Ma ide ga danas nenormalno, ne treba jos i sudije da mu pomazu na ovim nekim glupim faulovima, pusti ga nek sta i promasi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Clippersi ce im pustiti sljedecuJHam je napisao/la: ↑07 avg 2020, 04:28Bgm, POR ima vece sanse od MEM, al ako im je trebala trojka od 60% da ovu utakmicu uzmu, ne znam koliko bas mogu protiv Lakersa, al sretno im, valjalo bi meziti ove sto seru kako je titula neminovna, te goatovi, te 2 najbolja igraca, te ne znam ni ja sta vise xD
Ma dobro uci ce POR svakako u PO po meni, jos ako se CJ probudi bit ce Lakersima ****, ali, mogu li sutati ovako da uzmu 4 Lakersima pitanje je.TheChief je napisao/la: ↑07 avg 2020, 04:31Clippersi ce im pustiti sljedecuJHam je napisao/la: ↑07 avg 2020, 04:28Bgm, POR ima vece sanse od MEM, al ako im je trebala trojka od 60% da ovu utakmicu uzmu, ne znam koliko bas mogu protiv Lakersa, al sretno im, valjalo bi meziti ove sto seru kako je titula neminovna, te goatovi, te 2 najbolja igraca, te ne znam ni ja sta vise xD![]()
Tebi i slicnim kompleksasima je bolje sve ono za sta smatras da je gore po Lakerse. Ja kazem daj Portland slobodno...
Kako te volim citam komentare i nebulozu i naletim na tvoj, Davis koliko je puta silovao Juku to nije realno jednostavno ona odbrana ne funkcioniše na njemu i upasce u probleme svaki put.
Ti si bas napacenBuffonGigi je napisao/la: ↑07 avg 2020, 11:11Tebi i slicnim kompleksasima je bolje sve ono za sta smatras da je gore po Lakerse. Ja kazem daj Portland slobodno...
Jos jedan od pokazatelja visokog kosarkaskog IQ - a, zaista nevjerovatan postotak.
Westbrook najinteligentniji kosarkas zadnjih 6 godina confirmed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.