Ne mrzimo vas, nego sazaljevamo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Do juce samo bili četnici i šešeljevi podanici, sad smo hrvati koji štuju šahovnicu, sutra ce biti koldžini SDA zeleni termiti, prekosutra mađari ili ko vec i sve tako ukrug.
jbg to su te vaše nesigurnosti Tobe, nikako da se odlucite i usaglasite koga sažaljevate

-
- Kontakt:
Bravo!let3 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:43Do juce samo bili četnici i šešeljevi podanici, sad smo hrvati koji štuju šahovnicu, sutra ce biti koldžini SDA zeleni termiti, prekosutra mađari ili ko vec i sve tako ukrug.
jbg to su te vaše nesigurnosti Tobe, nikako da se odlucite i usaglasite koga sažaljevate![]()
Uvjek sam ja govorio da si ti regularan lik i da tebi lutvo ne moze nametati misljenje. Lijepo je vidjeti da imas hrabrosti napisati istinu o vasem klubu. Nadam se da si svjestan da ce te sada napasti svih 8 ''navijaca'' zelje sa svojih 44 profila.
Podrska tebi i ostalima koji razmisljaju kao ti ali nemaju hrabrosti da to kazu.
Vazda smo bili multi-kulti klub, svih naroda, narodnosti, religija. Ja to gledam kao bogatstvo ! Ne vidim zašto bi me neko napadao zbog tih činjenicaTheIvicnjak je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:50
Bravo!
Uvjek sam ja govorio da si ti regularan lik i da tebi lutvo ne moze nametati misljenje. Lijepo je vidjeti da imas hrabrosti napisati istinu o vasem klubu. Nadam se da si svjestan da ce te sada napasti svih 8 ''navijaca'' zelje sa svojih 44 profila.
Podrska tebi i ostalima koji razmisljaju kao ti ali nemaju hrabrosti da to kazu.

Kakav je ovaj Radnik trenutno, mogu li do boda protiv naseg doprvaka?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nakon osmankovica, zeljo prodade i ramovica. Svaka cast
Zavisi od sudije .Eno Mekic ce igrat i sa jednom nogom.Fenomen u svijetu fudbala.
A zašto onda Lendari100tisuća psujete majku usta*ku???let3 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:54Vazda smo bili multi-kulti klub, svih naroda, narodnosti, religija. Ja to gledam kao bogatstvo ! Ne vidim zašto bi me neko napadao zbog tih činjenicaTheIvicnjak je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:50
Bravo!
Podrska tebi i ostalima koji razmisljaju kao ti ali nemaju hrabrosti da to kazu.![]()
Oho vam se od Uefe...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta bi Dokoljenku pa da batali profil @Plavac87 i vrati se na @mohikanac12 ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
https://youtu.be/_H8iJMbqN5UTheIvicnjak je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:04hrvatske zeljeznice nisu samo zeljeznice ves stil zivljenja i ponasanja. hrvatske zeljeznice su uvjek vazile za nesto sto povezuje hrvatske klubove sirom regiona. za mene je to sjesti u vlak sa hrvatskom lokomotivom i odvuci hrvatskom skretnicaru igraca koji nema mjesta u ekipi, a skretnicaru oteti mladog talenta i dovesti ga u prijestonicu svih hrvata.
I sta ima ljepse od toga?
![]()
0:26
Ante iz Z Mostara vodi navijanje krezubih hordi zla.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Stvarno navijaci doprvaka svaki dan prave prepucavanja od ovog pdf...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- UstanikSBII
- Kontakt:
Širokom će pripasti fina cifra (za naše uvjete) od prodaje Mirka Marića još ako ode Stipe Lončar
imati ćemo keša kao i ovi klubovi "ciparski" 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Je li ima procenat ugradjen ili naknada, zna li se otprilike koliko bi pripalo Sirokom ako je transfee 4.5 milionaUstanikSBII je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:59Širokom će pripasti fina cifra (za naše uvjete) od prodaje Mirka Marića još ako ode Stipe Lončar![]()
![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nešto malo procenta plus naknade al na ovu sumu to je fina brojka.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 avg 2020, 01:08Je li ima procenat ugradjen ili naknada, zna li se otprilike koliko bi pripalo Sirokom ako je transfee 4.5 milionaUstanikSBII je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:59Širokom će pripasti fina cifra (za naše uvjete) od prodaje Mirka Marića još ako ode Stipe Lončar![]()
![]()
![]()
P.S. naših je oko 5% ili 225 000 eura.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.