FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Spustite ocekivanja za danas cim su Dela i Kana optimisti 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Igra na hoklici sto bi moj prijatelj Dela rekao
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Pozz braćo
koja arena prenosi tekmu?
koja arena prenosi tekmu?
-
- Kontakt:
Ma mjera, bas si me obradovao, na njihovoj stranici pise AS5 a nemam taj
To ti je za one u Srbiji i Hrvatskoj, a za nas u BiH je to AS1. Uvijek ce biti tako. 

Evo da razjasnimo koga buni. Arena Sport je “srpska” TV koja ima svoj hrvatski ogranak (kao sto Nova TV ima Novu BH i Novu S). Ti si gledao na stranici namjenjenoj gledaocima u Srbiji, dok ce se u BiH uvijek prikazivati na AS1 BH (da i ovdje ne bude zabune, mi u BiH imamo 3 AS1. AS1 BH, AS1 HR i AS1/AS1 SRB koja je “originalna“).Walterrorist je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:19Ma mjera, bas si me obradovao, na njihovoj stranici pise AS5 a nemam taj
Sve što želim pobjeda je novaa!!!
-
- Kontakt:
Na susjednome forumu pisu da je lendricev transfer citavih 100.000 eura.
Ti, brate, predji tamo. Da se ne mucis svaki post da prenosis.Zeljovac95 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:54Na susjednome forumu pisu da je lendricev transfer citavih 100.000 eura.

-
- Kontakt:
Ja citam sveLjoZee je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:56Ti, brate, predji tamo. Da se ne mucis svaki post da prenosis.Zeljovac95 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:54Na susjednome forumu pisu da je lendricev transfer citavih 100.000 eura.![]()
Pa storm ne moze pogoditi prazan bazen a ne cifru, kakav je to debil majko mila
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
sve je stvar ponude i portažnje .... ali nažalost u međuvremenu svi znaju da mogu od nas dobiti igrače za manje para od njihove stvarne vrijednosti
Citaj, al ne prenosi ovdjeZeljovac95 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:57Ja citam sveLjoZee je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:56Ti, brate, predji tamo. Da se ne mucis svaki post da prenosis.Zeljovac95 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 13:54Na susjednome forumu pisu da je lendricev transfer citavih 100.000 eura.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ako je pudlica rekla, ja vjerujem.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Iskreno ja se i cudi sto smo uopste dobili bilo kakvu ponudu za Lendrica. Za Sadikovica ok. Imao je jako dobru sezonu iza sebe. Lendrica su mogle prodati samo prijateljske utakmice ako je to ikako moguce. Prosla sezona nije mogla nikako, a za ovu je rano uopste uzimati u neki obzir.
- mohikanac12
- Kontakt:
Hbga takav vakat, nema se na kamari pet miliona kao što je Džemidžićev drug imao, da Mini Mi može igrače preko youtuba dovoditi. Pandemija je.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 57 gostiju.