Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Jbg, ne možeš Ligu prvaka napadati sa Higuainom, Cuadradom, Bentancurom, pa i Rabiotom, Bernandeskijem i Bonućijem u 2020. godini. Neki su istrošeni, a neki prosto nisu kvalitet za najveće domete.
Sarri je misterija.
Sarri je misterija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Samo Juvetu zabraniti igranje LP i to je to. Bespotrebno uzimaju mjesto drugim timovima, a navijacima daju laznu nadu iz godine u godinu, iz decenije u deceniju...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- forza_juve
- Kontakt:
Najlakse je zabraniti dok je ipak malo teze skinuti sa trona boljeg od sebe
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- Beduin
- Kontakt:
Pricamo o LP i ubijanju svake nade kod vas. Za vadu dobrobit ja to govorim.forza_juve je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:31Najlakse je zabraniti dok je ipak malo teze skinuti sa trona boljeg od sebe
I prije ste bili na tronu Seria A, a mi osvajali Evropu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa sta reci onda za vase stanje? Bolje da vas onda ukinu skrojZ?Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:32Pricamo o LP i ubijanju svake nade kod vas. Za vadu dobrobit ja to govorim.forza_juve je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:31Najlakse je zabraniti dok je ipak malo teze skinuti sa trona boljeg od sebe
I prije ste bili na tronu Seria A, a mi osvajali Evropu.![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- forza_juve
- Kontakt:
Bitno je ucestvovat, dok je za vas to pojam i bit ce jos dugo vremena.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:32Pricamo o LP i ubijanju svake nade kod vas. Za vadu dobrobit ja to govorim.forza_juve je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:31Najlakse je zabraniti dok je ipak malo teze skinuti sa trona boljeg od sebe
❤️1946❤️
Jos samo se treba kvalifikovati i eto osme titule odmahBeduin je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:32Pricamo o LP i ubijanju svake nade kod vas. Za vadu dobrobit ja to govorim.forza_juve je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:31Najlakse je zabraniti dok je ipak malo teze skinuti sa trona boljeg od sebe

Sarri ubaceni element (napuljske mafije)
Sta tek reci za Contea onda
- JarnoTrulli
:kafa:
Ligu prvaka ne možeš sigurno. Čisto sumnjam da će moći i ligu bez kvalitetnih dodataka.

"We need to suffer. And we need to fight."
A 100 posto Jomaša koji su mi na ignoreu nije bilo ni rođeno.LegendKiller je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:12Braćo Juventini, zadnji puta kada ste osvojili LP na golu je bio Peruzzi
Inače,41 godina je prošla od pokretanja natjecanja do osvajanja prve LP 96.Onu 85. naravno ne računamo iz očitih razloga:
24 ljeta prođoše od tada,a ako su Stari Juventini mogli čekati 41 što ne bi i vi Jomaši.
I jedna pozitivna stvar u svemu ovome,pošto većina niste bili ni u planu za vrijeme dizanja zadnje klempe,velika vjerojatnost je da ćete doživjeti svoju prvu u ovom životu.Zato pamet u glavu,izbacit alkohol i cigarete,zdrav život,puno kretanja i ovih 15ak godina fore što vam je ostalo prođe sad pa sad.
Al glavno mi je ovo:"cestitke navijacima ostalih italijanskih klubova". 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ubaceni element je autorski zasticeno, to ne mozes koristiti, izmisli nesto svoje, budi orginal.

Isto tako, istroseni prdonja i Svinjter su autorski zasticeni.

Cestitam svim navijacima Lyona na prolazu dalje. Docekali ste, neka vam je svanulo.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kazu sad ili nikad, haman nikad 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Braco juventini bice bolje do godine, Ronaldo ostaje,a on je dosao da osvojite LP tako da samo opusteno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.