Mada preslaba je ova Roma nazad a i trener im upitan.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Stvar je u tome sto igraci Atalante odlicno funkxioniraju u njihovom sistemu koji igraju. Upitno je kako bi se snasli u nekom drugom timu.
Pa ko je osim Dzeksona i Zaniola ozbiljan igrac u Romi,ok ima i Kolarov istina
david silva je ove sezone u premiershipu zabio 6 golova i podijelio 10 asistencijaIlPrincipino je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:04Znaci to bi trebalo da bude to. Silva ima jos magije u svojim nogama.
Ne znam za druge, ja sam nekoliko puta spominjao #3, kako fali i kako je cijelu karijeru vukao kiksera sa sobom. Kako DeL i Demiral trebaju igrati. Da je kojim slucajem #3 bio tu, DeL bi igrao na kapaljku, Demiral nikako. Tek kada su zaigrali, onda su neki vidjeli kakav tandem mozemo imati narednih 10ak godina.IlCapitano je napisao/la: ↑06 avg 2020, 11:29Nisam nigdje vidio te izgovore nakon prvih 19 kola i grupe LP. Nije bio problem što nema Chiellinija, većina igrača preporođena i sl. Kako mi rekoše prošle godine 'ko je kriv treneru što ih je učinio gorim nego što jesu i što ih je sve povrijedio'.![]()
Juventus je i dalje bez obzira na sve svemirski brod za sve druge. Većina tih nabrojanih bi bili ključni igrači u drugim ekipama. Inter, Lazio, Atalanta nemaju možda 2-3 igrača koji bi igrali u prvom sastavu Juventusa. Nema izgovora za najgoru sezonu u 9 godina nikako. Ne kad su gora ekipa i ubleha od trenera prekucali istu prošle godine.![]()
Ti, ja, i ko ono jos?Juventinisimo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:09Pa i sam znas da sam bio jedan od rijetkih da Max ostane.
JarnoTrulli je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:12Ti, ja, i ko ono jos?Juventinisimo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:09Pa i sam znas da sam bio jedan od rijetkih da Max ostane.![]()
Pa onaj nas vodja copora, geFufna, ako ga znas..JarnoTrulli je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:12Ti, ja, i ko ono jos?Juventinisimo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:09Pa i sam znas da sam bio jedan od rijetkih da Max ostane.![]()
I PogbaMarvin je napisao/la: ↑06 avg 2020, 23:51JarnoTrulli je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:12Ti, ja, i ko ono jos?Juventinisimo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:09Pa i sam znas da sam bio jedan od rijetkih da Max ostane.![]()
Ja.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.