Odigro 4 malo bolje,,sad slijedi 8 losih pa sve tako do isteka ugovora,pa onda opet produzenje ugovoranukleusmember je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:27neka nas prati milioniti neupotrebljiv centaršut dušana hodzića,pod ovim okolnostima evropa je na kraju godine plafon plafona
VVVBK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I da jeste nama treba desni bek.
Je li vrijeme da kazemo da Kovacevic polako, ali sigurno, ide putem Kjosevskog? Prodati ga poslije Evrope obavezno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
i musemicu yebem najmilije!
Eeeee ovako da vam kazem ja nesto,treba biti realan i treba ih dobro naruziti od trenera do igraca sa klupe.
A sad zasto pa zato sto,ono sto neki ovde pisu da cemo se prostetati ligom,ima smisla,zasto,pa zato sto sto nasi igraci imaju enormne place za nase uslove ,kad bi znali kolike plate neki nasi igraci imaju vi nebi vjerovali,poslije danasnje utakmice svim igracima koji su igrali i treneru treba dati platu kao Alicu,a to je mozda nekih 800 km.
Ee sad druga strana price je da nas neko dobro od menadzera izradio,jer su izglavili svojim igracima enromne plate da bi se borili sa Mladosti za bod,tu vam je jedan veliki minus za Hadzica jer nmze Oremus,Rahmanovic,Serbecic,Milicevic,Zinedina imati 100 hiljada eura godisnje za ovo,ili Krste,Tatar,Jukic oko 70 hiljada eura,realno ovo je velika sramota za Hadzica,a puno mu 150 hiljada za Beciraja i Anela,tako da treba krikitovati da nebi bilo kao u doba Ibrakovica velike pare upumpane a nigdje iskoraka.
A sad zasto pa zato sto,ono sto neki ovde pisu da cemo se prostetati ligom,ima smisla,zasto,pa zato sto sto nasi igraci imaju enormne place za nase uslove ,kad bi znali kolike plate neki nasi igraci imaju vi nebi vjerovali,poslije danasnje utakmice svim igracima koji su igrali i treneru treba dati platu kao Alicu,a to je mozda nekih 800 km.
Ee sad druga strana price je da nas neko dobro od menadzera izradio,jer su izglavili svojim igracima enromne plate da bi se borili sa Mladosti za bod,tu vam je jedan veliki minus za Hadzica jer nmze Oremus,Rahmanovic,Serbecic,Milicevic,Zinedina imati 100 hiljada eura godisnje za ovo,ili Krste,Tatar,Jukic oko 70 hiljada eura,realno ovo je velika sramota za Hadzica,a puno mu 150 hiljada za Beciraja i Anela,tako da treba krikitovati da nebi bilo kao u doba Ibrakovica velike pare upumpane a nigdje iskoraka.
Samo Sarajevo
Ni Krste ni Hare nisu krivi za kiks
Pogledajte tekmu ponovo ako vam nije jasno
Pogledajte tekmu ponovo ako vam nije jasno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
i hadzicu yebem najmilije!kanarinac je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:38Eeeee ovako da vam kazem ja nesto,treba biti realan i treba ih dobro naruziti od trenera do igraca sa klupe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi se slozio, da je konkurencija slabija nego lani. Pored Zrinjskog i kona, tu imas Borac kojeg lani niko nije svrstavao medju favorite (tek posle zime ali smo ih odmah vratili mi na mjesto), Široki je ove sezone takodje jaci nego prosle.skoroalen je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:26Head to head ekipe u odnosu na prošlu sezonu:
Kovačević - isti.
Šerbečić - isti.
Miličević - bolji od Lazića iz prošle sezone.
Pidro - bolji od Letića.
Hodžić - bara-bara sa Hebibom, al eto recimo da je slabiji.
Oremuš - isti, a i bolji od Velkoskog, koji je odigrao većinu tekmi na DMFu prošle sezone.
Đokanović - bolji od Gavrića
Rahmanović, Tatar - isti.
Jukić tri tekme prošle sezone vrh, sad traži formu, al u svakom slučaju bolji od Milanovića a i Velkoskog, koji su igrali tu prošle sezone.
Handžić - slabiji od Ahmetovića, koji se vraća.
Fali TSS, Šišić zamijenjen Fanimom koji je za njega Lennon. Prelazni rok SIGURNO nije gotov za nas, kondicioni bolji nego prošle sezone, ŠSŠ bolji nego prošle sezone.
Konkurencija ista ili slabija nego lani.
Lani smo sa SLABIJOM ekipom uzeli titulu, a u pet tekmi u nizu nismo stvorili šansi kao sad u ovoj tekmi, samo realizacija zakazala. Biće bolje idući put, tek su yebena dva kola prošla, još 31 kolo je pred nama.
Velez kakav god da je, bolji je nego prosle, to sto su ga kone nabile 3:0 nista ne znaci. TC je slabija nego lani ali nista drastično i mogli bi nam napraviti probleme na iducuj tekmi ako budemo ovakvi kao danas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma fuj..kad pobjedimo bude nas upola manje, kad izgubimo iskacu neki anononimusi iz pastete da psuju i pljuju..Amca007 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:32Jesi i ti to skonto sviju ti. Odjednom nekakvi anonimusi koji mrze sami sebe, izadju iz misijih rupa i pljuju sve redom..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:16Al kako dolaze imena koja ja nikad nisam vidio na forumu i nasladjuju se...
Fuj![]()
Evo citam i komentare na FB i Instagramu, jel realno da su ljudi toliko glupi?
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 08 avg 2020, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Da
Udarise Hodzica dobro danas, ufati se on za nogu evo ga reko ende....
Hebib u septembru tek, imamo jos 5 tekmi dotad +evropa...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Inijesta je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:25Ovaj kiks je jedino dobar sto bi mozda Hadzija mogao skontat da nije Monchi da se spusti malo na zemlju i da prestane sa lihvarskim i supackim cjenkanjem i i ucjenjivanjem igraca, vec je zayebo zbog tog sa Becirajem, Anelom Hadzicem pa ce nam na kraju zavrsiti novog Guzinu kao 3 spica i novog Gavrica kao 5 veznjaka
Nama su podhitno potrebna osvjezenja u ekipu, spic prvenstveno

A njega u 3 sana 3x slazu i na kraju kad kazu dogovoreno sutra nazovu i kazu ma evo ako mozes za pola od toga... Al nije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ali to sto smo mi igrali 2:2 znaci i mnogo toga govori...ElCartel11 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:40Ne bi se slozio, da je konkurencija slabija nego lani. Pored Zrinjskog i kona, tu imas Borac kojeg lani niko nije svrstavao medju favorite (tek posle zime ali smo ih odmah vratili mi na mjesto), Široki je ove sezone takodje jaci nego prosle.skoroalen je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:26Head to head ekipe u odnosu na prošlu sezonu:
Kovačević - isti.
Šerbečić - isti.
Miličević - bolji od Lazića iz prošle sezone.
Pidro - bolji od Letića.
Hodžić - bara-bara sa Hebibom, al eto recimo da je slabiji.
Oremuš - isti, a i bolji od Velkoskog, koji je odigrao većinu tekmi na DMFu prošle sezone.
Đokanović - bolji od Gavrića
Rahmanović, Tatar - isti.
Jukić tri tekme prošle sezone vrh, sad traži formu, al u svakom slučaju bolji od Milanovića a i Velkoskog, koji su igrali tu prošle sezone.
Handžić - slabiji od Ahmetovića, koji se vraća.
Fali TSS, Šišić zamijenjen Fanimom koji je za njega Lennon. Prelazni rok SIGURNO nije gotov za nas, kondicioni bolji nego prošle sezone, ŠSŠ bolji nego prošle sezone.
Konkurencija ista ili slabija nego lani.
Lani smo sa SLABIJOM ekipom uzeli titulu, a u pet tekmi u nizu nismo stvorili šansi kao sad u ovoj tekmi, samo realizacija zakazala. Biće bolje idući put, tek su yebena dva kola prošla, još 31 kolo je pred nama.
Velez kakav god da je, bolji je nego prosle, to sto su ga kone nabile 3:0 nista ne znaci. TC je slabija nego lani ali nista drastično i mogli bi nam napraviti probleme na iducuj tekmi ako budemo ovakvi kao danas.
Ne mogu vas shvatit oca mi
A niko da kaze da je bio odlican slobodnjak igraca Mladosti...
Lik je sad onako opalio, i ne znam da li ce ikad vise...
Da ima krivice od svih, ima... Al nije lik slabo opalio loptu pa da sad kazes da imamo katastrofa golmana...
Al dobro, vole ljudi da svakog igraca ocrne maksimalno da ga ni Gosk Gabela nebi uzeo...
Da ima krivice od svih, ima... Al nije lik slabo opalio loptu pa da sad kazes da imamo katastrofa golmana...
Al dobro, vole ljudi da svakog igraca ocrne maksimalno da ga ni Gosk Gabela nebi uzeo...
-
- Kontakt:
To je nama trebalo prije 2 godine,,al jbg Hadzija produzi hodzicu,umjesto noga pa dovesti beka kako treba,,i sad opet prica imamo hodzica i uletit ce hebib,,,i tako evo 4 godine nemamo beka kako treba,,al ima hodzic kazu dobar za klupe ccc
Tek cemo sad kukati za Becirajom, posebno Hadzija i Vinko posle 2-2.
Od onoliko ubacaja on bi bar 2 spremio u mrežu.
Od onoliko ubacaja on bi bar 2 spremio u mrežu.
Zip je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:43A niko da kaze da je bio odlican slobodnjak igraca Mladosti...

- AlfredNobel
- Kontakt:
Što toliko braniš Handžića ne ide mi u glavu?
Normalno da je glupo kriviti dvojicu igrača za ovakav ishod, svi su krivi, od onih početnih 11, izmjena, do trenera. Ali, toliko opravdavati Hareta koji je fulio dvije odlične šanse i koji igra kilavo mi je nigdje veze. Pogotovo kad se uzmu u obzir tvoje komparacije njega i Irfana, gdje ga nastojiš opravdati maksimalno.
Zaboravi dodati da je Šerbečić bio jako loš, njegova najlošija partija uz onu protiv Borca. Milion nepotrebnih faulova nad Nedimom, ovaj ga vrtio kako je htio. Ali, dobro i njemu se nekad mora desiti loša partija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nemaju šta kritikovati kada se pobjeđuje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:41Ma fuj..kad pobjedimo bude nas upola manje, kad izgubimo iskacu neki anononimusi iz pastete da psuju i pljuju..Amca007 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:32Jesi i ti to skonto sviju ti. Odjednom nekakvi anonimusi koji mrze sami sebe, izadju iz misijih rupa i pljuju sve redom..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:16Al kako dolaze imena koja ja nikad nisam vidio na forumu i nasladjuju se...
Fuj![]()
Evo citam i komentare na FB i Instagramu, jel realno da su ljudi toliko glupi?
-
- Kontakt:
A dali pare za ovog fanima, covjek vise lici na sumo hrvaca nego na fudbalera. Treba to sve pobiti.Pantelija je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:42Inijesta je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:25Ovaj kiks je jedino dobar sto bi mozda Hadzija mogao skontat da nije Monchi da se spusti malo na zemlju i da prestane sa lihvarskim i supackim cjenkanjem i i ucjenjivanjem igraca, vec je zayebo zbog tog sa Becirajem, Anelom Hadzicem pa ce nam na kraju zavrsiti novog Guzinu kao 3 spica i novog Gavrica kao 5 veznjaka
Nama su podhitno potrebna osvjezenja u ekipu, spic prvenstveno![]()
To je to. Al kazu nemoj tako nije to istina igraci lazu, svi lazu. Kaze anel trazi 10 000 eura a prije toga 20 000 eura
pa mu zena ne da...
A njega u 3 sana 3x slazu i na kraju kad kazu dogovoreno sutra nazovu i kazu ma evo ako mozes za pola od toga... Al nije
-
- Kontakt:
Fascinirao forumske stručnjake, prošlo kolo, protiv ekipe koja ce gotovo sigurno ispasti iz lige.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], pierce, robertkosar, samoFKS i 57 gostiju.