FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zrinjski ako vrati Sliskovica bit ce puno konkretniji za titulu..dok je Zizovic trener kone i mi smo glavni kandidati za titulu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Po meni obje ekipe fizicki ne spremne, bas se vidi, kad su bez lopte setaju se
Najbolji igrač koji je igrao na Koševu jest Pape Sušić. Kakvi gomezi i barowi i qrtzi... Nisu ni u svom timu najbolji.
Nakon njega su Frenki Verkauteren i Vanderberg, a onda Hrubeš.
Sta mislite bi li nam valjao Adukor?
Nepotreban. Na toj petoj poziciji u veznom redu već imamo dva odlična igrača, Đokanovića i Oremuša. Ostale četiri pozicije su popunjene boljim igračima. Dovođenje bilo kakvog DMFa će značit samo manje minutaže za Đokanovića, što je besmisleno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FKS -
- forza_juve
- Kontakt:
Mozda jesu Olimpika jedva dobili ali vjeruj da ce i oni proradit. Po meni su bolji od Borca i zelje, malo im trener zaostaje . Danas sutra ako mi kiksamo ili jedva pobijedimo onda nismo za prvaka?
Dugo je prvenstvo ima tu povreda, umor igraca, odlazaka, dolazaka, evropa, bit ce svega a misljenja sam da ce zeljo s vremenom ispuhat. Nama treba napadac i da smo popunjeni.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Sutra abd bez vecih muka do novih bodova, i da se popravi gol razlika, vracaju se bitni igraci sem susica, cini mi se , moja prognoza 0-3 !
Svi u napad jedan je Hase !!!

Svi u napad jedan je Hase !!!

04.10.2009 !
Adukor bi bio odlično rješenje, imaš odmah i defanzivnog i štopera.
Meni je Hebibovic mnogo bolji od D.Hodzica, brži i prodorniji po toj desnoj strani i uvijek se nađe u gol-šansi.
Na obje pozicije nam ne treba niko, još je stranac. Ponavljam po hiljaditi put, jedinu DK u historiji donijeli su igrači iz naše akademije, naša djeca. Zar nije bolje da četvrti štoper bude Hamza Bešić, da treći golman bude Dizdarević, da drugi DMF bude Đokanović, drugi prednji vezni Salčin... ta djeca će izgorjet na terenu u svakoj utakmici, još možemo odlično zaradit na svima. Koji je to igrač u drugom mandatu pokazao i 60% klase iz prvog mandata? I da taj Adukor dođe, siguran sam da bi bio duplo slabiji nego u prvom mandatu, a uzimao bi minute možda najvećem talentu kojeg je akademija izbacila.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I onda usere sansu.
I ne vrati se u odbranu. A igra beka.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I niko da Haseta spomene???VenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 avg 2020, 20:37Najbolji igrač koji je igrao na Koševu jest Pape Sušić. Kakvi gomezi i barowi i qrtzi... Nisu ni u svom timu najbolji.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovaj Hodzic kad bi ovu formu zadrzao moze do repke hladno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moze buraz, u reprezentaciju beskucnika komotno
Adebayor ti Hadzija reko, ali ulazio u tunel, pa si pogresno razumio....
e ne daj Boze da nam je Juventus trebao za status nosioca, duga i teska noc bi ovo bila 

Pyro is not a crime !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Psovali bi Sarriju vise nego istok Husrefu na zadnjem derbiju

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.