FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tuzla koju cekamo utorak, na jedvite jade pobjedila Krupu u 90 +, tek nakon sto su ovi dobili crveni.
dobij Tuzlu, i prodji prvo pretkolo LP, vec ce se pricati o tome koga zelimo u grupnoj fazi EL, mislim mi nismo normalan narod
Pyro is not a crime !
A pocela tekma, mogo si samo ove smajlije vidjeti
"Gle Rahmana masine" "jao dobre igre" "Gledaj akcije" itd...
Zavrsila se utakmica, smak svijete... Losa utakmica, bruka i sramota... Itd ..
Pitari
Dakle, los rezultat... Izgubljena dva boda... idemo dalje....

Zavrsila se utakmica, smak svijete... Losa utakmica, bruka i sramota... Itd ..
Pitari

Dakle, los rezultat... Izgubljena dva boda... idemo dalje....
Kovačević - utakmicu bez posla zeznuo lošom postavkom kod faula iz kojeg smo primili gol, kriv za gol
Šerbečić - nonšalantno, kriv kod prvog gola, ispod nivoa skroz
Miličević - solidan
Hodžić - dobar, al centaršutevi katastrofa
Pidro - onako, agilan, ali je napravio glup faul iz kojeg smo i primilo gol
Đokanović - dobar u defanzivi, solidno naprijed, nekoliko finih dugih pasova, trkački solidan
Oremuš - po mom mišljenju loše, dosta izgubljenih lopti, kreacija 0
Tatar - iako trom, jedini je pokušavao nešto naprijed, ali mrka kapa danas
Rahmanovic - bespotrebno rano zamjenjen pri rezultatu 1:1, izgledali smo donekle bolje sa njim na terenu
Velkoski - preloš, fulio nacrtan zicer
Handžić - katastrofalno, bez obzira na postignuti gol, fulao je sve ono sto smo uspjeli napraviti na utakmici
Zinedin - izgubljen, preplašen, mlako
Fanimo - ko da je pao s Marsa, nista, pa ni tu brzinu nismo vidjeli
Jukić - smlata, nista
Ahmetović - malo vremena proveo na terenu, nijednu upotrebljivu loptu nije dobio
Dupovac - premalo vremena
Pa to.

Kleli se u Vinka, Šerbečića i Vladana u reprezentaciju gurali, najavili PO EL najmanje... Danas ne valja niko. U četvrtak opet će svi valjat, i tako u nedogled.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- RajaBa1983
- Kontakt:
puno mi pametujemo za navijace kojih nema 3000 na utakmicama

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Ne znam da li još doziramo da li još tempiraju Vinko i Jela ako je to razlog lose igre onda ok. Sve prijateljske i ove dvije prvenstvene su bile u laganom ritmu, bez prevelike zelje i borbe. Meni najviše fali te borbe, srca, emocije sve smo nesto opusteni, laganica ne znam meni se to ne svidja. Ne treba dizati hajku nakon jednog kiksa al da smo dosad tanki jesmo.
Dozvoli Juventus Higuainu da dodje sa stomakom i igra...da mi ne dozvolimo? Pogotovo kad zabije, Said sa 100 kila pobaca Levski, povalja odbranu zelje pa povrati....itd. nema ga zasta kriviti, jer njegov zadatak je da zabije ne da vadi odbranu...odbrana ima svoje zadatke...bombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:19Slažem se da je posao napadača da zabije gol , bilo kako.Denchi je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:57Primarni zadatak spica je da zabije gol, on je zabio gol...bombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:51Izvinjavam se na upadu , gledao sam utakmicu danas i može se desiti loša igra , neiskorištene šanse i milion stvari ...
Samo jedna stvar meni je danas kao bivšem sportisti žestoko smetala , a to je je izgled i fizička sprema Harisa Handžića ...
Stvorili ste fenomenalne uslove za našu ligu , redovne plate , bonusi , karantini ,sve na visokom nivou i on dođe da igra sa minimalno 10 kila viška ...
Kakvo ponižavanje kluba , za ne povjerovati..
Sramota ..
Još jednom izvinjavam se na upadu ...
Ne znam kakav te izgled pali, mozes mu pisat na instagram da on to sredi po tvojim zeljama...
Kovacevic i Serbecic kost,koza i go misic, medjutim danas kurko obojica
Po ko zna koji put "ne hebe lep nego uporan"![]()
Instagram ne koristim i društvene mreže uopšte, bespotrebno gubljene vremena...
Ja sam napisao za rezultate manje više, bude mi oči da Sarajevo kao klub koji pretenduje na duplu krunu i grupnu fazu Lige šampiona, dozvoli da mu napadač ima 10 kila viška...
Ako si mu jaran razumijem da ga braniš
Da ne nastavljamo , jer upadam na temu samo moje zapažanje , budi mi dobar![]()
Mladi igraci jbg, ljudi zaboravljaju da oni mogu imati i padove u igri...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vala Fanimo sto je odigrao je bio solidan..imao je 2-3 dobra prodora, i ucestvovao je u akciji za 2 gol
Kod akcije za 2 gol Fanimo htio dodati Handzicu, ali je Serbecic slucajno dirao pa je on asistent gola...
Kod akcije za 2 gol Fanimo htio dodati Handzicu, ali je Serbecic slucajno dirao pa je on asistent gola...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoForza
- Kontakt:
Je li moguće da se ponavlja to sa ugovorima kao onda sa borjanom
Zar nismo miljama iznad tog perioda u svakom smislu

Zar nismo miljama iznad tog perioda u svakom smislu
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Der, Die je za žeMke

Ako se bude zaybavo, može i Die za njega

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako se to tempira forma? Ne razumijem to najbolje. Mnogi su to spominjali.bordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:38Ne znam da li još doziramo da li još tempiraju Vinko i Jela ako je to razlog lose igre onda ok. Sve prijateljske i ove dvije prvenstvene su bile u laganom ritmu, bez prevelike zelje i borbe. Meni najviše fali te borbe, srca, emocije sve smo nesto opusteni, laganica ne znam meni se to ne svidja. Ne treba dizati hajku nakon jednog kiksa al da smo dosad tanki jesmo.
Šta, igraš loše na početku da bi kasnije igrao dobro?
Ne razumijem to tempiranje forme, možel' mi neko taj fenomen objasniti?
Šta, kad je tempiramo, onda smo dobri, u formi smo i yebeni ćemo bit za protivnike?

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma ja, sve pod tepih treba. Nismo imali danas sreće, zabija Krle sljedeću 2 gola. Nek nismo doveli Beciraja pa nije ga ni Zrinjski doveo. Nek se Besim nafuro da je Ramos pa u dvije utakmice ima kikseva koliko u prošloj sezoni..
Biće to dobro, tek je početak prvenstva
Biće to dobro, tek je početak prvenstva
A prije sedam dana na anketi za Evropu, haman 60% glasova otislo na grupnu fazu i play off ove godine....
Sad izgleda ne mozemo ni prvo pretkolo proci

Sad izgleda ne mozemo ni prvo pretkolo proci

Jedno je sigurno. Tresu se gaće našim protivnicima u Juropi!
-
- Kontakt:
europo mi smo sarajevo,izvolite se braniti
VVVBK
VVVBK
Može se reči komotno da smo odigrali i mali broj prijateljskih tokom ovih priprema. Tu se tempira i diže forma. Trebali su odigrati barem još 2,3 al protiv jačih ekipa iz lige. Jer ipak nisu igrali 2 i po mjeseca. Trebali ali nisu. Struka je tu napravila grešku po meni. Moje mišljenje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:43Kako se to tempira forma? Ne razumijem to najbolje. Mnogi su to spominjali.bordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:38Ne znam da li još doziramo da li još tempiraju Vinko i Jela ako je to razlog lose igre onda ok. Sve prijateljske i ove dvije prvenstvene su bile u laganom ritmu, bez prevelike zelje i borbe. Meni najviše fali te borbe, srca, emocije sve smo nesto opusteni, laganica ne znam meni se to ne svidja. Ne treba dizati hajku nakon jednog kiksa al da smo dosad tanki jesmo.
Šta, kad je tempiramo, onda smo dobri, u formi smo i yebeni ćemo bit za protivnike?![]()
Ipak sam ubijeđen da nisu od straha smjeli, poučeni iskustvom iz početka prošle sezone kad smo imali pola ekipe povrijeđeno. E sad imamo taj problem što igrači nisu još ušli u takmičarsku formu i traže se još. Za 2,3 utakmice bi trebali, al to bi nam bio problem ako se ostali odmaknu dok se naši nađu.
-
- Kontakt:
Neka poenta TAKVIH postova? Sto tad ne kazes nesto?i samo sam citirao nekoga to nisam ja napisao ,,samo.mi je smijesno cuj daj celtikMortemHz je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:12Neka poenta ovakvih postova?![]()
-
- Kontakt:
Ne znam ni ja, al stalno to pricaju tempira Jela formu pa eto moram vjerovati u to da cemo proigrati da je ovo još faza podizanja forme.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:43Kako se to tempira forma? Ne razumijem to najbolje. Mnogi su to spominjali.bordobijeli je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:38Ne znam da li još doziramo da li još tempiraju Vinko i Jela ako je to razlog lose igre onda ok. Sve prijateljske i ove dvije prvenstvene su bile u laganom ritmu, bez prevelike zelje i borbe. Meni najviše fali te borbe, srca, emocije sve smo nesto opusteni, laganica ne znam meni se to ne svidja. Ne treba dizati hajku nakon jednog kiksa al da smo dosad tanki jesmo.
Šta, kad je tempiramo, onda smo dobri, u formi smo i yebeni ćemo bit za protivnike?![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.