Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la SiamoNoi » 08 avg 2020, 15:05

Ono kad skuzis da Inter ima šansu osvojit više trofeja u 2020. nego Joma.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 avg 2020, 15:15

Ono kad skužiš da bi purgerski sagovornik zice.gu dao da je umjesto tih trofeja njegov minter uzeo Scudetto Staroj Dami...
Ali neće da može, kroz noge Skriniaru u prvoj i lom kičme Youngu u drugoj...

Hvala i prijatno.

I ne zaboravi 186 pasova i Pipitu na kraju u egzekuciji.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 avg 2020, 15:15

Sad kad opet dovedu nekoga tko ce prvo tražiti da se slika i uzme dres od CRa za sina, pa onda da odradi trening.

Previse je glava u Juventusu da ih smiri nekakav provincijski trener poput Inzaghia, ovog Pochetina i slicnih...

Njima je najbolje da sačekaju sta ce Pep napraviti pa krenuti na njega svim silama, ovo ostalo osim Kloppa koji je nedostupan nije za njihove klupe...

Koji god da trener dodje uvijek ce cilj biti LP koliko god neki pricali o nekim projektima i slicno... Previse su uložili u ovu ekipu a ništa nisu postigli...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 avg 2020, 15:16

milanist je napisao/la:
08 avg 2020, 15:04
Svi su ocekivali da ce Sarri donijeti igru kao sto je igrao Napoli u njegovoj eri. Medjutim cim je presao sa motanih cigara na orginal pakovanje vidjelo se da to nije to. Tamo je radio bez nekog velikog pritiska, ok ocekivala se borba za titulu sa Juventusom, ali i ostalo je samo na toj borbi i nista vise.
Celzi pa dalje Juve gdje su apetiti veci pokazao se da ne ide..
A sa kime ce donijeti takvu igru?Sa Ramseyem i Rabiotom?Na koje se ovdje prije sezone drkalo kao na mega transfere i dokaz da Paratici i Nedved klaunčina mogu i bez Marotte :urnebes:

Navodno ga doveli radi Sarriballa,a nisu mu omogucili minimum uvjeta za isti nego ovaj mijenjao cijelu svoju trenersku filozofiju da se prilagodi njima umjesto da se oni prilagođavaju njemu što je valjda trebala i bit cijela poanta njegovog dovođenja.

Sad nek dovedu tipa prevaru Zidana i čoporaši momentalno mogu brisat forumski account jer malo će ih bez infarkta proživjet zero tituli godinu,ne treba im još dodatan stres.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 08 avg 2020, 15:21

Jest neko naporan Boze sacuvaj
U serie a ko god da dodje Juve ce opet biti prvak
Na pocetku prosle sezone navijaci intera drkali kako imaju najbolju odbranu, vezni red, napad pa zavrsili drugi.
Imaju najboljeg trenera pa ispali u grupnoj fazi
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 avg 2020, 15:23

SonVolt je napisao/la:
08 avg 2020, 15:01
Neka dovedu S. Inzaghia a on neka povede sa sobom SMS-a i Immobilea, cisto da napakoste Chiniu.
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 avg 2020, 15:25

Pa ovo sada znaci da ko god dodje ce osvojiti Serie A jer ce imati imperativ.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 08 avg 2020, 15:27

Volio bih Pocha a da Inzaghi ostane na klupi Lazia i da sacuva roster. Jaca serie a znaci jace klubove u evropi
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 08 avg 2020, 15:31

Koliko su bahati ovi kinezi postali , insan bi pomislio da igraju neki ozbiljan faktor u svijetu fudbala posljednjih 1o god ..a ono nisu ni u svojoj basći ozbiljan faktor

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 avg 2020, 15:38

Ono kad si prije 5 godina skuzio da je ovaj siamo teze zarazen nizom kompleksa i opet se zaibretis svakim novim postom.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 avg 2020, 15:41

milanist je napisao/la:
08 avg 2020, 15:04
Svi su ocekivali da ce Sarri donijeti igru kao sto je igrao Napoli u njegovoj eri. Medjutim cim je presao sa motanih cigara na orginal pakovanje vidjelo se da to nije to. Tamo je radio bez nekog velikog pritiska, ok ocekivala se borba za titulu sa Juventusom, ali i ostalo je samo na toj borbi i nista vise.
Celzi pa dalje Juve gdje su apetiti veci pokazao se da ne ide..
Jedno je igrat lijep fudbal sa ekipom protiv koje 95% ekipa igra otvoren fudbal na gol vise. A potpuno druga filozofija je igrati fudbal protiv 90% ekipa koje igraju bunker protiv tebe i samo cekaju potencijalne kontre.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 avg 2020, 15:52

jelle je napisao/la:
08 avg 2020, 15:31
Koliko su bahati ovi kinezi postali , insan bi pomislio da igraju neki ozbiljan faktor u svijetu fudbala posljednjih 1o god ..a ono nisu ni u svojoj basći ozbiljan faktor
Vi ste ozbiljan faktor nema sta...jedino je vas klub uvijek( po vasim pricama) u nekim top 3 top 5, a uvijek mrka kapa...

Blamirate se iz godine u godinu... Postali ste klub ovisan o jednom igracu....

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 08 avg 2020, 15:54

Huska je napisao/la:
08 avg 2020, 15:52
jelle je napisao/la:
Vi ste ozbiljan faktor nema sta...jedino je vas klub uvijek( po vasim pricama) u nekim top 3 top 5, a uvijek mrka kapa...

Ozbiljni od vas u svakom pogledu ...vi niste ni medju 2o u evropi ...treba prvo grupu proci .. :)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 avg 2020, 16:02

jelle je napisao/la:
08 avg 2020, 15:54
Huska je napisao/la:
08 avg 2020, 15:52
jelle je napisao/la:

Ozbiljni od vas u svakom pogledu ...vi niste ni medju 2o u evropi ...treba prvo grupu proci .. :)
Nama kada je bio cilj LP ista se uzela, vama svake godine cilj klempo, a sve iz vece u vecu sramotu idete...

I jedini koji su bahati ste vi ovdje, sa svojim pricama kako ste jaki i kako nema dvije ili tri ekipe jace od vas....

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 08 avg 2020, 16:04

Hahahshshshs....pa vama je bila cilj Lp pa ste je cekali 4o god ...miljarde skrsio Moratti dok nije dosla ...poslije toga klub bankrotirao ...morao otic u ćajna ruke ...cuj kad nam je bio cilj ... Presmjesno

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 avg 2020, 16:07

Potrošiše Sarrija veoma brzo, nakon jedne sezone. Ja i dalje ostajem pri nekom stavu da je Sarri mogao promijenitu filozofiju igre Juventusa, ali zato je trebalo vremena i igrača, ne možeš ti čovjeku dovesti Rabiota, Danila i De Ligta i očekivati taj famozni Sarriball, ne ido to tako brzo jbg. Isto da sada Sarri ode u Inter, u qurcu će on za jednu sezonu iskorijeniti filozofiju koju su forsirali Spalleti i Conte godinama unazad.

Sa druge strane, greška je uprave Juventusa bila što su možda i pokušavali tako preko noći promijeniti filozofiju i nakon ziheraša Maxa dovesti Sarrija koji bi kao trebao promijeniti igru drastično. Realnije je bilo da su probali sa Poketinom (mada ni on tada nije bio slobodan koliko me pamćenje služi), koji je tu negdje na sredini između Maxa i Sarija, ne možeš reći ni da forsira ružan fudbal niti da igra neku preljepotu za oko.

Sarri je tu po meni ispao žrtveno janje raznoraznih likova iz uprave kao i pravih i lažnih zvijezda od igrača Juventusa. Da zna o fudbalu, pokazao je u Napoliju i Čelziju, tu ne bi trebalo biti dileme. Recimo, ja bih ga volio u Milanu, mislim da bi mu igrači Milana savršeno legli za njegov stil fudbala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 08 avg 2020, 16:11

Nece valjda luzercina Pochetino preuzeti Juventus? :facepalm:

Valverde ili povratak Allegria su jedina dva ispravna rjesenja

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 08 avg 2020, 16:13

Čuj PEP da dođe u Italiju i to u Juventus koji bukvalno nema 3 igrača koji bi mogli igrati u njegovom sistemu. A pritome je to čovjek koji bi tražio platu preko 20M eura i konstantno ulaganje. To se radi o 300-400M eura tokom dva godisnja prelazna roka.

Ne treba puno o vlažnim snovima. PEP ostaje u Cityu koji je finansijski neuporedivo jači od svih Italijana zajedno, i tamo pravi tim po svom guštu. Neće lik doći u Italiju i učiti osnove fudbala Matudia, Rabiota ili Danila.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 avg 2020, 16:13

Raonffa je napisao/la:
08 avg 2020, 16:07
Potrošiše Sarrija veoma brzo, nakon jedne sezone. Ja i dalje ostajem pri nekom stavu da je Sarri mogao promijenitu filozofiju igre Juventusa, ali zato je trebalo vremena i igrača, ne možeš ti čovjeku dovesti Rabiota, Danila i De Ligta i očekivati taj famozni Sarriball, ne ido to tako brzo jbg. Isto da sada Sarri ode u Inter, u qurcu će on za jednu sezonu iskorijeniti filozofiju koju su forsirali Spalleti i Conte godinama unazad.

Sa druge strane, greška je uprave Juventusa bila što su možda i pokušavali tako preko noći promijeniti filozofiju i nakon ziheraša Maxa dovesti Sarrija koji bi kao trebao promijeniti igru drastično. Realnije je bilo da su probali sa Poketinom (mada ni on tada nije bio slobodan koliko me pamćenje služi), koji je tu negdje na sredini između Maxa i Sarija, ne možeš reći ni da forsira ružan fudbal niti da igra neku preljepotu za oko.

Sarri je tu po meni ispao žrtveno janje raznoraznih likova iz uprave kao i pravih i lažnih zvijezda od igrača Juventusa. Da zna o fudbalu, pokazao je u Napoliju i Čelziju, tu ne bi trebalo biti dileme. Recimo, ja bih ga volio u Milanu, mislim da bi mu igrači Milana savršeno legli za njegov stil fudbala.
Svaka rijec koju si napisao je tacna. Ali ne znamo sta je receno na tom sastanku danas,jucer,prosli mjesec ne bitno. Mozda je sarri rekao ok prihvatam krivicu za ovu sezonu, dajte mi sad 300 miliona eura da napravim sebi sarriball...figurativno govorim. Mozda je sarri rekao ono sto mi ovdje svi pricamo da treba promijeniti 10 igraca sto je ne moguce...ko ce ga znati sta se valja

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 08 avg 2020, 16:15

Romagnoli13 je napisao/la:
08 avg 2020, 16:13
Čuj PEP da dođe u Italiju i to u Juventus koji bukvalno nema 3 igrača koji bi mogli igrati u njegovom sistemu. A pritome je to čovjek koji bi tražio platu preko 20M eura i konstantno ulaganje. To se radi o 300-400M eura tokom dva godisnja prelazna roka.

Ne treba puno o vlažnim snovima. PEP ostaje u Cityu koji je finansijski neuporedivo jači od svih Italijana zajedno, i tamo pravi tim po svom guštu. Neće lik doći u Italiju i učiti osnove fudbala Matudia, Rabiota ili Danila.
Ovo sto si napisao samo dokazuje kakva prevara je Guardiola kad bi trebao uloziti 800 miliona u 9 puta zaredom prvaka Italije.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.