FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ahmoveliki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ahmoveliki » 09 avg 2020, 00:47

bordobijeli je napisao/la:
09 avg 2020, 00:39
Ocekujem protiv Tuzle jednu novu energiju vise žara, dobit tu utakmicu. Moramo se trznuti, a onda LP zapeti pa da vidimo na cemu smo još je rano za davanje ocijena. Al mora bolje MORA.
Protiv Tuzle ocekujem 0-0 oni tvrdi , a mi spori i nikakvi, bit ce kao cuvamo se za europu,a onda cemo se napatiti protiv amatera, a od silne zelje da se neko proda(europska tekma izlog) mozda bude i povreda i opet izmisljaj i pati se u hebenom BIH premiershipu a onda neki potop u drugom pretkolu, a i u trecem EL jer tako izgledamo ... Ja bih najvise volio titulu i grupu ali slijep nisam, treba bit svjestan da se svi naloze protiv nas i heben nam je raspored ja se necu cuditi ako budemo cervrti ili treci nakon desetak kola sa zaostatkom 6/10 boba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 avg 2020, 00:47

Dokle je Dzeno sa licencom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 09 avg 2020, 00:52

ajdohordas je napisao/la:
09 avg 2020, 00:43
Ahmoveliki je napisao/la:
09 avg 2020, 00:30
ajdohordas je napisao/la:
09 avg 2020, 00:27
Jednog igrača dovesti umjesto trojice kvalitetnih veznjaka... A igras dugu sezonu, kup, liga, evropa, povrede, kartoni, suspenzije, rotacije... :wtf: :crazy: :crazy: :crazy:

Pojedini kao da se takmiče koji će gluplji post napisat
Naveo sam kao primjer... mogao se ostaviti Crepulja ili Stanoje ili cak Aduka, a oko njih Andrej, Rahmanovic tu je i Milicevic pa mali Faruk, Mustavic je otisao pa mali Dzani Salcin... kontas pasa pespotrebni Zinedin,Tino,Oremus vrijeme ce pokazati
Miličević i Salčin su i dalje tu... Tinu ćeš uparit sa malim Andrejom i ispred Rahman, i u takvom veznom imas sve, kreaciju i podvale lopti, bezobrazluk i prgavost, osigurača i trkača.
Imaš tu i Oremuša koji za zadnjeg veznog, odlično zna iznijeti loptu i ima dobar pas. A i vraća se polako u formu. Faruk mali je takodjer tu.
Imamo sasvim dovoljno kvalitete, samo još jedan top napadač i to je top ekipica. Danas nismo pobjedili samo zbog loše realizacije.
Ko ti garantuje da Tino nece bit igrac Saida u drugom periodu, sta onda da nam Oremus i mali Andrej iznose loptu ma daj baa neozbiljno je to... kazu Susicu kad legne plata qurcem mu se ne mrda ;)

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 avg 2020, 00:54

Bosniacum Lilium je napisao/la:
09 avg 2020, 00:47
Ma nidokle. On je na zalost totalno neambiciozan.
Pod njegovom palicom je isla ona varijanta, idemo u fajt. Pa neka bude 4 - 3, 3 - 2, 4 - 4. Al smo se bukvalno tukli i isli do kraja na terenu. Mozda to nije moderni fudbal gdje se linije pomjeraju, gdje se zna ko gdje stoji u svakoj minuti. Al je zato fajt u stilu Roki Balboe. Tuca otvorenog garda. To vole navijaci jer je adrenalirano :rol:
- FKS -

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 09 avg 2020, 00:56

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
09 avg 2020, 00:43
Losi smo na pripremama bili drama. Protiv poluamaterskih ekipa nismo mogli napraviti jedan na jedan sansu. Al eto svi kažu pripreme nisu mjerilo, ali onda u prve dvije utakmice lige, odigras identično kao u pripremnim. Nešto ne valja. Roster je je bio nadmoćniji puno naspram ekipa protiv kojih smo igrali. U čemu je problem onda? U Vinku Marinovicu?
Problem rješavati odma! Ako i protiv tuzle bude isti slučaj, treba već gledati sta dalje. Samo jedan čovjek djeluje dobro. Fedja Dudic!
Najgore je sto dosta raje zna kako kod nas ide i dodje ti hvaliti Marinovica, da je covjek sam uradio nesto pa hajde i ja bih u ono vrijeme Zrinjskog titulu osvojio nije on osvojio nego politika i pare hercegovackihhrvata i 299 penala... treba prebit Dzenana Uscuplica pitat ga fakat jel ti hoces nesto u svom zivotu osim te djece mahale i pive ili Namu rec ovdje samo stranac dolazi u obzir

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 avg 2020, 01:00

Hajdeee je napisao/la:
09 avg 2020, 00:54
Pod njegovom palicom je isla ona varijanta, idemo u fajt. Pa neka bude 4 - 3, 3 - 2, 4 - 4. Al smo se bukvalno tukli i isli do kraja na terenu. Mozda to nije moderni fudbal gdje se linije pomjeraju, gdje se zna ko gdje stoji u svakoj minuti. Al je zato fajt u stilu Roki Balboe. Tuca otvorenog garda. To vole navijaci jer je adrenalirano :rol:
Joj podsjeca me na mene. Bacio sav potencijal zbog teskog pica, lakih zena i servo volana.

To nama treba u ovoj ligi role moj. Nije ovo nikakva cempiens liga. Dovedes klase naprijed i udri. Samo vjerujem u Dzenin totalni nogomet :njanjanja: Ne mogu ja nikako ove Pepove i Meho Kodrove.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 avg 2020, 01:00

Hajdeee je napisao/la:
Ali bas vala, spuca te adrenalin pravo :D
Volio bi da zavrsi te licence..nije njemu jos kasno da napravi dobru trenersku karijeru..tek mu je 44 godine sto nije puno za trenera, ali sumnjam da ce ista uraditi povodom toga
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 avg 2020, 01:04

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
09 avg 2020, 01:00
Hajdeee je napisao/la:
Volio bi da zavrsi te licence..nije njemu jos kasno da napravi dobru trenersku karijeru..tek mu je 44 godine sto nije puno za trenera, ali sumnjam da ce ista uraditi povodom toga
Ma to su takvi tipovi koje pare ne zanimaju samo cejf, merak i mahala

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 09 avg 2020, 01:05

Očekivao sam idiotskke komentare poslije kiksa.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 avg 2020, 01:07

09 avg 2020, 01:04
Hajdeee je napisao/la:

A znam, steta..
Nije mala stvar da trener sa 38 godina odvede svoj klub do play offa EL, znaci da moze biti nesto od tebe, ali ybg Dzeno voli kafanu vise od zivota svog :mrgreen:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 avg 2020, 01:07

I sa mahale kad je dolazio znao je trofej uzeti. Ali u njemu definitivno nešto ima, svi ti uspjesi sa djecom, pa trofeji sa prvim timom, play off EL... Samo eto sto je budala a moze biti dobar strucnjak.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 09 avg 2020, 01:09

Hajdeee je napisao/la:
Joj podsjeca me na mene. Bacio sav potencijal zbog teskog pica, lakih zena i servo volana.

To nama treba u ovoj ligi role moj. Nije ovo nikakva cempiens liga. Dovedes klase naprijed i udri. Samo vjerujem u Dzenin totalni nogomet :njanjanja: Ne mogu ja nikako ove Pepove i Meho Kodrove.
:bow:

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 09 avg 2020, 01:09

09 avg 2020, 01:07

A znam, steta..
Nije mala stvar da trener sa 38 godina odvede svoj klub do play offa EL, znaci da moze biti nesto od tebe, ali ybg Dzeno voli kafanu vise od zivota svog :mrgreen:
Sta ti znas insajderu, Dzeno voli onu djecu vise od zivota

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 avg 2020, 01:11

Jesmo se raspali ??

Rekoh ja da oni koji najvise brane upravu i koji misle da ej sve med i mlijeko da ce prvo psovat i jesu.

Kiks se ne smije desit, il ako se desi ne smije nam to bit normalno, i rec bit ce ih jos. Ti time ne zelis dobro klubu i njegovim ambicijama.

Hadzija se malo poceo razbacivat parama. Hajde neka je ako je sta dobro, Zinedin je jos enigma, mozda i proigra. Fanimo vidjet cemo, al te zaloge za buducnost batali, prvo dovedi kapitalca provjerenog igraca, njemu das pare. Kad imas takvog nije problem i neke mladje uznjih stavit. Oremus pretpostavljam opet trco samo ??

Besim podcijenio protivnika, nek sam s sobom skonta koliko je to dobro za njegovu karijeru, Kovacevic isto. Desni bek i zadnji vezni govorim vise od mjesec trebaju..a za napadaca tek ne treba pricat. OVDJE JE BILO ONIH KOJI SU PISALI MOZE HARE BIT DRUGA OPCIJA I NEKAD ZAMJENIT AHMU oD PRVE, DA LI STE VI NORMLANI.

Kako smo mi mislili za jace od nas da je jedna utakmica u evropi da je sve moguce, tako trebamo mislit i za ove i da oni isto misle. Nisam najoptimisticniji u vezi evrope.

I ako ima kakvog prljavog vesa ne iznosi se to posle poraza da pozar benzinom gasis.

A tek ko ima kakvu platu to nas je treba zanimat bas. Vazno je da igraju nek imaju i milione
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 avg 2020, 01:20

Ahmoveliki je napisao/la:
09 avg 2020, 01:09
09 avg 2020, 01:07

A znam, steta..
Sta ti znas insajderu, Dzeno voli onu djecu vise od zivota
Gdje sam ja to rekao?
Mi ovdje pricamo kako covjek nema ambicije da zavrsi te licence..uvjeren sam ja da on voli tu djecu

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 avg 2020, 01:25

Ko bude dirao Alfreda imace posla sa mnom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 avg 2020, 01:26

ElCartel11 je napisao/la:
09 avg 2020, 01:25
Posalji adresu ako smijes, taman lijeha posle kiksa za ispucat se
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 avg 2020, 01:29

feniksptica je napisao/la:
09 avg 2020, 01:26
ElCartel11 je napisao/la:
09 avg 2020, 01:25
Posalji adresu ako smijes, taman lijeha posle kiksa za ispucat se
Imas u pp adresu pa dodji ako smijes
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 09 avg 2020, 01:31

Zip je napisao/la:
09 avg 2020, 00:32
#REMONT
?? Čuj remon nama samo treba špic i naravno klupirati Velkivskig i Harisa i tu je sva logika...
FKS

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 avg 2020, 01:40

Ma nije problem rezultat da je recimo to od kona,Zrinjskog,Veleza al od raspale Mladosti primit dva gola je previse ali mozda ovo bude pozitivan sok vidim neki bi ko da je menager tjerali cijeli tim

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, tajsamja i 20 gostiju.