Sta ti znaci rinaka? Donosili su i drugi igraci isti ovaj kup ranijih godina i vise puta, pa nije nam to nista strano gledali smo mi kako podizemo ovaj kup jos igramo Ligu Prvaka i u vrhu smo EPLa pa smo i dalej bili daleko a nekako najbolji igraci su se pljuvali. Interesantno sada kada je klub srozan na osmo mjesto, osvojio taj kup iskreno ne znam ni ja kako no dobro, sada nema pljuvanja trenutnih najboljih igraca vec se velicaju i slave se novi ugovorifeniksptica je napisao/la: ↑06 avg 2020, 20:44Pa ne mozemo dovest vrhunskog igraca kad ti za igraca koji ti garantuje 20 + u ligi , plus sto ti ovamo donese kup kazes je rinaka..
Iskreno, je l paja stvarni navijac il trolla, sumnjam da se moze nwc ijedan pozitivan post ikako, pa barem i za jednu utakmicu. Ah da tad se usute i jedva cekaju lose stvari da se pojave.
Ovaj stoper je los, ovo ko ga sve trazi je vise nabijanje cijene. Upali smo u probleme s tim da imamo omiljene menadzere..jos spanci cigani sve.
Wilian ne moze skodit ako ce bit max 2 god ugovor i plata do 80k
Parteyt bi bio level, 2 levela vise u odnosu na Xhaku koji i ima neki fini momenata al je spor i uspori igru ko niko.
Trebamo desnog beka, mislim da bi to moglo i trebalo bit prioritet

Da nisam pravi navijac iapk ne mogu da nadjem nsita pozitivno u osmom mjestu na tabeli