U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Uvali ga Suarez divovima. 

Pidro napravio faul na Hadžiću, gol iz slobodnog udarca dao Alić Kovačeviću. Svi akteri U21.
a tek strasne intervencije alisona bekera na golu, beskompromisne parade, ne preza od povreda.
sad ce to zizu rijesiti:-)
sad ce to zizu rijesiti:-)
Koji tačno motiv može imati neko da piše isključivo negativno o mladim igračima iz Premijer lige? Mentalni razlozi?
Devedeseti je minut u susretu na en dži em areni, u Doboju kod Kaknja - komentator 
Na en dži em areni nema nijedne stolice.

Na en dži em areni nema nijedne stolice.
Necu ulazit u raspravu jer nisam pratio ali cu samo reci da ako nam je Kovacevic buduca jedinica onda bolje igrat Sehica do 40e. Frajer danas dva puta prima gol katastrofalnim reakcijama. A znamo da nije sklon takvim. On je malo, malo bolja verzija Kjosevskog.
I samo da kazem za ovog veletrenera Marinovica da je jedan od najprecijenjenji trenera u BH fudbalu.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 08 avg 2020, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Šampiona su danas zaustavila dva perspektivna dvadesetjednogodišnjaka. Jedan je došao iz češke 4. lige, drugi iz rezerve U19 portugalskog drugoligaša.
Još koja dobra partija i kucaju na vrata A selekcije.
Još koja dobra partija i kucaju na vrata A selekcije.
Neznam jel se pisalo ali Amar Dedic igrao 45 minuta za Salzburg U prijateljskom mecu protiv Nicea! Super stvar.
@igrajlopte 🐦
Alić je u ovoj utakmici bio puno bolji lijevi bek nego Pidro. On i nema cijenu na transfermarkt
Imamo neke mlade bekove u ligi, sreća pa Vinko više ne vodi U21 pa da i dalje igra Šabanović a Beganović sjedi na klupi.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sjajne vijesti!
U prijateljskim je i Ćatić strijelac za Den Haag,

Evo baš čitam, navijači RB jako zadovoljni Dedićem.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sto se tice Dedica.
2: Dedic vermehrt in der ersten Mannschaft einsetzen. Wenn der den Weg konsequent weitergeht braucht man sich in 1-2 Jahren um einen Ulmer Ersatz keine Sorgen mehr machen. Hat mir auch heut wieder extrem getaugt der Bursch.... und der ist wie alt? 17?
Pokazao se dobro. Izgleda i u prvoj ekipi igra ljevog beka. Sto znaci da vkerovstno moze lijevo i desno odraditi posao dobro. U repki nam treba na desnoj strani.
2: Dedic vermehrt in der ersten Mannschaft einsetzen. Wenn der den Weg konsequent weitergeht braucht man sich in 1-2 Jahren um einen Ulmer Ersatz keine Sorgen mehr machen. Hat mir auch heut wieder extrem getaugt der Bursch.... und der ist wie alt? 17?
Pokazao se dobro. Izgleda i u prvoj ekipi igra ljevog beka. Sto znaci da vkerovstno moze lijevo i desno odraditi posao dobro. U repki nam treba na desnoj strani.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Je li ovaj Alić fakat došao iz češke 4. divizije?
bože kakav je ovo nivo fudbala

bože kakav je ovo nivo fudbala

- ASD
- Kontakt:
Došao je mislim iz Švedske.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hoće li Dedić igrati za u21? Ili ostaje u19?
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Bing [Bot], edvaE2, Goalgetter, HariTz, napapijri1987 i 18 gostiju.