FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U koliko sati je izvlacenje?
Zrinjski i Beqiraja je spomenuo jer sam ja rekao da takve igrače ni Zrinja ni Željo nisu dovodili kad su osvajali titule. Husrefu smo nabijali na nos da mu treba 30% bolja ekipa da osvoji, sad ispade da Vinku treba 130% bolja ekipa i trebaju mu pojačanja ranga Beqiraja da bi nekog dobio. Slažem se da nam treba špic, jasno mi je i da je uprava usr.ala kad je Beqiraj u pitanju, i Hadžić i ko već, al nigdje nije rečeno da će ekipa ostat na Harisu i Mersi. Doći će napadač, možda dođe neko ko nije ime i rasturi kod nas. i Mersudin je došao na mala vrata nakon Benke, pa evo šta bi od njega.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:06Šta pod tepih ? Probleme ? Gdje su ti problemi bili kad je 70% ove ekipe osvojilo duplu krunu ? Gdje su bili problemi kad je ova ekipa pruzila super jaki otpor Bateu i Celticu, gdje su bili problemi kad je odbranjena titula ? Čudno da se nakon jednog kiksa u drugom kolu stvorilo milion problema....mirzatele je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:48Ma ja, sve pod tepih treba. Nismo imali danas sreće, zabija Krle sljedeću 2 gola. Nek nismo doveli Beciraja pa nije ga ni Zrinjski doveo. Nek se Besim nafuro da je Ramos pa u dvije utakmice ima kikseva koliko u prošloj sezoni..
Biće to dobro, tek je početak prvenstva
Nismo imali sreće ? Nemoj oketat tudje riječi da bi dokazao tačnost svog glupog posta. Niko nigdje nije rekao da nismo imali sreće. Imali smo 4 extra prilike, a prilike ne mogu proizaći iz lose igre, sto znači da smo mi imali kakvu takvu igru danas. Lopta nije htjela u gol danas i to je sva priča.
Kakve veze ima Zrinjski i Beqiraj ? Glupo ti poredjenje i priča al baš skroz. Od početka se znalo da ne možemo dati astronomsku platu koju on traži. I to ne bi promjenila činjenica taman da imamo Melunovića u napadu. Znači čovjeka ne možemo platit i to je to. Što ne znači da ne tražimo napadača koji je u nasim okvirima.
Kakve je to kikseve Besim imao u ove dvije tekme ? De nas prosvijetli majke ti ? Osim danas kad mu je Nedim pobjegao, i to se poskliznuo ili je bio odgurnut, ne vjerujem da je sam od sebe pao jer je zelio tako.
Mani nas izmisljanja nekih priča i okretanja rijeci.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ako izvucemo Folu i opet bude to su amateri lako cemo, bice opet prskanja i ponizavanja. Luxembourgski nivo je sad iznad naseg. Ne zaboravite gdje je igrao Dudelange prosle godine 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ova je Fola najozbiljnija od mogućih protivnika, kod njih Lede igra već par sezona...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ovu smo mladost morali dobiti da smo iz busa izasli 5 min pred početak tekme. Ne treba dramit, dobar šamar. Vidjet ćemo je li do tempiranja forme ili do trenera krajem 8og mjeseca.
Za fiolu meščini igra Lede?
Za fiolu meščini igra Lede?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Uopste se ne odnosi na pitare o cemu ti,napisem ovdje neki jer se ne sjecam ko je napisao,,a sta je za Hodzica? Sta sam tu rekao?MortemHz je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:03Zato što vidim da je zajebancija, znam da nisi ti napisao. Nego mi ne ide u glavu što ti se svi postovi sastoje od toga ko je šta i kako rekao pa makar to bio jedan jedini post napisan u šali. Onda se mit pravi kako su pitari to rekli ili ''kažu neki ovdje'' a kao što rekoh, to je napisala jedna jedina osoba iz zajebancije. Isto je i za Hodžića i milion drugih primjera.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:56Neka poenta TAKVIH postova? Sto tad ne kazes nesto?i samo sam citirao nekoga to nisam ja napisao ,,samo.mi je smijesno cuj daj celtik![]()
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 08 avg 2020, 23:21, ukupno mijenjano 9 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ponovo govorim, jedno je šta mi želimo a sasvim drugo šta ekipa može od toga da ispuni. Grupne faze su nemoguće bez nekog **** lakog žrijeba.forza_juve je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:12Hocemo neki playoff i grupe a onda dobijes tri moguca protivnika realno amatera i molis Boga da dobijes od ta 3 najtanjeg jer pobogu kako proci najtezeg od ova 3. Ako hoces da ides do kraja moras kroz trnje proci. Koji god da dodje treba se proci, naravno ako nasi ozbiljno shvate protivnika. S obzirom koja se sansa nudi, koeficijent, naredna runda, novac, predstavljanje u evropi onda bi trebali shvatiti ozbiljno ko god da dodje.
Prvo natamburati ovu nalicevu prciju sljedece kolo da se malo samopouzdanje podigne, razmontirati ih kao zadnji put na Kosevu
Play-off bi trenutno bio odličan uspjeh i realan je ako se naši jako potrude. Ovo sam pisao i kada je mnogo ljudi poletilo u ambicijama ali shvatam to, svako želi najbolje za svoj klub. I ja želim da osvojimo ligu prvaka ali to nažalost nije moguće. Ti već u drugom pretkolu skoro pa i da nemaš šansu protiv bilo koje ekipe, možda neku minimalnu protiv Molde-a ili Qarabag-a naprimjer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Odgledao snimak, sve kontam sad ce procepiti..ali u racku.
Uglavnom, Handzic je max za klupe, lik se pretvara u Saida, stomacina ko kod mene. Ali Besima danas, pa nije duela uzeo protiv Hadzica, svaki put faul
Pa hebo te lazni Suarez! Naravno i kod prvog gola je on napravio faul prvo a zatim ga Hadzic otpuhao i zabio.
Za dr gol no comment, golmanov.
Za kraj, daj napadaca ala Benko ako hocemo opet titulu!!!
Ekstra zrijeb, sretno sam sutra!
Uglavnom, Handzic je max za klupe, lik se pretvara u Saida, stomacina ko kod mene. Ali Besima danas, pa nije duela uzeo protiv Hadzica, svaki put faul

Za dr gol no comment, golmanov.
Za kraj, daj napadaca ala Benko ako hocemo opet titulu!!!
Ekstra zrijeb, sretno sam sutra!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Pa došao čovjek na pregovore ?
Da vidi koliko ko šta nudi, mi ponudili toliko on tražio vise, nismo se dogovorili i ćao.
De ba Pantelija bar si ti ovdje na forumu predugo i pisao si uvijek konstruktivne postove i smatran si za normalnog forumaša i razumjet ćeš šta hoću da kažem.
Ne pamtim kada mi je neki rezultat teže pao nego ovaj kiks danas. Cak sam i one grozne derbije lakse prebolio nego ovo danas, i ne branim ih uopste, ovakve tekme se moraju dobiti, ali eto reci iskreno vrijedi li ovaj danasnji kiks ovolikog pljuvanja, tjeranja, kukanja itd... Iskreno ?
Desilo se i sta sad, nije smak svijeta, skupit redove i pošamarat ligu do kraja, vidi se kolikl tu ima materijala i potencijala. Opet kažem, sezona ne može biti vrhunska, kiks negdje mora doći, ali ovoliko pljuvanje, tjeranje, omalovažavanje svega i svačega u klubu... Ma daj ba, reci iskreno vrijedi li ???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj' brate nema veze, nebitno.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:19Uopste se ne odnosi na pitare o cemu ti,napise ovdje neki jer se ne sjecam ko je napisao,,a sta je za Hodzica? Sta sam tu rekao?MortemHz je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:03Zato što vidim da je zajebancija, znam da nisi ti napisao. Nego mi ne ide u glavu što ti se svi postovi sastoje od toga ko je šta i kako rekao pa makar to bio jedan jedini post napisan u šali. Onda se mit pravi kako su pitari to rekli ili ''kažu neki ovdje'' a kao što rekoh, to je napisala jedna jedina osoba iz zajebancije. Isto je i za Hodžića i milion drugih primjera.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:56
Neka poenta TAKVIH postova? Sto tad ne kazes nesto?i samo sam citirao nekoga to nisam ja napisao ,,samo.mi je smijesno cuj daj celtik![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Odlično je sto si optimista al sve pripremne i ove dvije takmicarske su tanko odigrane, ja ne vidim tu žar u nasoj igri. Siguran sam da i navijači jako puno nedostaju danas da smo bili na poluvremenu bi im odrezali jedan motivacioni govor i u drugom pol bi ih razbili. Treba priznati da je ovo loše al treba i vjerovati da cemo proigrati al igraci moraju zivnuti.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:06Šta pod tepih ? Probleme ? Gdje su ti problemi bili kad je 70% ove ekipe osvojilo duplu krunu ? Gdje su bili problemi kad je ova ekipa pruzila super jaki otpor Bateu i Celticu, gdje su bili problemi kad je odbranjena titula ? Čudno da se nakon jednog kiksa u drugom kolu stvorilo milion problema....mirzatele je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:48Ma ja, sve pod tepih treba. Nismo imali danas sreće, zabija Krle sljedeću 2 gola. Nek nismo doveli Beciraja pa nije ga ni Zrinjski doveo. Nek se Besim nafuro da je Ramos pa u dvije utakmice ima kikseva koliko u prošloj sezoni..
Nismo imali sreće ? Nemoj oketat tudje riječi da bi dokazao tačnost svog glupog posta. Niko nigdje nije rekao da nismo imali sreće. Imali smo 4 extra prilike, a prilike ne mogu proizaći iz lose igre, sto znači da smo mi imali kakvu takvu igru danas. Lopta nije htjela u gol danas i to je sva priča.
Kakve veze ima Zrinjski i Beqiraj ? Glupo ti poredjenje i priča al baš skroz. Od početka se znalo da ne možemo dati astronomsku platu koju on traži. I to ne bi promjenila činjenica taman da imamo Melunovića u napadu. Znači čovjeka ne možemo platit i to je to. Što ne znači da ne tražimo napadača koji je u nasim okvirima.
Kakve je to kikseve Besim imao u ove dvije tekme ? De nas prosvijetli majke ti ? Osim danas kad mu je Nedim pobjegao, i to se poskliznuo ili je bio odgurnut, ne vjerujem da je sam od sebe pao jer je zelio tako.
Jadan Vinko sada mora svaku do kraja pobijediti uz max pet primljenih golova........
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa zapustio se zato što nema motiva za dalje, kao što sam danas rekao. Ostvario sve u karijeri, napravio finih transfera, uzeo dosta love i sad zna da je tu kao zamjena Mersi zato ga i briga. Uleti zadnjih dvadesetak minuta i to je sve. Znači nikakve motivacije, jer još malo odradi, uzme što se može uzeti i lagano penzija.19FKS46 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:13Nikakvog zara i borbe danas, vuku se ko prebijene macke. A plate redovne, uslovi najbolji u drzavi. Pojedini igraci zapusteni, sa viskom kila. Nedopustivo za profesionalni nivo. Ovima sto su se zapustili, dao bih rok da kilazu dovedu na optimalan nivo, inace svala kila viska udari po dzepu. Sunce ti poljubim, zivis od fudbala, a zapustis se, tacno su pojedinci plitki ko potok...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- forza_juve
- Kontakt:
Pa zato kazem trebaju ozbiljno shvatiti ko god da dodje jer realno kvalitetniji smo i ako hoces napredak onda se postavi tako da znas sta zelis a ne uz Boziju pomoc nadamo se dobrom rezultatu i odmah je.es sve u pojam.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:16Ako izvucemo Folu i opet bude to su amateri lako cemo, bice opet prskanja i ponizavanja. Luxembourgski nivo je sad iznad naseg. Ne zaboravite gdje je igrao Dudelange prosle godine![]()
Ako moze dovest kakvog spica dobro bi bilo da koristi te neke lopte koje su krucijalno vazne u evropi
@MortemHz kazem da ozbiljno shvate ko god da dodje jer tu nema prava na kiks i nema popravnog kao u ligi da nadoknadis. Do sada smo bili baksuzi i vazda dobijemo najteze ali opet se pofajtamo. Tako treba i sa losijim od nas, hrabro, jako i bez omalovazavanja
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
ok ne smijem se nadovezati na necije misljenje i komentar et necu viseMortemHz je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:21Haj' brate nema veze, nebitno.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:19Uopste se ne odnosi na pitare o cemu ti,napise ovdje neki jer se ne sjecam ko je napisao,,a sta je za Hodzica? Sta sam tu rekao?MortemHz je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:03
Zato što vidim da je zajebancija, znam da nisi ti napisao. Nego mi ne ide u glavu što ti se svi postovi sastoje od toga ko je šta i kako rekao pa makar to bio jedan jedini post napisan u šali. Onda se mit pravi kako su pitari to rekli ili ''kažu neki ovdje'' a kao što rekoh, to je napisala jedna jedina osoba iz zajebancije. Isto je i za Hodžića i milion drugih primjera.![]()

Ja bih samo da se najebem mame svima koji su danas bili ukljuceni u ovu blamazu, od celavca Hadzije do umisljenih zvjezdica i trenera ****. Yebala vam Mladost rod i porod pickurine.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta mislite kako su navijači ova 3 moguca protivnika nas dozivjeli kao moguceg protivnika? Ja mislim, da smo im prvi odabir u odnosu na Zvezdu i Sheriff 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Majke ti sta je lose danas bilo sem sto nemas napadaca da spakuje one extra sanse sto su bile? Max korektno odigrano, e sad drugo je sto je borac ove nabio 6 razlike p su neki odmah zinuli mi 7 da im damobordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:22Odlično je sto si optimista al sve pripremne i ove dvije takmicarske su tanko odigrane, ja ne vidim tu žar u nasoj igri. Siguran sam da i navijači jako puno nedostaju danas da smo bili na poluvremenu bi im odrezali jedan motivacioni govor i u drugom pol bi ih razbili. Treba priznati da je ovo loše al treba i vjerovati da cemo proigrati al igraci moraju zivnuti.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:06Šta pod tepih ? Probleme ? Gdje su ti problemi bili kad je 70% ove ekipe osvojilo duplu krunu ? Gdje su bili problemi kad je ova ekipa pruzila super jaki otpor Bateu i Celticu, gdje su bili problemi kad je odbranjena titula ? Čudno da se nakon jednog kiksa u drugom kolu stvorilo milion problema....mirzatele je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:48Ma ja, sve pod tepih treba. Nismo imali danas sreće, zabija Krle sljedeću 2 gola. Nek nismo doveli Beciraja pa nije ga ni Zrinjski doveo. Nek se Besim nafuro da je Ramos pa u dvije utakmice ima kikseva koliko u prošloj sezoni..
Dva gola iz dva prekida jbg desava se, idemo dalje
drug zato i jeste sramota jer cinjenica je da je ovo najbolja i najskuplja ekipa pri tom jos i ekipa koja ima daleko najbolje uvjete a onda uzmi pogledaj s kim smo igrali i prosuli bodove, valjda si upoznat s tim kakve je probleme mladost imala i kako su odigrali proslo kolo.Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:10Najvise se bune oni koji su ovde pisali da cemo se pisati po ligi, da cemo minimum play off lige igrati, da cemo ovim losim ekipama uvaliti po 5+ golova....
Kad se doslo do prvog kiksa proziv dosta losije ekipe, onda se ploca mjenja za 180 stepeni i ide prica da smo losi, ovako il onako....
Niko ne brani nikoga, tj ja branim svoj stav da je ovo najjaca i najbolja ekipa koju smo imali i imamo...
Ne mora znaciti da nece krenuti na bolje i prosle smo godine lose krenuli i vecinu sezona od kad pratim sarajevo i tad je bilo sramota izgubiti od ovakvog protivnika i danas je isto nebitno ko sjedi na klupi, ko nosi dres i u kakvim uslovima rade.
You are someone else I am still right here
vjerovatno im se yebe i za nas i za ligu prvaka i za njihov fudbal uopsteno i imaju pametnijih stvari o kojima raspravljaju na svojim forumimaElCartel11 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:25Sta mislite kako su navijači ova 3 moguca protivnika nas dozivjeli kao moguceg protivnika? Ja mislim, da smo im prvi odabir u odnosu na Zvezdu i Sheriff![]()

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 08 avg 2020, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Evander i 28 gostiju.