Razumijem i one koji psuju za ovo danas ako je bilo takvih ja sam kod 2-2 izasao ostatak odgledao na tvu nisam citao sta se sve pisalo.Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:33Sramota je sa ovakvom ekipom izgubiti i od Borca i Veleza i od Sirokog...fera je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:26drug zato i jeste sramota jer cinjenica je da je ovo najbolja i najskuplja ekipa pri tom jos i ekipa koja ima daleko najbolje uvjete a onda uzmi pogledaj s kim smo igrali i prosuli bodove, valjda si upoznat s tim kakve je probleme mladost imala i kako su odigrali proslo kolo.Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:10Najvise se bune oni koji su ovde pisali da cemo se pisati po ligi, da cemo minimum play off lige igrati, da cemo ovim losim ekipama uvaliti po 5+ golova....
Kad se doslo do prvog kiksa proziv dosta losije ekipe, onda se ploca mjenja za 180 stepeni i ide prica da smo losi, ovako il onako....
Niko ne brani nikoga, tj ja branim svoj stav da je ovo najjaca i najbolja ekipa koju smo imali i imamo...
Ne mora znaciti da nece krenuti na bolje i prosle smo godine lose krenuli i vecinu sezona od kad pratim sarajevo i tad je bilo sramota izgubiti od ovakvog protivnika i danas je isto nebitno ko sjedi na klupi, ko nosi dres i u kakvim uslovima rade.
Niko to ne spori, to smo svi rekli...
Desio se kiks, los dan, los rezultat, prosuli dva boda...
Oke, nije se smjelo desiti al desilo se... Treba sad da kritikujem Kovu kako je qurcina, ebavat mu sve i svasta, pa cu za par dana reci da je najbolji i treba u repku?
I tako ukrug
Sam si vidio sta se sve pisalo...
Uvijek se suzdrzim od psovki i izdvajanja pojedinaca. Jeste kovacevic lose reagovao al su i ovi naprijed mogli postici 5 golova pa ta njegova greska ne bi bila kobna. S ovakvom ekipom problem se treba traziti u tome jel strucni stab zna da ih iskoristi kako treba.
Svidjelo mi se sto je Škoro napisao prosle sezone je bio problem sto nam treba 30% jaci tim od konkurencije da osvojimo a sad se trazi 130% i kapitalci tipa beciraj, anel hadžić i slicni.
Licmjerno nas je vecina ovdje na ovaj il onaj nacin.
@pantelija