FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rahmanovic,Serbecic,Milicevic,Fanimo,Tino,Oremus,Zinedin plate na godisnjem nivou su od 80 hiljada eura pa do 120 hiljada eura
Kovacevic,Jukic,Ahmetovic,Krste
od 50 do 80 hiljada eura
Dupovac,Hodzic,Hebibovic,Djokanovic,Pidro,Salcin,Handzic od 30 do 50 hiljada eura
Marinovic sa pomocinicima oko 150 hiljada eura godisnje
Hadzicu dozovi se,da nebi poceli sumnjati da si ugradjen u sve ovo.
E sad ljudite mi volimo klub bolujemo za dzabe srce me boli.
Zasto nisi doveo Beciraja,koji je Hadzibegicu javio da je dosao u FK Sarajevo,Anel koji je bio dogovoren.Zasto sumnja
Kovacevic,Jukic,Ahmetovic,Krste
od 50 do 80 hiljada eura
Dupovac,Hodzic,Hebibovic,Djokanovic,Pidro,Salcin,Handzic od 30 do 50 hiljada eura
Marinovic sa pomocinicima oko 150 hiljada eura godisnje
Hadzicu dozovi se,da nebi poceli sumnjati da si ugradjen u sve ovo.
E sad ljudite mi volimo klub bolujemo za dzabe srce me boli.
Zasto nisi doveo Beciraja,koji je Hadzibegicu javio da je dosao u FK Sarajevo,Anel koji je bio dogovoren.Zasto sumnja
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Baš mi popravi raspoloženje, ova lista mogučih protivnika. Gibraltar bi bio idealan, Fola je najjača od ove tri ekipe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Niko i ne govori da imamo slabo ekipu, vec da se nismo pojacali tamo gdje je najpotrebnije a to je napadac. Handzic svaki put iznova dokaze, da se u njega ne možemo pouzdati. Posle napadaca desni bocni. Ostalo je ok i ta dva igraca bi trebala biti vec dovedena, ali eto za nadati se da ce doci barem prije Evrope.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Realno imali smo srece sa prvim pretkolom ali mi se sa današnjom blamažom posrase u cejf,ovo samo Hadzija sa dva pojačanja može saprati 

Kakva bi sad spica dobra bila danas da su dobili i onda vidis ove moguce protivnike.Al mozda i bolje da nas spusti malo sve ovo.
Ovo za LP nas bas usralo realno.
Ovo za LP nas bas usralo realno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fola je protiv nas favorit, protiv europe 50/50, a blagi favoriti smo protiv Connahs
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 08 avg 2020, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
@kanarinac sta koji qurac iznosis te podatke?
Sta zelis time postici?
Izbrisi to....
Yebo vas kiks, odmah se plata fatate ko da ih vi dajete....
Prrvise vi insajderi sebi za pravo dajete da svast pisete ovde, lozite raju i hajcate sto pozitivno a evo i negativno si krenuo....
Sta zelis time postici?
Izbrisi to....
Prrvise vi insajderi sebi za pravo dajete da svast pisete ovde, lozite raju i hajcate sto pozitivno a evo i negativno si krenuo....
-
- Kontakt:
Da smo danas dobili, bilo bi pitanje sa koliko razlike bi ove dobili u Evropi 

- ElCartel11
- Kontakt:
Kad bi danas dobili, onda bi moguci protivnici bili sigurno:
Unseeded
Dynamo Brest (BLR)
Riga (LVA)
Tirana (ALB)
Sileks (MKD)

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Realno sjajni protivnici, daj Evropu da se igramo.
Kad pocinje i prenosil iko izvlacenje sutra?

Kad pocinje i prenosil iko izvlacenje sutra?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
E vala usra ga sad, trebao si reć da je i Connahs favorit
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Bude live na zvanicnoj Uefa stranici
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Danas su igrali ovi u LP pretkolo, jesu li igrali na neutralnom terenu il su ovo fkt bili domacini?
Da znamo sta nas ceka?
Da znamo sta nas ceka?
Puče me momentalno neka injekcija pozitivnog raspoloženjaHistoricar je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:02Baš mi popravi raspoloženje, ova lista mogučih protivnika. Gibraltar bi bio idealan, Fola je najjača od ove tri ekipe.

Čuj Fola, Europa i ovi s Velsa, pa jel moglo bolje, baš naš UEFA ispoštova

Hadžija... znaš šta ti je činit.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Brate bezveze se trudis od danas, kao i ja... Pojedinim debilima ne mozes dogovorit neke stvari...Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:05@kanarinac sta koji qurac iznosis te podatke?
Sta zelis time postici?
Izbrisi to....
Ja sam imao volju da se trudim i da objasnjavam sve dok nisam procitao da kiksevi i porazi nisu sastavni dio sporta...
Ne kazem da ih treba braniti, pojedinci su odigrali lose, ali sta sada desilo se i zavrseno, ne trebaju se glave skidati i tjerati sve od do... Ali eto, kao sto rekoh, ne mozes pojedinim debilima utuviti u glavu to da se ne moze cijela sezona odigrati na vrhunskom nivou.
-
- Kontakt:
Uefa je jasno rekla, da ce se prilikom ždrijeba prvog pretkola, odmah odrediti i domacin, ovo sa Kiprom je samo prijedlog, nigdje nema zvanično da se na Kipru igra.
U Nionu se igra taj mini turnir. Ja kako sam Aneks uefin shvatio samo ako postoji problem oko ulaska u drzavu tima.koji je domacin onda se igra na neutralnom terenu. Ja koliko znam u BIH moze uci bilo ko bez karantina
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 08 avg 2020, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Na neutralnim obje tekme. Kipar nam ne gine.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta vam nije jasno od danas nikako mi ne ide u glavu? Prvo poluvrijeme dobro, realizacija loša. Drugi dio katastrofalan, na kraju očekivano nabacivanje iz kojeg nije ništa dobro proizašlo. Tekma na nivou one u Italiji, gdje nas je Atalanta satrala, a mi iz dva napada zabili dva gola. Prije toga nismo prišli golu kao i Mladost danas, osim one ruke Šerbečić gdje je bio čist penal kao suza.
Kakvo opuštanje, kakav pristup, kakvo kažnjavanje, kakvo eksperimentisanje, kakve štimaljke, o čemu vi? Nisi iskoristio svoje šanse u prvom poluvremenu, tačnije dvije odlične šanse Handžića, šut Rahmanovića i mrtvi zicer Krstea. Kasnije ovi iskoristili doslovno svoje dvije šanse, uvukla se panika, krenula napucavanja i to je to. Uz to, ona šansa glavom Šerbečića je pokazala u kakvom qurcu je bila realizacija danas.
Prestanite biti debilni i izmišljati teorije kako se nešto vratilo Mušiji, kako je ovo, kako je ono. Klasičan kiks, loše predstave igrača, užasna realizacija i tačka. O kakvim odbijanjima od plate vi govorite? Izađite napolje, trčite, uzmite vreću udarajte, iskalite taj bijes.
Još veća smijurija je uzimati prošlo kolo i pobjedu Borca nad Mladosti i kao to je mjerilo hahahahahahah yebem ti život. Dobra pljuska svima da se trznu i vrati na pravi put.
Kakvo opuštanje, kakav pristup, kakvo kažnjavanje, kakvo eksperimentisanje, kakve štimaljke, o čemu vi? Nisi iskoristio svoje šanse u prvom poluvremenu, tačnije dvije odlične šanse Handžića, šut Rahmanovića i mrtvi zicer Krstea. Kasnije ovi iskoristili doslovno svoje dvije šanse, uvukla se panika, krenula napucavanja i to je to. Uz to, ona šansa glavom Šerbečića je pokazala u kakvom qurcu je bila realizacija danas.
Prestanite biti debilni i izmišljati teorije kako se nešto vratilo Mušiji, kako je ovo, kako je ono. Klasičan kiks, loše predstave igrača, užasna realizacija i tačka. O kakvim odbijanjima od plate vi govorite? Izađite napolje, trčite, uzmite vreću udarajte, iskalite taj bijes.
Još veća smijurija je uzimati prošlo kolo i pobjedu Borca nad Mladosti i kao to je mjerilo hahahahahahah yebem ti život. Dobra pljuska svima da se trznu i vrati na pravi put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zasto? Treba pod tepih gurati?Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:05@kanarinac sta koji qurac iznosis te podatke?
Sta zelis time postici?
Izbrisi to....
Da dovedu momka 3 dana ili koliko vec u sarajevo i da ga izrade? Nekoga ko je itekako ime na ovim prostorima pa ti onda raspali handzic izgleda ko na terminu dvije tekme a 44 tekme treba merao da sa 36 godina nosi na ledjima?
Neka se zna sta ko i kako, pa ako budu u pravu sto nikog ne dovode svaka cast ali nece niko ugled kluba pod noge bacati pa da menageri i igraci okolo pricaju kako smo ko pijaca. Ne valja to! Ne valja za sad, ne valja za ubuduve. Nije jedan prelazni rok nego ih imanjos tonu a kad jednom pocnu price pricati se **** je to u tom svijetu.
Jel ok da anel hadzic spakuje stvari jer su se usmeno dog. Pa da mu se ne jave a dan kasnije pknude duplo manje? De ba Zip kad sam napadao husrefa napdao sam s razlogom! Sad napdam emira jer ne valja ovo. Kratko i jasno ne valja!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 18 gostiju.