Ahmoveliki je napisao/la: ↑09 avg 2020, 00:11
fera je napisao/la: ↑09 avg 2020, 00:05
Sta se ima hažija tjerati prelazni rok jos traje, znajuci kako na nasim prostorima to ide prvi ce vinko fasovati.
PS
Alfrede picicu sto ne odgovoris momku
100% pasa ima jos vremena... dovedi 3 igraca potrosi, svakako je na papiru... udji u grupu bar EL vratio si ulozeno... ma nema veze nek nas Mladost ofira i ko zna ko ce jos
u ovom covid cirkusu od kvalifikacija je suludo bilo sta ocemivati, mozemo ispasti u prvoj utakmici a mozemo i napraviti iskorak ali uz puno srece. Mi na papiru imamo puno jaci sastav iz sezone u sezonu al predstave na terenu to ne prikazuju tako.
Mozda nam se dovođenje defanzivnog trenera isplati u europi gdje mi jedino s takvim stilom mozemo nesto napraviti jer na na trku i ofanzivno ne mozemo parirati nikom od jacih timova.
Fazon je sto nama liga MORA biti prioritet jer to je jedini ispravan put sve mora ici korak po korak, igrace treba dovoditi ciljano i na pozicije gdje nam trebaju pojacanja a ne gomilati igrace jer eto ukazala se prilika da se dovede.
Recimo oremuš za sad po meni promašaj, jest on ok i solidan al stranac sa njegovom platom treba biti puno vise nego solidan.
Ako nasi nastave ovako igrati pocece i vinko ko husref psovati