Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

japa
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la japa » 06 avg 2020, 20:53

feniksptica je napisao/la:
06 avg 2020, 20:44
Pa ne mozemo dovest vrhunskog igraca kad ti za igraca koji ti garantuje 20 + u ligi , plus sto ti ovamo donese kup kazes je rinaka..

Iskreno, je l paja stvarni navijac il trolla, sumnjam da se moze nwc ijedan pozitivan post ikako, pa barem i za jednu utakmicu. Ah da tad se usute i jedva cekaju lose stvari da se pojave.

Ovaj stoper je los, ovo ko ga sve trazi je vise nabijanje cijene. Upali smo u probleme s tim da imamo omiljene menadzere..jos spanci cigani sve.

Wilian ne moze skodit ako ce bit max 2 god ugovor i plata do 80k

Parteyt bi bio level, 2 levela vise u odnosu na Xhaku koji i ima neki fini momenata al je spor i uspori igru ko niko.

Trebamo desnog beka, mislim da bi to moglo i trebalo bit prioritet
Sta ti znaci rinaka? Donosili su i drugi igraci isti ovaj kup ranijih godina i vise puta, pa nije nam to nista strano gledali smo mi kako podizemo ovaj kup jos igramo Ligu Prvaka i u vrhu smo EPLa pa smo i dalej bili daleko a nekako najbolji igraci su se pljuvali. Interesantno sada kada je klub srozan na osmo mjesto, osvojio taj kup iskreno ne znam ni ja kako no dobro, sada nema pljuvanja trenutnih najboljih igraca vec se velicaju i slave se novi ugovori :rol: :rol:

Da nisam pravi navijac iapk ne mogu da nadjem nsita pozitivno u osmom mjestu na tabeli :rol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 avg 2020, 21:00

Meni je stvarno nerealno da ti potrosis toliko slova i energije da bi napisao da je manje razlike izmedju Njukastla/Ville i Arsenala nego Atletica i Arsenala. Fascinantan mentalni sklop
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 avg 2020, 21:09

najgore on nema mentalni sklop, frajer je klasični imbecil

onaj gore traži onom gabrielu tekme, nema van dijk je svaku tekmu u karijeri odigrao na 90% svog nivoa, bezgrešni

ko bi reko da će šta biti od ovakvog van dijka

kako površni likovi :damn:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 06 avg 2020, 21:16

parteyu je do love :kafa: ili nas koristi za novi poboljšani ugovor ili ćemo mu dati 4x veću plaću,jasno ko dan :kafa: samo šta treba **** i pekara iz kluba a ne da mi se drek ponovo šepuri u prvoj

Artetitis je napisao/la:
06 avg 2020, 19:30
Da se pitam:

-unovčio bih Aubu, Sokratisa, Guendouzija, Özila, Kolašinca i Lacazettea,

-kupio bih Lautara i Skriniara iz Intera, Sarra iz Watforda, a i Doucourea ako Parteya ne bi mogli uzeti, otkupio Ceballosa, potpisao Williana na 2+1 opciju.

ma nema ništa od tih igrača šta si nabrojao osim možda parteya jer im nikom nije menadžer čubonja ili da su neki brazilski agenti u igri s kojima ovaj manipulira :kafa: za stopera samo dolazi u obzir šta čubonja gura,jeftinija opcija ovaj iz lillea ili skuplja onaj iz seville s jednom sezonom na nekom nivou :rol: kao da nema nijednog drugog igrača osim šta ovaj gura da sebi puni džepove

AA23 je napisao/la:
06 avg 2020, 21:09
najgore on nema mentalni sklop, frajer je klasični imbecil

onaj gore traži onom gabrielu tekme, nema van dijk je svaku tekmu u karijeri odigrao na 90% svog nivoa, bezgrešni

ko bi reko da će šta biti od ovakvog van dijka

kako površni likovi :damn:

meni si našao pametovati oko van dijka,pa ja sam govorio da ga treba uzeti iz celtica za smiješnu lovu prije još 6 **** godina :rol: a sad se tu praviš pametan 6 godina poslije,ovaj debeljko je debeli mačak u vreći,veliki stoper od 20 milja,još jedan u nizu bezveznjaka na stoperskoj poziciji,potpisao već 10 ugovora od chelsea do napolija a ono samo pumpanje cijene,takva klasa samo 20 milja :rol: očito lilleu je samo u interesu ga nekome uvaliti :rol:

Sky Sport News: Aubameyang will sign a new 3 year deal at Arsenal.
5:16 PM · Aug 6, 2020

veliku igračinu neće niko :rol: čak i kinezi odustali
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 06 avg 2020, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 avg 2020, 21:39

Puno manje potrosim energije nego vi u kontanju toga. To su cinjenice, rezultati to govore nije to sa neba palo nisam ja to sanjao i izmislio, Arsenal ne moze u istu recenisu sa Atleticom cak vise ni po ambicijama a tog Parteya cemo dovesti samo ako mu damo platu mnogo vecu nego sto objektivno vrijedi jer nema neke logike da igrac iz ekipe tog ranga predje u Arsenal.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2020, 21:49

japa je napisao/la:
06 avg 2020, 21:39
Puno manje potrosim energije nego vi u kontanju toga. To su cinjenice, rezultati to govore nije to sa neba palo nisam ja to sanjao i izmislio, Arsenal ne moze u istu recenisu sa Atleticom cak vise ni po ambicijama a tog Parteya cemo dovesti samo ako mu damo platu mnogo vecu nego sto objektivno vrijedi jer nema neke logike da igrac iz ekipe tog ranga predje u Arsenal.
Predjes u najjacu ligu svijeta, predjes u klub sa istorijim, predjes za znatno veca primanja, predjes u klub gdje se neces braniti protiv treceligasa i igrati defanzivu, i predjes u klub gdje mozda vidis perspektivnog trenera koji cw iz tebe izvuci ono najbolje, mialim da je to dovoljno razloga zasto bih dosao u Arsenal.
Naravno sada ces ti nakucati gomilu budalastina koje se necu teuditi ni citati, jer tebi Auba nije svjetska klasa a da lik kojim slucajem igra u Cityu hladno bi u ligi dao 40golova, kod nas mu glavni kreator Dzaka i pazi od kada je dosao u tim ima najvise Gol/assist u cijeloj ligi u svim takmicenjima 70 golova/asistencija, vjerovatno zato sto su najbolji igraci se povrjedjivali ili mu se lopta odbijala od noge.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 avg 2020, 21:50

Inace se Atletiko kiti trofejima, silna tri trofeja osvojena u zadnjih 10 godina :urnebes:

I Arsenal je blize timu koji je zadnji trofej osvojio prije 50 godina i prije 3 god usli u ligu 😭😂😂😂
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 avg 2020, 22:54

https://www.uol.com.br/esporte/colunas/ ... ercado.htm
Edu leading negotiations for Gabriel, Lille willing to accept €20m + €10m in add ons. Arsenal leading the race

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 avg 2020, 23:17

topnik1 je napisao/la:
06 avg 2020, 21:49
japa je napisao/la:
06 avg 2020, 21:39
Predjes u najjacu ligu svijeta, predjes u klub sa istorijim, predjes za znatno veca primanja, predjes u klub gdje se neces braniti protiv treceligasa i igrati defanzivu, i predjes u klub gdje mozda vidis perspektivnog trenera koji cw iz tebe izvuci ono najbolje, mialim da je to dovoljno razloga zasto bih dosao u Arsenal.
Naravno sada ces ti nakucati gomilu budalastina koje se necu teuditi ni citati, jer tebi Auba nije svjetska klasa a da lik kojim slucajem igra u Cityu hladno bi u ligi dao 40golova, kod nas mu glavni kreator Dzaka i pazi od kada je dosao u tim ima najvise Gol/assist u cijeloj ligi u svim takmicenjima 70 golova/asistencija, vjerovatno zato sto su najbolji igraci se povrjedjivali ili mu se lopta odbijala od noge.
Ove prve recenice necu ni komentarisati jer me blam u tvoje ime, brisi to toliko je ofirno i pateticno, teze u rangu dijeteta u osnovnoj, igra se napadacki, historija, perspektiva, sto puta prezvakana prica u te ublehe ne vjeruju vise ni djeca. Taj igrac ce preci samo ako mu daju astronomsku platu, u ovom trenutku prelazak iz Atletica u Arsenal je korak unazad za igraca.

Dakle Aguero, igrac sa najboljim goal ratiom u istoriji lige nije zabio 40 golova u ligi za sezonu ali bi zato kokos Aubameyang. Nego imam pitanje, Aubameyang ima 31 godinu, zasto takva klasa nikada u zivotu nije zaigrala za klub koji puca na najvise? Slucajnost? Losa sreca? Podsjeticu te da je nekidan osvojio svoj prvi veliki trofej u karijeri, eto ti i odgovora usput..

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 06 avg 2020, 23:23

Brokula je napisao/la:
06 avg 2020, 21:50
Inace se Atletiko kiti trofejima, silna tri trofeja osvojena u zadnjih 10 godina :urnebes:

I Arsenal je blize timu koji je zadnji trofej osvojio prije 50 godina i prije 3 god usli u ligu 😭😂😂😂
Da, silna tri trofeja, sada zamisli film u kojem Arsenal nesto osvoji sto igraju Real i Barcelona? Eto bilo sta i nekakav super kup da je moguce, je li mozes to i zamisliti? Ja ne mogu..

Covjece jos je Atletico grohno, a Arsenal je toliko propao da ne da vise ne moze zamisliti kako izgleda cetvrtfinale Lige Prvaka vec i samo ucesce je evo 3 ili 4 godine puki san.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 avg 2020, 23:34

japa je napisao/la:
06 avg 2020, 23:23
Brokula je napisao/la:
06 avg 2020, 21:50

Da, silna tri trofeja, sada zamisli film u kojem Arsenal nesto osvoji sto igraju Real i Barcelona? Eto bilo sta i nekakav super kup da je moguce, je li mozes to i zamisliti? Ja ne mogu..

Covjece jos je Atletico grohno, a Arsenal je toliko propao da ne da vise ne moze zamisliti kako izgleda cetvrtfinale Lige Prvaka vec i samo ucesce je evo 3 ili 4 godine puki san.
Pa Arsenal je osvojio nesto sto igraju Liv i City, trenutno jaci timovi od Barce i Reala. Mada znam da ces ti napisat neke nebuloze sad al nema veze. Nemoj bit kontradiktoran sam sebi. Mislis da Ars ne bi izborio LP u Spaniji. La ga no bi to radio svake godine.
Sve ima svoje.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 avg 2020, 00:16

hahahahaha ne zna se sta mi je jace Arsenal osvojio nesto sto igraju Liv i City ili ovo da su trenutno jaci timovi od Barce i Reala, jes a Atletico je onda najjaci jer je mocnog Liverpula izbacio, sta bi tek Cityu i Arsenalu radili jel tako?

Arsenal sadasnji bi jedino u Francuskoj od liga petice mogao biti cetvrti, u Spaniji imas tri kluba za klasu jaca. Cetvrto mjesto ne bi uhvatili iako je istini za volju i tamo konkurencija za ku?ac postala ali i u eplu je pa je zavrsio osmi.

Najgore je sto su i Barca i Atletico i Real nikad losiji no svejedno bi nagazali Arsenala ko da je Numancia.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 avg 2020, 06:55

Ok starac, imas potpuno prwvo na svoje misljenje nezz zasto mi uooste se raspravljamo s tobom kad svakako sta god da rekli ti ces uvjek lupat kontru, ziv i zdrav bio.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 avg 2020, 11:23

topnik1 je napisao/la:
07 avg 2020, 06:55
Ok starac, imas potpuno prwvo na svoje misljenje nezz zasto mi uooste se raspravljamo s tobom kad svakako sta god da rekli ti ces uvjek lupat kontru, ziv i zdrav bio.
Tvoj je problem kad se suocis sa cinjenciama da tos hvatas kao neko lupanje kontre tvojoj imaginarnoj istini koju si stvorio u glavi. Probudi se Arsenal ima najlosiji plasman ikad, nema skoro niakakvu perspektivu, i vec dugo godina ne moze se ni porediti sa tri najbolja kluba iz Spanije, nije mogao onda kada je svake sezone igrao LP i ispadao u osmini, a kamoli sada kada 4 godine ne moze ni da igra grupe te LP.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 avg 2020, 11:32

Willian dobio 130k ugovor + addons ako se plasiramo u ligu prvaka.. realno nije velika ovo plata kad uzmemo u obzir da ce otici nekoliko igraca i da ce se sredstva od tih plata osloboditi..

Torreira izgleda u Milan ide.. steta mislio sam da ce uspjeti izbaciti Xhaku iz prve postave

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 avg 2020, 12:39

Neki dan 100, danas 130. Nagurace to mediji na 190 :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 avg 2020, 13:49

Tutni Torreiru Atletiku i dodaj para, Genduzija uvaljaj Emeriju tamo, Martineza prodaj za dobru lovu jer svakako ovdje nije broj jedan pored Lena, a momak je zaslužio da igra iz tekme u tekmu jer vidjeli smo koliko može - uzmi za ovu trojicu 60 miliona minimalno i dobar si, dovedi Parteya i automatski si pokrio Torreirinu poziciju, Ceballos opet pozajmica, a umjesto Martineza je Leno svakako, i promoviši nekog rezervnog golmana od 2 metra :mrgreen:

Sad za Lena ozbiljno - 77.8% uspješnih odbrana tokom cijele sezone na onakvu raspalu odbranu Arsenala, jedino Martinez i Lloris imaju ispred, Martinez 81% sa time da je odigrao dosta manje mečeva i sa iole ozbiljnijim Arsenalom, Leno je ovaj procenat nabio na truhlju od Arsenala tokom cijele sezone.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 avg 2020, 14:12

Brokula je napisao/la:
07 avg 2020, 12:39
Neki dan 100, danas 130. Nagurace to mediji na 190 :mrgreen:
Samo vidiš ko je napiso post i sve ti je jasno.
Pld W D L
38 26 12 0

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 avg 2020, 16:55

To 100k je patka neka, ovo je provjereno :mrgreen:
Ne mogu Willian i Seo imati isto nikako, budite ozbiljni. :kafa:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 avg 2020, 17:00

Za Parteya ciganimo sa nekim sitnim ponudama. :sick:
Znaci ceka nas citav rok natezana... :sick:

Tako smo prosle godine umalo i bez Tirneya ostali.
Stvarno smijesno, neke levate preplate a igrace koji donose razliku se natezu dok ne odustanu.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.