener koji ce biti motivator, direktan, a znalac... Upravo neka slika toga je lala. Ima ih jos ali je on nekako eksponiran.
Nemoj ni ti srat pantelija da ti ja vako otvoreno kaem

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 09 avg 2020, 07:05

Dobro jutro braćo pitari, idemo danas Connahs pa AstAnAaaaaAaaa opaalaaaaa

[media] [/media]
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2020, 07:11

Evidentno je da imamo problema,daleko od toga da je kriza i da treba sjeci glave al treba se trznuti, ponovis li još 2-3 puta ovo od juce onda je već vuna.
Povrede su opet problem kao i prošle godine remete nas, ima još par stvari koje meni nisu jasne prica se vrhunski posao s Zinedinom uradjen momak do sad bez koristan, hvalimo se pojacanjima Fanimo, Jukic a Krste opet prvo krilo, Handzic je joker jednostavno nema snage za vise od 25 min. Tako ima stvari koje nisu legle nadam se da uskoro hoce, ocekujem od Vinka da ih narajca za Tz City i da pokazu drugo pravo lice.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 avg 2020, 07:23

Ja fakat nekontam ovo guranje velkoskog...zbog cega nekontam?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 avg 2020, 07:29

Jako neozbiljan prelazni rok od kluba koji nema problema sa novcem, tako očito je da nam fali napadač, tako očito da nam uz Đokanovića fali zadnji vezni.

Mirko Oremuš ka.rina od igrača, osim sto moze trcat, sta jos moze i umije?

Pa plati napadača yebemu majku ja cu mu davat od sebe svaki mjesec 100km, yebo vam napadac majku škrtu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 avg 2020, 07:31

Dobro jutro Sarajevo šampion premier lige se zove imenom tvojim!

Mene nije toliko razočarao kiks,bilo ih je i ranije biće ih i u budućnosti.Juče me najviše razočarala beskrvnost i kako sam ja to doživio manjak motiva i žara u igri. Osjetilo se da smo potcijenili ekipu Mladosti.Realno nismo imali sreće posjed lopte jako dobar, stvorili dosta dobrih prilika,lopta nije htjela u gol. Mladost je iz dva šuta dala dva gola. Ja i dalje vjerujem u ovu ekipu koja je od posljednja 4 trofeja osvojila 3. Dugo je prvenstvo kiksaćemo i mi još a i ostali će. Najviše bih volio da u buduće ne ulazimo potcjenjivački u utakmice. Mora biti više zalaganja i agresivnosti makar dok ne osiguramo sigurnu prednost. Zna se kakav motiv ostale ekipe imaju kad igraju protiv nas. Neće nam se nijedna ekipa sklanjati na terenu zato moramo u utakmice ulaziti maksimalno.

Ništa nije izgubljeno,tek smo na početku.

Vamos Sarajevo!
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 09 avg 2020, 07:32, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 avg 2020, 07:31

TheIvicnjak je napisao/la:
09 avg 2020, 07:25
gruezi je napisao/la:
09 avg 2020, 07:23
Ja fakat nekontam ovo guranje velkoskog...zbog cega nekontam?
zbog da guzi hadziju pod bradu celavu, yebem ih u usta smrdljiva
Pa vidis kad god ga vadi ovaj nesto harlauce, ocigledno zbog te neke atmosfere ga stavlja. On da je pravi, istinski kapiten svaku odluku bi podrzo. Ovako odmah nesto maše, prigovara
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 25 gostiju.