Čojk se izda da je u specijalnu školu išao

Sad mi malo žao što pravim budalu od njega

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko je pričao o množenju? Izgleda da nemaš intelektualni kapacitet da shvatiš da sam pričao o zakonu velikih brojeva a ti to svodiš na tri utakmice.
Heller je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:18Ko je pričao o množenju? Izgleda da nemaš intelektualni kapacitet da shvatiš da sam pričao o zakonu velikih brojeva a ti to svodiš na tri utakmice.
I onda ignorišeš to po običaju kad ispadneš glup pa spinuješ, lažeš i izmišljaš da ne bi sam sebi morao priznati da si ispao glup po jubilarni 666. put od izbijanja pandemije.
Lijepo je Kolja reko, istine o samom sebi najviše zabole.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Law_of_large_numbersHusika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:21Heller je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:18Ko je pričao o množenju? Izgleda da nemaš intelektualni kapacitet da shvatiš da sam pričao o zakonu velikih brojeva a ti to svodiš na tri utakmice.
I onda ignorišeš to po običaju kad ispadneš glup pa spinuješ, lažeš i izmišljaš da ne bi sam sebi morao priznati da si ispao glup po jubilarni 666. put od izbijanja pandemije.
Lijepo je Kolja reko, istine o samom sebi najviše zabole.![]()
SDA protiv hitne sjednice Skupštine KS o korona-krizi: "Nema hiće kao kad se rušila vlada"
Shvatam ja da je tebi 3x3x3 velika stvar. Pa misliš da drugi imaju problema s tim. Nisam bezobrazan samo ne dozvoljavam da širiš laži.Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:28Ovo forsiram samo sto si bezobrazan kao forumas!
Bio sam ovo preskocio nisam htio da te sramotim ali brate ti ne popustas...
Mucilo je tebe kako se postavi zadatak i kako sam ja dosao do 27 kombinacija pa si pozurio da kazes kako sam naparavio gresku i sam sebe ukopao!
Sto mi govori da si ti nesto racunao i pogrijesio!
Morao si raditi usporedbu sa necim![]()
------------------------------------------------------
Sto ga branis, po citav dan svima ovdje dijeli komplimente a nece da se pogleda u "ogledalo"...
Trenutno korisnika/ca: Rigoletto, samoposmatram, tutankamon1905 i 11 gostiju.