Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Koliko provociranja je bilo sto je Inter zavrsio drugi, ili kad su ga Kinezi kupili itd.IlPrincipino je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:16Provocira. A to ti je dovoljno za opomene. Sta si ocekivao da ce presutiti?
Ovo je nasi 5min da vas malo provociramo! Ali mislim da ni jedan nije bio na vasoj temi i to radio?
Inace bi se slozio sa @Romanioliem i @dinoom ,i sve sto su napisali u par postova! juve se pogubio u odlukama zadnje vrijeme.
cuj Pirlo, dzaba sve, ali italijanstinu ne mozes istjerati
nema Juventusu titule u evropi jos x godina
nema Juventusu titule u evropi jos x godina
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nemam ja nista protiv malo kvalitetnog podyebavanja ali par ljudi je postalo toliko degutantno da je muka i citati.
A ne zelim nikoga da stavljam na ignore.
Ocekivalo se podyebavanje i nemam stvarno nwmam nista protiv toga.
Nema se plana. Ne svidja mi se ovo.
To bez daljnjeg. Ishitrene odluke. Nepromisljenje.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Oluja im zapuhalaIlPrincipino je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:36Nemam ja nista protiv malo kvalitetnog podyebavanja ali par ljudi je postalo toliko degutantno da je muka i citati.
To bez daljnjeg. Ishitrene odluke. Nepromisljenje.

Jbg. Morao sam

Pored Poketina, Pirlo izgleda smiješna opcija. Ne kažem da će biti loš, ali veliki rizik.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne znam sto mu treba to, covjek dosad vodio totalni antistres zivotni stil. Vino, kosulje, naocale, itd.
Suhi kuleraj.
Suhi kuleraj.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma klasicna kocka. Zanimljiv izbor u svakom slucaju...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ma bolje i ova kocka s njim koji poznaje Dnk Juventusa , nego neki Sarriji koji se ponasa kao da napoli vodi pa je zadovoljan i kad se izgubi .
Pirlo kao klasični bh uhljeb u drzavnoj firmi, bio 10 dana na poziciji saradnika, sad odmah postaje rukovoditelj odjela
ovo moze samo u BiH i Italiji

ovo moze samo u BiH i Italiji
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav bolan DNK Juventusa brate mili? Ostavimo se jednom za svagda romantike iz 90ih i početkom 2000ih. Toga u fudbalu nema već dobrih 10 godina. Pirlo zna DNK Juventusa ali šta zna o trenerskom poslu? Niente, nada, nothing, nula, ništa. Ovo je strašno velika kocka. Juve je uveliko povećao platne troškove igrača a 2 godine zaredom rano ispadanje iz LPa zadaje velike finansijske udarce, pogotovo u ovom post-corona vremenu. Velika kocka.
Pirlo je šmeker, fudbalski mag. Elegancija na terenu. Ali na terenu. Pored terena može da bude sušta suprotnost.
Pirlo je šmeker, fudbalski mag. Elegancija na terenu. Ali na terenu. Pored terena može da bude sušta suprotnost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Meni kao Milanisti tacno tesko pade da Pirlo preuze Juve
Pametan potez, taman da se u ovoj nasoj filijali nauci poslu, pa da onda dodje i osvoji sta u Europi i kao trener
Bit će simpatično čitati kada milanisti i interisti nazor krenu hejtati Pirla, a drag im. Bit će simpatično jer objektivno ko hejta Pirla ima neki problem s mozgom. Nešto ala siamo noi sa Pjanicem npr. ili interisti s Conteom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Eto sad ako ne bude dobar ne treba ga malo... To kao igrac svaka cast kapa dole, al zasto da ga se ne hejta ako podbaci...
Mislim dobro kako god okreneš, ako uspije jos jedan kandidat za klupu Intera, ako ne opet dobro, znaci Juve donji

Zar neko može Pirla hejtat jbte, da ga s trebom u krevetu nađem slikao bi ih da se hvalim raji
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pirlo je pojava koju ne možeš mrziti. Ali malo sprdnje nije na odmet. Ako on podbaci, uvijek se može Allegri vratiti 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja mu zelim top trenersku karijeru al kad ode iz Juventusa 
Ne mozes Pirla ne gotivit jbg...
P. S. Link za Napoli?
Ne mozes Pirla ne gotivit jbg...
P. S. Link za Napoli?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Večeras kad Genaro izbaci Barcu. Što i ne bi bilo neko čudo s obzirom da se cijela taktika Katalonaca svodi na "dodaj loptu Messiu, pa šta on uradi."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.