SaltCityAttack je napisao/la:nevjerujem da je Atlanta jaca od Chicaga
Ja mislim da jeste ali ne toliko puno 55%-45%
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
SaltCityAttack je napisao/la:nevjerujem da je Atlanta jaca od Chicaga
Rule_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
reci cu samo dvojicu i dosta je: Kevin Garnett (Boston) i Dwight Howard (Orlando).
Evo nabrojacu ti ja: Horford, Amare S je bolji od njega, s tim da Amare nekad igra centra nekad igra krilnog centra, ali u oba slucaja je bolji od Boguta, po meni je i Brook Lopez bolji od njega, Roy Hibbert je ove sezone zivotinja i mislim da je i on bolji od Boguta.BernardBarnjak je napisao/la:daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
Gdje me nadje, kad se sjetim samo...Raul_64 je napisao/la:Hajde da i ja ubacim neki...
[youtube][/youtube]
Serija 2005 i veliki Robert Horry
[youtube][/youtube]
Največi
[youtube][/youtube]
pretpostavljam koja 2 tima neće bitiWolverine je napisao/la:mjenjam od sad svako malo avatar, uvjek novi tim. bili su vec hornetsi i minesota.
Wolverine je napisao/la:mjenjam od sad svako malo avatar, uvjek novi tim. bili su vec hornetsi i minesota.
Veceras dominator Kobe i Veliki Vodja Phil ce da izdominiraju male Bullse !Wolverine je napisao/la:bit ce svi vjerovatno![]()
vidim da je rose tek 36. na onom asist/to ratio od svih bekova u ligi
EdinTM87 je napisao/la:Veceras dominator Kobe i Veliki Vodja Phil ce da izdominiraju male Bullse !Wolverine je napisao/la:bit ce svi vjerovatno![]()
vidim da je rose tek 36. na onom asist/to ratio od svih bekova u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.