Ide obestecenje za Lendrica i oslobada se jedna plata koja nije mala za nase uslove.Ja mislim da je Lendriceva plata u rop 5 plata kod igraca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
majko draga sta je sad ovih novih alkaida izvjestaca svi ni dvajes postova a samo sa bombastičnim informacijama samo cekas kad ce negdje puci te igra te ne igra te prodat chill out ljudi sta ste tako navalili
Sretno momci , 3 po 3 !
NECE LENDRIC NIDJE
I ja gledam, haman citava uprava i strucni stab dosli na forum.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Vi vjerujete liku koji je reko da se Midimovic vraća U BH fudbal
još jedan koji pokušava unijet negativnu atmosferu pred utakmicu takvi nisu i NIKAD neće biti dio Fudbalskog Kluba ŽELJEZNIČAR
A svakog dana niču profili čast par momaka koji su se tek od skoro na forumu uključujući @Frane2020 i jos po neki ovo ostalo Bože sačuvaj

A svakog dana niču profili čast par momaka koji su se tek od skoro na forumu uključujući @Frane2020 i jos po neki ovo ostalo Bože sačuvaj
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 06 avg 2020, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja zaista dugo citam forume,i nekako sam dosao do zakljucka da je ba forumu 10% tacnih informacija i ostalo gluposti,neka me neko ispravi ako grijesim.Zasto je to tako ne znam,ali treba to malo isfiltrirati..
-
- Kontakt:
Bit ce bas tesko izvuci 3 boda, a i da svi ostanu zdravi.. nek nam je sa srecom
Sto se tice Lendrica, do nedjelje bi trebali imat prave info
Stariji forumasi znaju cija se rijec uzima kao zvanicna 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Realno cifra od 250k ako je ta je velika niko nije znao da ce doci druga ponuda a prva je odbijena mislim da Amar zeli svim silama zadrzat Lendrića pogotovo poslije ovakvih pripremaBajramovic1999 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 12:00Bit ce bas tesko izvuci 3 boda, a i da svi ostanu zdravi.. nek nam je sa srecom
Rodjeni su pitarske picke!
- dubioza144
- Kontakt:
U citavoj ligi samo nasi igraci dobijaju ponude 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nista mi draze nema nego bezidejin post izbrisat 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Vrhunac zivota na forumu irfe, pocascen sam
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ne zna se šta je gore za onu livadu gore, il kad je suha il kad je mokra
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, elSaik, Taree i 56 gostiju.