FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Puno se zamarate nekim stvarima, ne pokazuje se sve na otvorenim treninzima...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
E cuj , " ne igra nikakav football 'Zeljovac95 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:49Lendra ne igra nikakav fudbal jos od odlaska od nas u prvom mandatu,tako da se ja cudim kako neko za njega moze ista dati,realno,i ne znam na osnovu cega ga neko zeli uzeti,na osnovnu igara iz 2017. al eto,sad kad je uhvatio neku formu odmah daj da ide.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Oprosti prijatelju ali ne stavljaj nas u isti koš sa raznoraznim profiterima , menagerima i sličnim. Imaš stormove, pilad, tm i ostale pa ih traži i njima to piši. Da sam htio da pišem sa megamixovcima ne bih ni registrovao se ovdje.
Lijep pozdrav.
Mislim da ce biti 2 promjene da se izjebe slavko malo jer on sprema ekipu prema sastavu protiv vrapcicana
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
+1deno_TM87 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 00:51E cuj , " ne igra nikakav football 'Zeljovac95 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:49Lendra ne igra nikakav fudbal jos od odlaska od nas u prvom mandatu,tako da se ja cudim kako neko za njega moze ista dati,realno,i ne znam na osnovu cega ga neko zeli uzeti,na osnovnu igara iz 2017. al eto,sad kad je uhvatio neku formu odmah daj da ide.. Frajer je nas najspremniji igrac, gol i asistencija protiv crvenih , a da ne govorim na zalaganju protiv istih.
![]()
Kad je u 70 i nekoj minuti bacio šprint na odbranu Veleža
Niko u našoj ligi nije mogo odigrat presing u 70 minuti kao što je mogo Krpić i trenutno Lendrić u 70,80 minuti 50 metara šprint na odbranu kao da je početak utakmice
Rodjeni su pitarske picke!
Pitao bih ove pojedince sto su isli na zadnjih par treninga imaju li bar gram mozga, samo jedan gram? Zar je moguce da ste toliko glupi i da sve sto se desava na treningu morate objaviti na forumu. Halo ba, javni je forum, svako ziv moze procitati sta pisete. Razmisljate li o posljedicama ili je vaznije glumiti kasnije neke insajdere.
Dodjete na javni forum i prepricate sve od a do z sta se radilo, koja se formacija uigrava, koji se igraci uigravaju, itd. Nevjerovatno..

Dodjete na javni forum i prepricate sve od a do z sta se radilo, koja se formacija uigrava, koji se igraci uigravaju, itd. Nevjerovatno..

-
- Kontakt:
Jest druze slazem se ,al sad i kod nas,a sad je 2020 godina.Lendric od perioda ljeta 2017 pa do ljeta 2020 nije odigrao tri dobre utakmice,to hocu da kazem,lutao je po inostranstvu, pa se vratio u zrinju i bio nikakav.I ja sam zestoko protiv njegove prodaje,zato i navodim ove cinjenice nadajuci se da ga niko nece htjetiti kupiti,prosto brate mili.deno_TM87 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 00:51E cuj , " ne igra nikakav football 'Zeljovac95 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:49Lendra ne igra nikakav fudbal jos od odlaska od nas u prvom mandatu,tako da se ja cudim kako neko za njega moze ista dati,realno,i ne znam na osnovu cega ga neko zeli uzeti,na osnovnu igara iz 2017. al eto,sad kad je uhvatio neku formu odmah daj da ide.. Frajer je nas najspremniji igrac, gol i asistencija protiv crvenih , a da ne govorim na zalaganju protiv istih.
![]()
lendrić kakav je da je za naše lige je top!
Lendric je prerastao ovu ligu. Na njemu smo vec jednom zaradili, izgleda opet cemo. Ne mozes ti prodati igraca koji nije kvalitetan i to dva puta. Skoro smo milion zaradili na njemu iz dva transfera nije to mala stvar.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Lendrić je top, ako ode bit će mi krivo, ako ostane jači smo 20 % u napadu. Mislim da ima dogovor sa Klubom i da se čeka ponuda, ona prava.
Pa ako ode za ovih 250.000 eura skoro da postaje igrač koji nam je donio najveću zaradu poslije Džeke i Bajića. A došao kod nas sa 24 godine.
Cinjenica da je Lendric prekucao ovu ligu, ali je i cinjenica da se Lendric vani u svojoj 28-29 godini nije dokazao. Mijenjao je te klubove, ali cak ni u Sloveniji nije ostavio nikakav trag. On mi je bukvalno kao Krpic. Ovdje to ide top, ali u iole ozbiljnijim ligama gube se. To vise govori o nasoj ligi i kvalitetu iste vjerovatno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma niko nema pouzdane informacije jel dosla ponuda,samo se naglaba,zahvaljujuci objavi onog kozmetickog portala.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Gdje ces odbiti toliko para u ovoj situaciji i to za igraca koji se vjerovatno i moze nadoknaditi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bucko mali
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 40 gostiju.