Normalno, od prve minute tako treba izaći na terenforza_juve je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:23Pa zato kazem trebaju ozbiljno shvatiti ko god da dodje jer realno kvalitetniji smo i ako hoces napredak onda se postavi tako da znas sta zelis a ne uz Boziju pomoc nadamo se dobrom rezultatu i odmah je.es sve u pojam.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:16Ako izvucemo Folu i opet bude to su amateri lako cemo, bice opet prskanja i ponizavanja. Luxembourgski nivo je sad iznad naseg. Ne zaboravite gdje je igrao Dudelange prosle godine![]()
Ako moze dovest kakvog spica dobro bi bilo da koristi te neke lopte koje su krucijalno vazne u evropi
@MortemHz kazem da ozbiljno shvate ko god da dodje jer tu nema prava na kiks i nema popravnog kao u ligi da nadoknadis. Do sada smo bili baksuzi i vazda dobijemo najteze ali opet se pofajtamo. Tako treba i sa losijim od nas, hrabro, jako i bez omalovazavanja
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Luxemburg je 34. najbolje plasirana liga što znači da su iznad nas. Ako se izvuče Fola treba ih shvatiti maximalno ozbiljno, ipak su prvaci države koja kotira bolje od nas i sigurno je da neće biti lagano.

-
- Kontakt:
Cuj sta je loše bilo danas, pa izgubi smo dva boda od mrtve mladosti necu u detalje utakmice ulaziti. Ako cemo sve analizirati mi ni jednu prijateljsku nismo odigrali kako treba. Loše igramo eto to je loše, nije to pljuvanje to je cinjenica.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 08 avg 2020, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ždrijeb je u podne, a prijenos je na www.uefa.com i www.uefa.tv.
Sramota je sa ovakvom ekipom izgubiti i od Borca i Veleza i od Sirokog...fera je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:26drug zato i jeste sramota jer cinjenica je da je ovo najbolja i najskuplja ekipa pri tom jos i ekipa koja ima daleko najbolje uvjete a onda uzmi pogledaj s kim smo igrali i prosuli bodove, valjda si upoznat s tim kakve je probleme mladost imala i kako su odigrali proslo kolo.Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:10Najvise se bune oni koji su ovde pisali da cemo se pisati po ligi, da cemo minimum play off lige igrati, da cemo ovim losim ekipama uvaliti po 5+ golova....
Kad se doslo do prvog kiksa proziv dosta losije ekipe, onda se ploca mjenja za 180 stepeni i ide prica da smo losi, ovako il onako....
Niko ne brani nikoga, tj ja branim svoj stav da je ovo najjaca i najbolja ekipa koju smo imali i imamo...
Ne mora znaciti da nece krenuti na bolje i prosle smo godine lose krenuli i vecinu sezona od kad pratim sarajevo i tad je bilo sramota izgubiti od ovakvog protivnika i danas je isto nebitno ko sjedi na klupi, ko nosi dres i u kakvim uslovima rade.
Niko to ne spori, to smo svi rekli...
Desio se kiks, los dan, los rezultat, prosuli dva boda...
Oke, nije se smjelo desiti al desilo se... Treba sad da kritikujem Kovu kako je qurcina, ebavat mu sve i svasta, pa cu za par dana reci da je najbolji i treba u repku?
I tako ukrug
Sam si vidio sta se sve pisalo...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 avg 2020, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prošle sezone, izbacila ih je Čikura iz Gruzije sa Dinom Hamzićem na golu, sa dvije pobjede od po 2:1

ma znas i sam zasto bolje kotiraju i naravno da mi ne mozemo i ne smijemo nikog podcijeniti pogotovo jer se igra jedna utakmica, no isto tako ne znam o cemu pricamo ako cemo se plasiti ovih ekipa
Pyro is not a crime !
Sticem utisak da pojedini ovdje Folu ne shvataju ozbiljno. Sa tom ekipom na jednu utakmicu sanse su 50 - 50, nemojte se zavaravati. Nadam se iskreno da ce nas masiti sutra na zrijebanju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam sve ali sam maximalno oprezan sada, pušem i kad jogurt otvaram
Hocemo li u Baltazar na doner kod Kaltaka picke preplacene?
a u kolko je sutra izvlacenje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Welšani su idealni, mislim da njihov prvak nikad nije prošao, nisu puno ni zainteresovani za euro utakmice tako da bi to trebao biti lagan prolaz.
Nadam se da će nam za srijedu biti delegirani Petrović ili Jelić pa da aBd slavimo

-
- Kontakt:
Sta ti je ba @Denchi udjes u sobu ceka te 5 golih treba ti jednu opalis i istrcis...brate 3 gola je minimum trebao dat...njegova je najveca krivica sto nije bilo na pol 0-2
Vratimo se mi u nasu realnost, koga ce nam Vinko dovest osim nekog klinca, ko je to Vinko... koga ce nam to Hadzija dovest osim neku karinu iz mrtvogizraela, ko je to Hadzija da mu se toliko povjerenje daje da in odlucuje jel nekom puno 10 il 20 vise... sta je on konkretno radio u ovom svom poslu osim sto je u Olimpicu najvise vremena provodio na ruckovima s sudijama... izvini Hadzija ovo danas treba bit ne lekcija nego remont
Vratimo se mi u nasu realnost, koga ce nam Vinko dovest osim nekog klinca, ko je to Vinko... koga ce nam to Hadzija dovest osim neku karinu iz mrtvogizraela, ko je to Hadzija da mu se toliko povjerenje daje da in odlucuje jel nekom puno 10 il 20 vise... sta je on konkretno radio u ovom svom poslu osim sto je u Olimpicu najvise vremena provodio na ruckovima s sudijama... izvini Hadzija ovo danas treba bit ne lekcija nego remont
Kakav remont ekipa?
Zayebavas nas il si ozbiljan?
Zayebavas nas il si ozbiljan?
Pokusat cu da ti konstruktivno odgovorim sa argumentima. Ovako, 20 i nekog decembra kada su objavili da je vinko m novi trener fks apsolutno nisam.bio zadovokjan i rekoa sam da to nije napredak u odnosu na husrefa. Bar ne dovoljan.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:21Pa došao čovjek na pregovore ?
Da vidi koliko ko šta nudi, mi ponudili toliko on tražio vise, nismo se dogovorili i ćao.
De ba Pantelija bar si ti ovdje na forumu predugo i pisao si uvijek konstruktivne postove i smatran si za normalnog forumaša i razumjet ćeš šta hoću da kažem.
Ne pamtim kada mi je neki rezultat teže pao nego ovaj kiks danas. Cak sam i one grozne derbije lakse prebolio nego ovo danas, i ne branim ih uopste, ovakve tekme se moraju dobiti, ali eto reci iskreno vrijedi li ovaj danasnji kiks ovolikog pljuvanja, tjeranja, kukanja itd... Iskreno ?
Desilo se i sta sad, nije smak svijeta, skupit redove i pošamarat ligu do kraja, vidi se kolikl tu ima materijala i potencijala. Opet kažem, sezona ne može biti vrhunska, kiks negdje mora doći, ali ovoliko pljuvanje, tjeranje, omalovažavanje svega i svačega u klubu... Ma daj ba, reci iskreno vrijedi li ???
Prvi razlog je taj sto igra defanzivan fudbal, sarajevo od postanka 46. to nije niti zna igrati. Mi smo vazda bili ekipa koja je letila po terenu, imala majstore. Necu preboliti custovica a ni trenera kojeg je Nam licno htio dovesti i dobro platiti.
Elem, nije pljuvanje ovo nikakvo a najmanje serendanje vec kritika. Jasna kritika nakon 4 pripremne ili 5 koliko vec i dvije prvenstvene a tim da sam licno ja mislio da pripremne igramo pod rucnom. Mislio sam da nema sanse da igramo onaako lose.
Redom, Bosna visoko 2-0 a kasnije ih svi trpali sa 6+.
Sloboda 1-1 ljudi bolji bili.
Gorazde je imalo prilika a dobili smo ih jedine ubjedljivo kako se sjecam.
U Krupi se moze opravdati zbog podloge ali je zadnja trecina napada bila tobe jarabi. Gol dajemo ustvati auto gol i onda se sve otvara. Penal nepostojeci. Igra nako-nako.
Danas si igrao sa ekipom koja nije odradila pripreme, nema trenera, guzijan biber, mahmic , bukvic, pizde materine, 6-0 ih borac naguzio i jos se sprdali do kraja sa njima. Mi takvu ekipu nismo dobili. Ja nisam vidio prvo zar onaj pravi u igracima kao ekipi. Nisam vidio voljni momenat. A sramota je.
Nasa ekipa ima DALEKO najblje uslove u ligi. Od smjestaja, hrane, opreme, plata, premija, meeicinskog i trenerskog osoblja i da ne nabrajam.
Nasa ekipa trosi 6.5 milki na plate a prvi sljedeci trosi duplo manje. Nema izgovora za ovakvu igru od pocetka priprema. Nema.
Nema izgovora da se u MAJU znalo da nemamo napadaca za prvih 11 u sezoni a da je dsnas 8. August a mi nismo ni blizu da dovedemo spica. Posebno ne VANSERIJSKOG kakav nam.treba.
Zo je to od mene. Mi ne mozemo i ne smijemo da gledamo sta zrinjski i kone rade. To nam ne smije biti ogledalo, mi moramo napredovati na svim poljima a ne stagnirati. Meni je fascinantno da se ganja zadnji vezni/stoper a naprijed dva mjeseca ne mozemo da akcije napravimo. Adukor je cisto tapkanje u mjestu, zivotom garantujem. Ova liga nije toliko jaka da ova zadnja linija i defanzivni vezni je ne mogu iznijeti. Mi smo naprijed sterilni.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ISTINA ZA VEDRANA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Stručnu pomoć da potražiš, možda te uspiju spasiti.Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:43Sta ti je ba @Denchi udjes u sobu ceka te 5 golih treba ti jednu opalis i istrcis...brate 3 gola je minimum trebao dat...njegova je najveca krivica sto nije bilo na pol 0-2
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Evander i 32 gosta.