Chicago Bulls

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 dec 2010, 14:16

SaltCityAttack je napisao/la:pa ebiga igrali smo tamo dobro protiv njih i bili smo blizu iznenadjenje... ove godine igramo dobro kuci sto je najvaznije... prije smo lose igrlai kuci i zato je nas omjer uglavnom bio los prije samog kraja sezone gdje smo se provlacili do playoffa...nadam se da cemo dobiti vecera, ali ne sumnjam da ce biti jako tesko doci do toga...vazno nam je Gasola zaustaviti, a Bryanta treba pustiti nek on ubaci sta moze ebiga, ali nedozvoliti da se desi da Brown i kompanija ne ubija nas tricama
Gasola morate da zaustavite ako hocete pobedu... Gasol kada odigra dobar mec lakersi dobijaju 100%... Ovaj shannon ubija sa klupe, ako ga krene... e onda vam nema spasa... Sve se iskreno vrti oko gasola, mada opasan je i ovaj odom... :?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 dec 2010, 14:18

eto na sta je spala NBA kad Shannon Brown ubija... majko draga...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 dec 2010, 14:21

BernardBarnjak je napisao/la:eto na sta je spala NBA kad Shannon Brown ubija... majko draga...

Ume da odigra dobar mec, nemoj da zezas, veruj mi ume da udje sa klupe i zabije 15-tak poena

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 dec 2010, 14:23

alfarouqaminu je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa ebiga igrali smo tamo dobro protiv njih i bili smo blizu iznenadjenje... ove godine igramo dobro kuci sto je najvaznije... prije smo lose igrlai kuci i zato je nas omjer uglavnom bio los prije samog kraja sezone gdje smo se provlacili do playoffa...nadam se da cemo dobiti vecera, ali ne sumnjam da ce biti jako tesko doci do toga...vazno nam je Gasola zaustaviti, a Bryanta treba pustiti nek on ubaci sta moze ebiga, ali nedozvoliti da se desi da Brown i kompanija ne ubija nas tricama
Gasola morate da zaustavite ako hocete pobedu... Gasol kada odigra dobar mec lakersi dobijaju 100%... Ovaj shannon ubija sa klupe, ako ga krene... e onda vam nema spasa... Sve se iskreno vrti oko gasola, mada opasan je i ovaj odom... :?

ma nemaju sanse vjeruj mi ba... njih iztvlaci samo brzonogi rose i iskusni bozzer a ova ostala trojka ko kipovi stoje u reketu bezveze, dok ti vrebaju kobe gasol odom artest idt a sto se tice odbrane to je po meni najace oruzije cikagu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 dec 2010, 14:25

Rule_hz je napisao/la:

ma nemaju sanse vjeruj mi ba... njih iztvlaci samo brzonogi rose i iskusni bozzer a ova ostala trojka ko kipovi stoje u reketu bezveze, dok ti vrebaju kobe gasol odom artest idt a sto se tice odbrane to je po meni najace oruzije cikagu
Verujem da mogu, jer su lakersi bili u maloj krizi.... mada tesko, izgleda da im se vraca i bynum... ako se vrati jos jedna vise muka za chicago....

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 10 dec 2010, 15:22

jao kako ce veceras rose silovat onog rahiticnog fishera, strah me gledat uopste.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 dec 2010, 15:24

ilidžanski dijamant je napisao/la:jao kako ce veceras rose silovat onog rahiticnog fishera, strah me gledat uopste.

Videcemo, bice zanimljivo

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 dec 2010, 15:31

ilidžanski dijamant je napisao/la:jao kako ce veceras rose silovat onog rahiticnog fishera, strah me gledat uopste.

hehehe :) samo da hoce bullsi pobjediti...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 dec 2010, 15:35

BernardBarnjak je napisao/la:

hehehe :) samo da hoce bullsi pobjediti...
mislim da ce bullsi dobiti, boozer mec viner.... :D :D :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 dec 2010, 16:24

Rule_hz je napisao/la:

stani ba Boozera nije bilo do zadnje dvije utakmice sta nas je to on izvukao?.. pa Deng je odigrao dosta dobro za nas, pa eto puno bolje recimo od Iguadole i td...sta hoces da nam Gibson nije bio dobar u odsustvu Boozera?...protiv Denvera smo odigrali bez Boozera i Rosa i ko nas je nosio u toj utakmici pitam se samo :roll:
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 dec 2010, 16:28

Deng igra odlicno ove godine, i ko to kaze da nije tako vidi se da nije znalac... Boozer takodje zadnje 2 tekme odlicne..... Wotson vas je dosta nosio protiv denvera..... dao 32 ili 33 poena ne secam se, u potpunosti je zamenio rosea

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 10 dec 2010, 21:49

Chicago protiv Lakers danas.. 8-)

Dvije najpopularniji ekipe u balkanu!

Kobe, Pau, RonRon, D-Fish vs Rose, Noah, Boozer, Deng!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 dec 2010, 23:19

Uz Bullse naravno 8-) jedva cekam .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 dec 2010, 23:32

Sta je ovo kad mene nema na forumu svi uz Bullse.
Veceras cemo tesko do pobjede.Jos nismo zreli da se nosimo s jednim Lakersima,mozemo ih dobit ali jos nismo u istom rangu.Za godinu dana ce bit druga prica sad je jos tako.
Posto Lakersi igraju promjenjljivo,onda to moze bit nasa sansa,ali da mi ne igramo ko do sad 12 minuta super pa 8 lose i sve tako.
Ovo su inace 2 jake skakacke ekipa, i tu ko dobije skok dobice i tekmu.Rose ce bit jaci od Fishera ,ali i Kobe-a je od nasih bekova.Deng ako odigra dobro dobicemo.Boozer ce igrat vjerujem s puno motiva i zelje protiv njih.
Bullsima ne treba novi centar svi su tamo zadovoljni s Joakimom.
Bullsima treba trica i uigranost.
Opet se spominje Mayo a i Melo ,to je ono sto nam treba nista drugo.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 dec 2010, 23:38

lest go lakers !!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 dec 2010, 23:40

Wolverine je napisao/la:lest go lakers !!!
hehe jesi lud sto me trzni s tim znakom,evo Lakersi 7 pobjeda zaredom nad Bullsima,sto znaci da ih Rose nije nikad dobio,dovoljnog li motiva.
Mogla bi bit dobra utakmica mozda i kakav produzetak

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 dec 2010, 23:51

am cekam ih na klasionici za 12 maraka

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 dec 2010, 01:01

Wolverine je napisao/la:am cekam ih na klasionici za 12 maraka

bjezi ebo te 12 km poslat cu ti 30 daj da dobijemo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 dec 2010, 01:07

@ SaltCityAttack

ao si u mogucnosti da mi napises kako se krecu ulaznice za pojedinace utakmice u NBA i imaju li kategorije po kojima su podlijeljenje (zavisno od toga da li dolaze Celticsi ili Pacersi), i koliko kostaju godisnje ulaznice i koliko je razlika cijena u zavisnosti od pogleda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 dec 2010, 01:10

Veceras ce Lakersi da vas razbiju. Dema,nakon ovog poraza neces moci da spavas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.