FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SiamoNoi » 05 avg 2020, 22:54

U ponedjeljak iduća?Ne znam kad su zadnji put imali 4 dana odmora.Jel se igra na istom stadionu?

Još tri utakmice...
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 05 avg 2020, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 05 avg 2020, 22:55

Ma uzimamo ovo ba...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 05 avg 2020, 22:56

SiamoNoi je napisao/la:
05 avg 2020, 22:54
U ponedjeljak iduća?Ne znam kad su zadnji put imali 4 dana odmora.Jel se igra na istom stadionu?
Köln mislim

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 05 avg 2020, 22:57

SiamoNoi je napisao/la:
05 avg 2020, 22:54
Ne, igra se u Dusseldorfu, 45-50km od Gelsenkirchena..
#SuningOUT

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 avg 2020, 23:13

Ako preskoce iducu stepenicu, dalje je sve moguce, realno ovi potencijalni protivnici u 1/2 nisu nesto.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 05 avg 2020, 23:17

Leverkusen, Shakhtar pa Roma u finalu... Rutinski uzimamo kantu :kafa:
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 avg 2020, 23:21

Leverkusen je dobra ekipa,bit će puno teže nego danas.Mogla bi bit i prednost što je njima sezona ranije završena.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 05 avg 2020, 23:26

Ako se prodje Leverkusen idu do kraja..al s ovakvim tersom na klupi i s ovakvih prvih 11 kao danas dajem im 5 % sanse za prolazak, a i to sam darezljiv

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 05 avg 2020, 23:34

tutankamon1905 je napisao/la:
05 avg 2020, 23:26
Ako se prodje Leverkusen idu do kraja..al s ovakvim tersom na klupi i s ovakvih prvih 11 kao danas dajem im 5 % sanse za prolazak, a i to sam darezljiv
Ma ja nemogu da razumijem da oko 65-70min nije bar dva igraca sredine terena zamijenio???
Tacno se osjetilo da smo pali fizicki i samo se cekalo da pogrijesimo i primimo gol. Srece pa onaj dudum promasi inace bi igrali produzetke.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 avg 2020, 01:55

Sad vidio da Aranguiz propušta utakmicu u ponedjeljak.Odlična vijest za Inter.Još jedna prednost je dan odmora više.Kao što rekoh,ovo se mora proć kako god znaju.Ispadanje bi bila blamaža skoro na levelu Jominog ispadanja od Lyona.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 08 avg 2020, 12:18

Vrebac je napisao/la:
05 avg 2020, 23:34
Ma ja nemogu da razumijem da oko 65-70min nije bar dva igraca sredine terena zamijenio???
Tacno se osjetilo da smo pali fizicki i samo se cekalo da pogrijesimo i primimo gol. Srece pa onaj dudum promasi inace bi igrali produzetke.
Lakše zamijenit u 130oj minuti a vezni red nam pogine. Da je pravio izmjene u timu i u formacija sad bi bili u zavrsnici LP i imali titulu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 08 avg 2020, 16:23

Ako to nije u stanju izvesti, neka mu dadnu otkaz kao sto je juve dao sarriju jer za vise nesto i nije. Prolaz mora biti siguran, tj. Finale mora osigurati, u suprotnom je sve bruka.
Po cemu je to Leverkusen jaci od nas ?
Imaju jednog ozbiljnog igraca koji ce vjerovatno ih napustiti na kraju sezone, ostalo je prosjek koji Bayern redovno tambura kako pozeli.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 avg 2020, 20:30

Da u fudbalu pobjeđuje ona ekipa koja ima na transfermartku skuplji kadar onda ne bi bi ni bilo fudbala.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 08 avg 2020, 22:57

Biscione je napisao/la:
08 avg 2020, 20:30
Da u fudbalu pobjeđuje ona ekipa koja ima na transfermartku skuplji kadar onda ne bi bi ni bilo fudbala.
Onda ne vidim razlog zasto bi se ukazalo povjerenje treneru ako nije u stanju pobijediti slabiju ekipu u ovakvoj utakmici. Nekada moze i da se nema srece sto je isto tako uredu ali opet, ako ne bude nekih ogromnih iznenadjenja ne vidim zsto se ne bi pobjeda bila imperativ.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 08 avg 2020, 23:12

tiffoso je napisao/la:
08 avg 2020, 22:57
Biscione je napisao/la:
08 avg 2020, 20:30
Onda ne vidim razlog zasto bi se ukazalo povjerenje treneru ako nije u stanju pobijediti slabiju ekipu u ovakvoj utakmici. Nekada moze i da se nema srece sto je isto tako uredu ali opet, ako ne bude nekih ogromnih iznenadjenja ne vidim zsto se ne bi pobjeda bila imperativ.
Zar ne vidite pomake? Najbolji rezultat u ligi još od triplete, bolja gol razlika nego kod prvaka, više datih a manje primljenhi, manje poraza nego prvak... , zatim vrhunski igrači koje privlači a koji nikad ne bi došli sa drugim trenerom (Lukaku, Erikse, Hakimi...)... Ja ne znam šta vi više hoćete od čovjeka, da odmah u prvoj sezoni sve poosvaja? Čovjek bi pomislio da smo Real pa hoćemo sve i odmah a ne Inter kojem je do jučer Napoli bio svemirski brod za nas. Idemo stepenicu po stepenicu, naredne sezone je već imperativ titula i ako je ne osvoji onda realno zaslužuje da odgovara za to ali ove nije.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 09 avg 2020, 10:43

Ne sporim ja uspjeh u ligi nikako. To mi je sasvim ok, ja ovdje govorim o evropi i takmicenjima u evropi.
Previse se vi zanosite brojkama u ligi, nije sve tako bajno kako se to predstavlja. Bilo je tu mnogih negativnih iznenadjenja, ali i pozitivnih naravno. Mozda se ovdje malo i potcjenjuje potencijal ove ekipe i smatra se mega uspjehom 2. mjesto. Po meni je to realno stanje kada posmatras kadar, a to je sigurno da nema ni Atalanta a ni Lazio jaci kadar od nas. Da se ne lazemo, slupali smo 200 mil. Neku noc je neko spomenuo, u tekmi protiv Getafea. Nama zamjene Sanchez i Eriksen a njima neki Angel.
Ekipa se mnogo pojacala, dovedeni su kvalitetni igraci poput: Eriksena, Lukakua, Barelle, Sensia, Godina. To je ogroman upgrade ako jos tu dodamo eksploziju Lautara i Bastonija (a drugi je isto kostao 30-ak mil kada smo ga sa 18god kupili).
Napredak je tu, ali je Bogami i dosta novca ulozeno, tako da se u najmanju ruku i ocekivalo ovo, osim ako ovdje neki ne smatraju da kinezi trebaju svake godine da ulupaju 200 mil a nikakve titule da ne ocekujemo ?
Finale EL je imperativ. Conteu to mora biti jasno, tek kada to ostvarimo znace se da je napredovalo se u pravom smislu.
Stanje je takvo u ligi jer su Roma i Napoli podbacili, a kada se Milan vrati, bice to jos nezgodnije. Interu je potrebna jos jaca konkurencija da bi neko mjerilo stavili, jer Juventus nikad gore nije igrao, da kazem kao invalid na stakama su bili, a osvojili su titulu 3 kola prije kraja- tako da nema se tu sta mnogo reci.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 09 avg 2020, 11:34

tiffoso je napisao/la:
09 avg 2020, 10:43
Ne sporim ja uspjeh u ligi nikako. To mi je sasvim ok, ja ovdje govorim o evropi i takmicenjima u evropi.
Previse se vi zanosite brojkama u ligi, nije sve tako bajno kako se to predstavlja. Bilo je tu mnogih negativnih iznenadjenja, ali i pozitivnih naravno. Mozda se ovdje malo i potcjenjuje potencijal ove ekipe i smatra se mega uspjehom 2. mjesto. Po meni je to realno stanje kada posmatras kadar, a to je sigurno da nema ni Atalanta a ni Lazio jaci kadar od nas. Da se ne lazemo, slupali smo 200 mil. Neku noc je neko spomenuo, u tekmi protiv Getafea. Nama zamjene Sanchez i Eriksen a njima neki Angel.
Ekipa se mnogo pojacala, dovedeni su kvalitetni igraci poput: Eriksena, Lukakua, Barelle, Sensia, Godina. To je ogroman upgrade ako jos tu dodamo eksploziju Lautara i Bastonija (a drugi je isto kostao 30-ak mil kada smo ga sa 18god kupili).
Napredak je tu, ali je Bogami i dosta novca ulozeno, tako da se u najmanju ruku i ocekivalo ovo, osim ako ovdje neki ne smatraju da kinezi trebaju svake godine da ulupaju 200 mil a nikakve titule da ne ocekujemo ?
Finale EL je imperativ. Conteu to mora biti jasno, tek kada to ostvarimo znace se da je napredovalo se u pravom smislu.
Stanje je takvo u ligi jer su Roma i Napoli podbacili, a kada se Milan vrati, bice to jos nezgodnije. Interu je potrebna jos jaca konkurencija da bi neko mjerilo stavili, jer Juventus nikad gore nije igrao, da kazem kao invalid na stakama su bili, a osvojili su titulu 3 kola prije kraja- tako da nema se tu sta mnogo reci.

Ma apsolutno se slazem s tobom, LE sa ovom ekipom i Conteom se treba osvojit, a Finale se MORA igrat .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 avg 2020, 12:00

Biscione je napisao/la:
08 avg 2020, 23:12
Idemo stepenicu po stepenicu, naredne sezone je već imperativ titula i ako je ne osvoji onda realno zaslužuje da odgovara za to ali ove nije.
:salut:

U Torinu se gube pošteno i iduća sezona je idealna šansa za to iskoristiti.Bez ikakvih alibija,titula je imperativ.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 avg 2020, 12:23

ove sezone, a pogotovo ovo nakon prekida smo mogli dramaticno bolje odradit da smo imali dobru klupu i sirinu, osim sto nismo imali igraca koji znaju, imali smo i gomilu ozljedjenih....5 izmjena je predobro za ekipe koji imaju nabukan roster, koji smo jbg imali, bar da je radja ostao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.