Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
Ako je stvarno potpisao ugovor onda mi je cak i drago sto sabotira arogantne crvene
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cuj sabotira 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
kad on ne moze na softu da udje u q3, a max na **** hardu bude unutar sekunde i uspije, ja ne vjerujem
Jos ce ispast da je namjerno losh 

jedino smjesnije od ovog njegovog nastupa je ova izjava da sabotira
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Haj bar nikad nije dozvolio sebi da bude zaglavljen iza Petrova kad se sampionat lomi...
To sabotira je figurativno
To sabotira je figurativno
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Ja ne razumijem RP nikako. Prvo Hulk im je najbolji vozač kojeg bi mogli imati, a drugo zašto Vettel? Lik je sporiji i od Pereza i Strolla 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I to ce mu dati 45 milBundesliga je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:49Ja ne razumijem RP nikako. Prvo Hulk im je najbolji vozač kojeg bi mogli imati, a drugo zašto Vettel? Lik je sporiji i od Pereza i Strolla![]()

Budale
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hulkenberg i Perez su u 5 deka, s tim da blagu prednost ima Perez, vidjeli smo ih dovoljno u istoj ekipi.Bundesliga je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:49Ja ne razumijem RP nikako. Prvo Hulk im je najbolji vozač kojeg bi mogli imati, a drugo zašto Vettel? Lik je sporiji i od Pereza i Strolla![]()
Mada Hulkenberg je danas strašno brz, puno grešaka pravi, što je razumljivo, nijedan čist krug nije imao i opet ima strašno dobra vremena.
-
- Kontakt:
Nije ni Ferrari nešto bolji, Sainz je lošiji od Norrisa. Ali eto možda žele da im Leclerc bude prvi vozač, ko će ga znat.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajde bar će biti zanimljive prve dvije krivine sutra prije nego se ovaj opet naguzi Hamiltonu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hulk

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
@Donnie
Ma nema teorije, Hulk da ima malo vise vremena s ovim bolidom cuda bi radio. Mislim vec radi, covjek je strasno brz. Pored iskustva ima daleko veci talenat od Pereza i pogotovo Strolla.
Ma nema teorije, Hulk da ima malo vise vremena s ovim bolidom cuda bi radio. Mislim vec radi, covjek je strasno brz. Pored iskustva ima daleko veci talenat od Pereza i pogotovo Strolla.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jel sutra taj dan kad se Hulk penje na podium prvi put u karijeri.. bilo bi mi drago zbog momka iskreno zasluzio je to poslije 10 godina u F1..
RedBull ne moze zadovoljan biti ovim rezultatom sigurno, imaju Reno i RP ispred sebe, losiji vikend nego prosli sigurno
RedBull ne moze zadovoljan biti ovim rezultatom sigurno, imaju Reno i RP ispred sebe, losiji vikend nego prosli sigurno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uh Hulkenberga.
U Red Bullu su idioti ako ne dovedu Hulkenberga, ili Pereza. Svejedno. Ako nastave forsirati svoju akademiju.
U Red Bullu su idioti ako ne dovedu Hulkenberga, ili Pereza. Svejedno. Ako nastave forsirati svoju akademiju.
Govorim na osnovu onoga što smo vidjeli. Perez je bio uspješniji od njega u istom bolidu, konstantniji je i manje sklon greškama. Hulk jeste brži na jedan krug. Obojica imaju svoje prednosti, otprilike su tu negdje, ali je Perez taj koji je kupio podijume za FI od njih dvojice. Obojica su odlični vozači.Bundesliga je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:02@Donnie
-
- Kontakt:
Slazem se, bio je bolji ali to nista ne mora da znaci. Hulkenberg je jedan od onih vozaca koji nikada nije dosegao puni potencijal, tj nije ga pretvorio u djelo. Sada kada ima dobar bolid tek se vidi koliko je brz. I na kraju prosle sezone je bilo strasno da za njega nije bilo mjesta u bilo kojem timu. Drago mi je za Pereza da ce se brzo vratiti ali zao mi je da jedan Latifi, Raikkonen, Giovinazzi, Grosjean, Ocon imaju mjesta u F1 a Hulkenberg nema.Donnie Darko je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:04Govorim na osnovu onoga što smo vidjeli. Perez je bio uspješniji od njega u istom bolidu, konstantniji je i manje sklon greškama. Hulk jeste brži na jedan krug. Obojica imaju svoje prednosti, otprilike su tu negdje, ali je Perez taj koji je kupio podijume za FI od njih dvojice. Obojica su odlični vozači.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra Bottas ostvaruje pobjedu i mi se svi, ponovo, ponadamo da može zakomplikovati šampionat ali onda Hamilton pobjeđuje u naredne tri utrke.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:01Hajde bar će biti zanimljive prve dvije krivine sutra prije nego se ovaj opet naguzi Hamiltonu.

Ferrari jest kanta od bolida ali Vettel je još gori, ne može na soft gumama proći u Q3, sramota. Njemu bi najbolje bilo da jednu sezonu odmori pa da onda traži novi angažman jer on je psihički uništen.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jel istina da su ovdje softke u trećem sektoru već imale istrošen oblik?
"We need to suffer. And we need to fight."
neko je stavljao na Twitter da se Vettelova prednja lijeva guma bukvalno raspala nakon 1 kruga u FP
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Evo sad vidim da su i vremena postavljali na softkama. Sutra znači moguća i 3 zaustavljanja kad skontaš. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.