BernardBarnjak je napisao/la:daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
reci cu samo dvojicu i dosta je: Kevin Garnett (Boston) i Dwight Howard (Orlando).
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BernardBarnjak je napisao/la:daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
Rule_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
reci cu samo dvojicu i dosta je: Kevin Garnett (Boston) i Dwight Howard (Orlando).
Garnett ne igra centra, klasicni power-forward. Dakle, samo Howard i po meni Shaq... ne kazem da ce biti izabran na all star nego da ja glasam za njega...Rule_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
Bargnani, Hibbert i Howard su trenutno u puno boljoj formi.BernardBarnjak je napisao/la:daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
BernardBarnjak je napisao/la:Garnett ne igra centra, klasicni power-forward. Dakle, samo Howard i po meni Shaq... ne kazem da ce biti izabran na all star nego da ja glasam za njega...Rule_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:daj mi nabroj te bolje igrace na njegovoj poziciji na istoku, molim te...
ilidžanski dijamant je napisao/la:bogut je drugi centar lige, odmah nakon howarda. prosle godine ga zafrkala ona povreda![]()
prosle godine je eto bio u trecoj all nba ekipi, sto potvrdjuje ovo sto ja govorim. jer je u drugoj kao centar bio amare.
Wolverine je napisao/la:
novi logo nba lige od sljedece sezone
Wolverine je napisao/la:eno me gore pod nickom ilidzanski dijamant
Wolverine je napisao/la:eno me gore pod nickom ilidzanski dijamant
pre bih rekao da su tu negde,videcemo na kraju sezone ko ce kakav skor ostvariti... vreme ce pokazati... da li znas kad igraju medjusobono???SaltCityAttack je napisao/la:nevjerujem da je Atlanta jaca od Chicaga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.