Ta godina je bila specificna dosta. Sve se poklopilo da uzmemo titulu, imali smo najjacu ekipu u ligi, jedno vrijeme vezni red Ordagic-Saric-Zeba, napad Ahmetovic i Krpic, nema se sta dalje pricat, nisu sudije ni mogle nista mada je bilo ekscesa pogotovo sa Ognjenom Valjicem. Nije ni bilo neke konkurencije, Sarajevo sa Jesicem i Zeljo sa Mulalicem talasali itd. Onda te pukne Drina 3:0 kuci u ključnoj utakmici i Zrinjski uzme titulu.Osttribine je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:14Kod vas tuzlaka svake godine ista prica o sudijama i "sarajevsko - hercegovackoj mafiji" ili kako vecRollingPaper je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:02Ovo kolo ce tek da bude show
P.s ako Sloboda polaze bilo kakve naznake da bi mogla odnijeti bod iz BL, penal za Borac 99% i to odmah u razdoblju 30-45min prvog pol., pa sto vas te sudije nisu sprijecile 2016. e kada vam je Azmir sastavio ekipu s kojom ste izborili Evropu i igrali odlican fudbal, cinjenica je druze da vam je ekipa tanka kao i onaj trener.
Ma svjestan sam ja da smo mi pretanki, al prosle sezone kad god sam gledao Borac bio je penal, eventualno crveni. Zato panicim