Bit ce zanimljivo ko ce doci, vremena je malo ostalo da se sabere ekipaBuffonGigi je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:51Low cost rjesenje nece doci u isti klub gdje i Ronaldo, budi uvjeren. Kockali su se sa Sarrijem, izmedju ostalog zato sto je poprilicno malo kostao za klub kakav je Juve. Sad ako odaberu neku zakrpu za narednog trenera, mozemo se suociti s odlascima igraca koje ne zelimo izgubiti.IlPrincipino je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:39Poch bi platu 12 miliona. Duplo vecu nego Sarri sto imao.
To je problem odmah. Ionako smo popusili 20 zbog Sarria. 20 ce biti gubitka i zbog ispadanja od LP. Pa onda ovo sranje sa COVID19
Trazit ce se neko low cost rijesenje. Inzaghi. Spalleti. Mancini.
I naravno. Mislim da ce biti Talijan
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Juventus FC
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- BuffonGigi
- Kontakt:
To i ja kazem, bas je teska situacija. Da su ga otjerali prije mjesec dana, imam osjecaj da bi sve lakse bilo, ali ne znam da li bi scudetto bio tu. Ne znam kakve su finansije, i koliko sebi mozemo priustiti revoluciju ekipe. Ja sam siguran da pojedini igraci nisu pruzali koliko mogu, i da bar u nekoliko ovih "otpisanih" ima jos hljeba, Isto sam govorio za Dybalu dok se raspadao pod Allegrijem. Sad iz ove perspektive mi je malo krivo sto ide Pjanic, jer treba znati ko ce ti biti trener naredne sezone da bi vukli poteze za taj period.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sta treba protrljati da se dozove moderator na ovu temu? Treba nam novi poll.
Moj glas ide Pirlu.
Juventus want a coach from the “Mondo Juve”.
[@LucaFiorino24]
Neko ko je vec igrao za Juve.
Moj glas ide Pirlu.
Juventus want a coach from the “Mondo Juve”.
[@LucaFiorino24]
Neko ko je vec igrao za Juve.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pirlo ce izgleda i biti novi trener, sad prenose neki...
Ne znam sta da kazem osim da je ovo.ogromna kocka. Profesor mi je jedan od omiljenih igraca svih vremena, ali zaista ne znam sta ocekivati od njega kao trenera.
Ne znam sta da kazem osim da je ovo.ogromna kocka. Profesor mi je jedan od omiljenih igraca svih vremena, ali zaista ne znam sta ocekivati od njega kao trenera.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Pirlo novi trener! Sluzbeno
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- forza_juve
- Kontakt:
Pa Pirlo svakako ne moze biti gori od ovog zadnjeg
❤️1946❤️
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Low cost solution... Sta rekoh...
- forza_juve
- Kontakt:
❤️1946❤️
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pirlo je trebao doci prvo da bude asistent, ne znam zaista gdje ce nas ovo dovesti.
- forza_juve
- Kontakt:
Ma nije jos nista zvanicno, eto ko misli da jest stavi dobre pare na william hill i otidji na ljetovanje.
❤️1946❤️
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ja sam gotov s ovim timom.
Ovo je već tjeranje inata i tretiranje kluba kao igračke. Dovedeš Ronalda i onda se bukvalno zajebavaš svakim sljedećim potezom.
Ništa protiv Pirla, al' ovo je totalna kocka i nepoznanica. Nikad nije bio asistent, nikad nikog trenirao. Možeš očekivati možda neki autoritet, ali kakve on osnove ima da ide na megdan najboljim taktičarima i nadigrava se s njima.
Sretno, puna podrška i sve to bla bla bla...
Ovo je već tjeranje inata i tretiranje kluba kao igračke. Dovedeš Ronalda i onda se bukvalno zajebavaš svakim sljedećim potezom.
Ništa protiv Pirla, al' ovo je totalna kocka i nepoznanica. Nikad nije bio asistent, nikad nikog trenirao. Možeš očekivati možda neki autoritet, ali kakve on osnove ima da ide na megdan najboljim taktičarima i nadigrava se s njima.
Sretno, puna podrška i sve to bla bla bla...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- forza_juve
- Kontakt:
Ne vjerujem dok ne bude zvanicno i tacka. Mozda ide na razgovor da bude tu nesto u klubu, asistent ili sta ja znam. Jednostavno ne vjerujem da je zvanicno, na kraju krajeva ima dobra kvota da ce on biti. 200 dobitak milja pa ko voli nek izvoli
❤️1946❤️
- akisarajevo92
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Cherubini takes Marotta's place in the management.(SKY)
Sta ovo znaci za Paraticia sada
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne bih ga otpisao. On je sigurno jak fudbalski mozak, po prirodi je miran i stalozen. Poznaje klub, zna igrace, kao fudbalska legenda treba imati autoritet. Treba mu dobar trenerski tim i to moze izgledati onako kao sto je kod Zidanea..
Nadam se da ostaje. Svakako je prošle godine doslo do restrukturiranja i ukidanja pozicija, moguće je da samo vraćaju neke pozicije.IlPrincipino je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:42Cherubini takes Marotta's place in the management.(SKY)
Odobravam Pirla, kocka jeste, ali ne bih nikog od dostupnih ni sam izabrao. Zna znanje, gospodin, zna DNK kluba, ne vjerujem da je opterećen italijanštinom. Jedino što je minus je drugarstvo sa Bonnuciem i sličnima koji će igrati iako ima boljih.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 avg 2020, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa ovo sa Pirlom je bukvalno ono što je Milan radio sa Inzagijima, Sedorfima, etc.
Mislim možda bude bingo ali...
Mislim možda bude bingo ali...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma et Lamps vodi Chelsea, Ole United, Zidane Real.
I ovi provjereni manageri ko Mou, Carlo i ostali su kroz godine postali prevare.
I ovi provjereni manageri ko Mou, Carlo i ostali su kroz godine postali prevare.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I ono što je Barca uradila sa Pepom, Real sa Zidanom, i ovi isto manje, ali prilično dobri za sad, Arteta i Lampard u Arsenalu i Chelseau. Svaka čast Inzagiju i Sedorfu, ali Pirlo je sigurno u drugoj dimenziji što se inteligencije i vizije tiče. Meni je ovo baš seksi potez Juventusa, pogotovo ako nastavi trend ofanzivne igre koju gaje skoro svi ovi kreativni veznjaci što postanu treneri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.