Mozda, nikad necemo saznati a i iskreno libo me tuki. Jel se to ne smije postaviti nista u vezi POR ako nije hvaljenje? Vjerovarno je i Nurkic na slici zbog njegove povezanosti s Denverom i njegovih provokacija na racun Denvera, i sta, sad kad neko napravi ovako nesto, to problem?bombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:55Možda jer su došli u puno bolju poziciju za play-off i veoma su sretni kako im startni centar vratio poslije teške povrede i pokazuje koliki ima uticaj na igru ?
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
-
- Kontakt:
Ko je rekao da je problem , ko kaže da se ne smije ništa postaviti u vezi Portlanda ako nije hvaljenje ?JHam je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:04Mozda, nikad necemo saznati a i iskreno libo me tuki. Jel se to ne smije postaviti nista u vezi POR ako nije hvaljenje? Vjerovarno je i Nurkic na slici zbog njegove povezanosti s Denverom i njegovih provokacija na racun Denvera, i sta, sad kad neko napravi ovako nesto, to problem?bombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:55Možda jer su došli u puno bolju poziciju za play-off i veoma su sretni kako im startni centar vratio poslije teške povrede i pokazuje koliki ima uticaj na igru ?
Fino sam pisao šta je poenta , bez ikakvih provokacija .
Ako ja fino komuniciram sa tobom , očekujem isto sa tvoje strane . Prema tome budi normalan, i nemoj meni odgovarati sa postovima u kojima je boli qrac ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa eto, dobio si poentu, jesi zadovoljan? Ne kontam poentu tvog posta osim nabijanja istihbombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:09Ko je rekao da je problem , ko kaže da se ne smije ništa postaviti u vezi Portlanda ako nije hvaljenje ?JHam je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:04Mozda, nikad necemo saznati a i iskreno libo me tuki. Jel se to ne smije postaviti nista u vezi POR ako nije hvaljenje? Vjerovarno je i Nurkic na slici zbog njegove povezanosti s Denverom i njegovih provokacija na racun Denvera, i sta, sad kad neko napravi ovako nesto, to problem?bombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:55
Možda jer su došli u puno bolju poziciju za play-off i veoma su sretni kako im startni centar vratio poslije teške povrede i pokazuje koliki ima uticaj na igru ?
Ako ja fino komuniciram sa tobom , očekujem isto sa tvoje strane . Prema tome budi normalan, i nemoj meni odgovarati sa postovima u kojima je boli qrac ...

A libo me tuki sam napisao jer vecina ovih Nurkicevih navijaca ako se javi prvo sto ce napasti jeste da je po nacionalnom kljucu napravljeno(bas amerikance boli neka stvar za to), a s takvima nemam zivaca da se prepirem i objasnjavam. Tvoj komentar i namjera nisu bili dovoljno jasni pa se odma postavis kao da pises jednom od tih sto samo Nurkica prate. A trebaju biti svjesni da ce hajmo reci normalnih provokacija biti s obje strane, kako danas navijaca Denvera tako sutra i Nurkica prema njima ukoliko njegova ekipa, bio to POR il neko drugi nekad, izbaci Denver. S tim da je on i poceo te provokacie jel
-
- Kontakt:
Naravno da je prvi počeo, osjećao se izdanim od strane Denvera i uvijek je imao poseban motiv protiv njih ...Da li je u pravu , nekome jeste nekome nije ... Denver je pokazao da su sa Jokićem izabrali budućnost, nema se tu šta prigovoriti ..JHam je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:12Pa eto, dobio si poentu, jesi zadovoljan? Ne kontam poentu tvog posta osim nabijanja istihbombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:09Ko je rekao da je problem , ko kaže da se ne smije ništa postaviti u vezi Portlanda ako nije hvaljenje ?JHam je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:04
Mozda, nikad necemo saznati a i iskreno libo me tuki. Jel se to ne smije postaviti nista u vezi POR ako nije hvaljenje? Vjerovarno je i Nurkic na slici zbog njegove povezanosti s Denverom i njegovih provokacija na racun Denvera, i sta, sad kad neko napravi ovako nesto, to problem?
A libo me tuki sam napisao jer vecina ovih Nurkicevih navijaca ako se javi prvo sto ce napasti jeste da je po nacionalnom kljucu napravljeno(bas amerikance boli neka stvar za to), a s takvima nemam zivaca da se prepirem i objasnjavam. Tvoj komentar i namjera nisu bili dovoljno jasni pa se odma postavis kao da pises jednom od tih sto samo Nurkica prate. A trebaju biti svjesni da ce hajmo reci normalnih provokacija biti s obje strane, kako danas navijaca Denvera tako sutra i Nurkica prema njima ukoliko njegova ekipa, bio to POR il neko drugi nekad, izbaci Denver. S tim da je on i poceo te provokacie jel
Mišljena sam da je sada u utakmici protiv Denvera Jusufu bilo samo bitno da dobiju i da se hemija u ekipi maksimalno digne na najveći nivo , i da diže svoju formu što mu je najbitnije...
Meni iskreno baš smiješno , haj da Jusuf nije prethodne utakmice igrao sa istom energijom pa da mogu mu nešto prebacivati...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ma hajd Bgt sta fali, ne vjerujem ovo da je zbog tog sto neko misli da samo ove utakmice igra sa istim zarom, nego bas zbog pozicije POR, on potpaljivao kad je Denver ispao onda od MIN a POR usao u PO, sad njega malo meze i sta, nije nista u vezi povrede sto je najbitnije, svima je drago sto se vratiobombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:28Naravno da je prvi počeo, osjećao se izdanim od strane Denvera i uvijek je imao poseban motiv protiv njih ...Da li je u pravu , nekome jeste nekome nije ... Denver je pokazao da su sa Jokićem izabrali budućnost, nema se tu šta prigovoriti ..JHam je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:12Pa eto, dobio si poentu, jesi zadovoljan? Ne kontam poentu tvog posta osim nabijanja istihbombaysaphire je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:09
Ko je rekao da je problem , ko kaže da se ne smije ništa postaviti u vezi Portlanda ako nije hvaljenje ?
Mišljena sam da je sada u utakmici protiv Denvera Jusufu bilo samo bitno da dobiju i da se hemija u ekipi maksimalno digne na najveći nivo , i da diže svoju formu što mu je najbitnije...
Meni iskreno baš smiješno , haj da Jusuf nije prethodne utakmice igrao sa istom energijom pa da mogu mu nešto prebacivati...
stani ba zar ih nije Portland uzeo u playoffu prosle godine bez Juke, dok je Denver bio u punom sastavu. Jedino ako ne mislis da ce Bol Bol i Porter praviti razliku u plejofu haha
Niko nije zapazio kako je Boston uzeo Raptorse sinoc
NBA MVP finalists
Giannis Antetokounmpo
James Harden
LeBron James
NBA DPOY finalists
Giannis Antetokounmpo
Anthony Davis
Rudy Gobert
NBA MIP finalists
Bam Adebayo
Luka Doncic
Brandon Ingram
NBA rookie of the year finalists
Ja Morant
Kendrick Nunn
Zion Williamson
Giannis Antetokounmpo
James Harden
LeBron James
NBA DPOY finalists
Giannis Antetokounmpo
Anthony Davis
Rudy Gobert
NBA MIP finalists
Bam Adebayo
Luka Doncic
Brandon Ingram
NBA rookie of the year finalists
Ja Morant
Kendrick Nunn
Zion Williamson
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Lillard i Lou 

Jel se Playoff igra na 3 dobijene 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znaci sve normalno..Jel ostaju U Orlandu do kraja

Btw,ovaj Zach Collins je stvarno soft ,jbt 215 cm.
Ovo sto igraju u ovom bubble-u su prakticki malo jaci scrimmage-i.
Ne znam da li je zbog duze pauze ili se samo ceka playoff, ali ovo je dosta neozbiljno.
Ne znam da li je zbog duze pauze ili se samo ceka playoff, ali ovo je dosta neozbiljno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Denver guard Jamal Murray (hamstring) will return to the lineup today vs. Utah, **** tells ESPN.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da, sve se igra u ORL.
Ko je ovaj mali, ubica
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.