Ne, ne izmišlja iz dosade i ne pretvara se. Ne treba se samo dobro naspavati, ne treba prošetati šumom i zagrliti drvo, ne treba se podružiti s prijateljima i zaboraviti na brige, ne treba se sjetiti da ima drugih kojima je puno gore i da se on u svom skupom stanu i skupom autu nema na što žaliti. Nije slabić. Bolestan je i ne može igrati nogomet.
A opet, postoji dio ljudi koja to ne želi prihvatiti. Ako bi prihvatili činjenicu da Iličić ima stvarne probleme i da nije stvar u ženi koja ga vara, onda bi postojala opcija da i mi sami ili naši bližnji možda imamo slične probleme, a to još uvijek u pravilu nismo spremni prihvatiti i onda se radije vrtimo u začaranom krugu tabu-teme koja sa sobom nosi stigmu za sve one koji priznaju problem.
Na kraju krajeva, točno tako je postupila i Atalanta koja je Iličićevo izbivanje objasnila kao “osobni razlozi”. Kad je bio u bolnici zbog infekcije limfnih čvorova, iz kluba su jasno napisali o čemu je riječ. Da je slomio nogu, napisali bi da je slomio nogu; da ima koronu, vodene kozice ili ebolu, napisali bi da ima koronu, vodene kozice ili ebolu, a depresiju su sakrili pod egidu “osobni razlozi”.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Iličić se i prije borio sa traumama i depresijom a sad se samo pogoršalo
Ima,i da bog da ne nikada ne vratio uhljup
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Hahaha. Ma znam koliko je pljuvan bio a sad većina govori kako su bili protiv njegovog odlaska
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bilo je vrijeme za rastanak. I ja sam bio za njegov odlazak.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- JarnoTrulli
Ja sam vise bio za to da dodje tobe, nego da bas skroz ode, ali eto. 

:hmmmm:Calciomercato Lazio, il padre di David Silva conferma: "Vuole giocare in Serie A"
Jel ono uopže bila žuta?Odvratna nijansa.
Bastoni na dobrom putu

https://images.app.goo.gl/vn5eXwapjBsA8GxH6JarnoTrulli je napisao/la: ↑07 avg 2020, 14:06Ja sam vise bio za to da dodje tobe, nego da bas skroz ode, ali eto.![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Velika vecina ovih veterana iz EPLa se pokazala u serie a kao jako dobra pojacanja, vjerujem da ce se i on isplatiti Laziu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pa bolji je od prevare SMSa i sa jednom nogom. Klasa od igraca 
Cudi me da hoce u raspali Lazio

Cudi me da hoce u raspali Lazio

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jest da naredne sezone puni 35 ali mislim da će ipak barem u prvoj sezoni bit najbolji vežnjak lige
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
SMS je medju 5-6 najboljih veznjaka svijeta bez ikakve sumnje.
Silva ce biti prejako pojacanje lazia (ne bi ga ja ni blizu u isti kos svrstavao za smallingom, youngom ili mosesom iako su se ovi pokazali dosta dobrim)... kvalitetom je i dalje medju boljim igracima u cityu, a to nije mala stvar pogotovo s obzirom na to kakvim igracima city raspolaže... jednostavno pep vrsi laganu smjenu generacija... silva, fernandinho, prosle godine kompany, ocekujem aguera naredne godine da ode (mozda u italiju ko zna)... uglavnom ovo je odlicno pojacanje i za lazio, a i za seriu A.... doduse ono pravilo oko poreza je umnogome olaksalo dovodjenje ovakvih igraca cak i za lazio koji nije toliko finansijski jak klub u poredjenju sa juveom, napoliem, interom, milanom pa cak i romom...
Silva ide iz Citya zbog sebe, on da je htio ostao bi tamo, a mislio sam da će u Valenciu da završi karijeru.
Ako bude na ovom nivou može hladno biti najbolji u ligi. Samo da ne bude najbolji kao Eriksen za kojeg sam rekao da to neće biti. Mago to zna.
Ako bude na ovom nivou može hladno biti najbolji u ligi. Samo da ne bude najbolji kao Eriksen za kojeg sam rekao da to neće biti. Mago to zna.

Hakan Chalhanoglu je za njega klasa, toliko je među 5. Doduše, jeste među 5 ako je Henderson prvi, Wijnaldum drugi, a Keita treći.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
david silva ce kidati u "serie a", prvenstveno zato sto ista nije nivo "premier league" kad je rijec o kvalitetu, a i stil igre mnogo vise odgovara igracima u godinama, nego sto je to slucaj sa "premier league"
sto se tice same ekipe, bice rasterecen jer nece sav teret pasti na njega, zapravo, l. aberto i david silva ce rasteretiti jedan drugog, a kao bonus, tu su i sergej, odnosno j. correa i ovo ce biti dobro i za rotaciju jer ce lazio imati (ako se ovaj transfer ostvari) tri igraca koja mogu igrati iza immobilea, a to su j. correa, l. alberto i david silva, a l. aberto i david silva mogu igrati skupa, duboko u veznom redu, mozda cak i sa sergejom
u tom slucaju ne bismo imali tog jedno defanzivnog veznog igraca (lucas leiva), no dobro, sve zavisi od protivnika, protiv ovih slabijih ekipa, takav igrac mozda i nije potreban jer bismo bili prejaki u igri prema naprijed, dok protiv ovih jacih jedan od njih ide na klupu, lucas leiva unutra i to je to
sto se tice same ekipe, bice rasterecen jer nece sav teret pasti na njega, zapravo, l. aberto i david silva ce rasteretiti jedan drugog, a kao bonus, tu su i sergej, odnosno j. correa i ovo ce biti dobro i za rotaciju jer ce lazio imati (ako se ovaj transfer ostvari) tri igraca koja mogu igrati iza immobilea, a to su j. correa, l. alberto i david silva, a l. aberto i david silva mogu igrati skupa, duboko u veznom redu, mozda cak i sa sergejom
u tom slucaju ne bismo imali tog jedno defanzivnog veznog igraca (lucas leiva), no dobro, sve zavisi od protivnika, protiv ovih slabijih ekipa, takav igrac mozda i nije potreban jer bismo bili prejaki u igri prema naprijed, dok protiv ovih jacih jedan od njih ide na klupu, lucas leiva unutra i to je to
Bravo za transfer Tare je mag
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- forza_juve
- Kontakt:
Taman za 4 eventualno 3 mjesto i to ako sta ne prodate a poznati ste da volite tuhnut igrace kada budete u vrhu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Da SMS igra u Liverpoolu ili Cityu bio bi najbolji veznjak svijeta, al aj ti to objasni neznalicama.
David Silva je zadnje 2 sezone u Engleskoj bio ispod nivoa, nabio je statistiku pred kraj sezone, ali i kao takav bi trebao biti medju 3 najbolja veznjaka oronule lige.
David Silva je zadnje 2 sezone u Engleskoj bio ispod nivoa, nabio je statistiku pred kraj sezone, ali i kao takav bi trebao biti medju 3 najbolja veznjaka oronule lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.