FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da od srijede ce biti bolje. I da ce krenuti kako treba. Ne treba negativa i kuknjava
Europa proslje sezone protiv Legije igrala 0-0 i 0-3 izgubili. sve utakmice bice tesko jos ako moramo u goste ici.
- forza_juve
- Kontakt:
Vi gledate zrijeb za ligu prvaka,a mi nmzemo pobjediti momke koji su prije 10dana poceli trenirat,nemojte me pogresno shvatit al ne znam imamo li se cemu nadat bilo koga da izvucemo.Po meni je nedopustivo da ovakvu ekipu ne dobijes bar 3-0.Poslije zarije i zete ovo je najveca sramota danas,
Što se tiče Vinka, glupost je što eksperimentiše bespotrebno sad. Bile su pripreme. Umjesto da nastavi samo gdje smo stali prošle sezone. I njemu debeli šamar, nek se malo i on dohaviza, jer ne vodi mladu reprezentaciju, niti Borac ili Zrinjski. Ima tu posla izgleda i sa baletanima koji misle da su zvijezde što su osvojili 2 titule pa lako ćemo. Hoćete khurac.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prema TM:
Connah's Quay Nomads FC - €600Th.
Europa FC - €1.60m
CS Fola Esch - €1.75m
Mislim da smo dobro prošli. Samo ovu Folu izbjeć i ne bi trebali imati problema sa prolaskom u drugo kolo LP.
Connah's Quay Nomads FC - €600Th.
Europa FC - €1.60m
CS Fola Esch - €1.75m
Mislim da smo dobro prošli. Samo ovu Folu izbjeć i ne bi trebali imati problema sa prolaskom u drugo kolo LP.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sutra ide izvlacenje odmah za oba pretkola?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu , gledao sam utakmicu danas i može se desiti loša igra , neiskorištene šanse i milion stvari ...
Samo jedna stvar meni je danas kao bivšem sportisti žestoko smetala , a to je je izgled i fizička sprema Harisa Handžića ...
Stvorili ste fenomenalne uslove za našu ligu , redovne plate , bonusi , karantini ,sve na visokom nivou i on dođe da igra sa minimalno 10 kila viška ...
Kakvo ponižavanje kluba , za ne povjerovati..
Sramota ..
Još jednom izvinjavam se na upadu ...
Samo jedna stvar meni je danas kao bivšem sportisti žestoko smetala , a to je je izgled i fizička sprema Harisa Handžića ...
Stvorili ste fenomenalne uslove za našu ligu , redovne plate , bonusi , karantini ,sve na visokom nivou i on dođe da igra sa minimalno 10 kila viška ...
Sramota ..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Da je samo izbjeci ovaj FC Youth Dubay
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo je sutra a u ponedjeljak drugo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Sutra samo prvo, drugo ide u ponedjeljak.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Meni nije jasno ako budemo domacini gdje igramo Kosevo ili Kipar 

-
- Kontakt:
Daj nam Connah's Quay Nomads da se igramoo igramo igramooo
Meni je Fanimo bas dobar. A bicemjos bolji kad se uigra, strasan igrac, u Evropi ce eksplodirat. Volio bi da dodje Adukor da smiri situaciju u vezi i jedan dobar napadac uz Ahmeta i to je to. Imamo mi finu ekipu, nije ovo lose nimalo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Primarni zadatak spica je da zabije gol, on je zabio gol...bombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:51Izvinjavam se na upadu , gledao sam utakmicu danas i može se desiti loša igra , neiskorištene šanse i milion stvari ...
Sramota ..
Ne znam kakav te izgled pali, mozes mu pisat na instagram da on to sredi po tvojim zeljama...
Kovacevic i Serbecic kost,koza i go misic, medjutim danas kurko obojica
Po ko zna koji put "ne hebe lep nego uporan"

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Niko nece svoje tekme igrati na domacem terenu, upravo zbog tog sto se igra jedna tekma. Tako je sad bilo u EL i bice isto tako u zavrsnici LP. Tako da isti nam qrac gdje god igrali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ev, ja nzm sta je on danas experimentisao kad bi svi onakav sastav izveli...Stroj1946 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:46Što se tiče Vinka, glupost je što eksperimentiše bespotrebno sad. Bile su pripreme. Umjesto da nastavi samo gdje smo stali prošle sezone. I njemu debeli šamar, nek se malo i on dohaviza, jer ne vodi mladu reprezentaciju, niti Borac ili Zrinjski. Ima tu posla izgleda i sa baletanima koji misle da su zvijezde što su osvojili 2 titule pa lako ćemo. Hoćete khurac.
Al ev, i da je eksperimentisao kad to treba raditi ako ne protiv najlosijih ekipa u ligi?
A mladost jeste ekipa koja ce se boriti za opstanak.
-
- Kontakt:
Baš mi popravi raspoloženje, ova lista mogučih protivnika. Gibraltar bi bio idealan, Fola je najjača od ove tri ekipe.
Super zdrijeb, izgleda cu se morat citirat sto sam prije mjesec dva napiso da cemo izvuc Europu sa Giblatara. Hajd makar nesto veselo danas...