Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ma islo se na jeftiniju varijantu i to je to. Pusacu treba odsteta, Pochettino preskup. Pirlo je tu i yzuz kakva pojacanja mu je pruzena sansa. Mozda Agnelli vidi da je dovoljan za serie a, u LP da proba nesto novo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Juventus u svojoj historiji ima 2 Lige prvaka. Jednu poklonjenim penalom protiv Liverpoola i drugu na penale protiv Ajaxa.
Uz to je bio i pokraden u finalima i gubio finala u kojima je bio izraziti favorit.
Ako ćemo po tome, ovaj klub je duboko nesretan i Messi i CR iz primea ovdje ne bi bila garancija osvajanja LP. Bitnije od svega ovdje je krenuti od 'nule', podmladiti ekipu žestoko i ganjati te visine u naredne 4 godine jer od ovog rostera se nikakva finala ne mogu očekivati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta drugo kad od Agnellija do 3. golmana ne prestaju pričati svaki dan o tome.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Neocekivano zato sto je tek preuzeo u23 ekipu, mislio sam da ce prvo da stekne iskustva tu ali eto ne moze biti gori od Sarrija. Kocka jeste ali vidjecemo. Sretno Pirlo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ti si ubjedjen da je svaki potez Milana ispravan, i da je svaki potez Juventusa pogresan. Kad ti napises da je ovo fail i da je los potez, ja sam vise nego siguran tek sad da je Pirlo prava stvar. Pa ti si diletante Fassonea i Mirabellija okivao u zvijezde i najavljivao borbu za skudeto, a to je samo jedan u nizu bisera. Lik koji iz dna duse mrzi Juve, i perfidna neznalica.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:19Genaro je bolji trener dok Andrea ne dokaže suprotno. Ne može jednostavnije. I ako mi je Pirlo jedan od najgotivnijih igrača u ovih 25 godina otkako pratim fudbal. Nisam baš ubjeđen da će ovo biti išta drugo osim fail uprave Juventusa.
Ali sa srećom, naravno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- forza_juve
- Kontakt:
Hahahhah kontrasBuffonGigi je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:33Ti si ubjedjen da je svaki potez Milana ispravan, i da je svaki potez Juventusa pogresan. Kad ti napises da je ovo fail i da je los potez, ja sam vise nego siguran tek sad da je Pirlo prava stvar. Pa ti si diletante Fassonea i Mirabellija okivao u zvijezde i najavljivao borbu za skudeto, a to je samo jedan u nizu bisera. Lik koji iz dna duse mrzi Juve, i perfidna neznalica.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:19Genaro je bolji trener dok Andrea ne dokaže suprotno. Ne može jednostavnije. I ako mi je Pirlo jedan od najgotivnijih igrača u ovih 25 godina otkako pratim fudbal. Nisam baš ubjeđen da će ovo biti išta drugo osim fail uprave Juventusa.
Ali sa srećom, naravno.

Mah mogao bi Pirlo ali naravno uz pojacanja i vjerujem da ce ih biti. Cisto sumnjam da ce on gledati Matuidija ili nekog kloca na sredini terena
❤️1946❤️
- JarnoTrulli
- IlCapitano
- Kontakt:
Pirlo u Aprilu kaže da neće da trenira mlade kategorije, hoće da počne odmah negdje u seniorima. Prije 8 dana dobije posao kao trener mladih i kaže da je odbio klubove iz Serie A i EPL-a da bi tu trenirao. Danas trener prvog tima.
Bilo je pred nama
Bilo je pred nama

- forza_juve
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Kaže ovisi o igračima, ali voli 433 i posjed lopte.

- BuffonGigi
- Kontakt:
I mi volimo 4-3-3, s Bonuccijem organizatorom, Matuidijem pokretacem i Bernarseschijem krilom 
Neocekivano. Nevjerovatno je kako milanezi zavole Juve i postanu legende Juventusa! Sretno Andrea.
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako nista, dobili smo nekog ko ce se oblaciti kako treba i u svakoj prilici ponasati gospodski. A sto se Scudetta tice, mislim da se svi mozemo sloziti da bi ga s Juventusom osvojio i ovaj rahljavi pogba sa foruma.
To sam i ja danas rekao. Za pocetak mi je dovoljno da je gospodski oblaci, ostalo su kasnije finese.BuffonGigi je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:16Ako nista, dobili smo nekog ko ce se oblaciti kako treba i u svakoj prilici ponasati gospodski. A sto se Scudetta tice, mislim da se svi mozemo sloziti da bi ga s Juventusom osvojio i ovaj rahljavi pogba sa foruma.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jedino oko čega ćemo se složiti je da si retardirana spodoba. To je mišljenje svakog ko je s tobom došao u kontakt virtualno, a sigurno i realno. Blago onome ko nije naletio na bolide kao ti.BuffonGigi je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:16Ako nista, dobili smo nekog ko ce se oblaciti kako treba i u svakoj prilici ponasati gospodski. A sto se Scudetta tice, mislim da se svi mozemo sloziti da bi ga s Juventusom osvojio i ovaj rahljavi pogba sa foruma.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 avg 2020, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT