Gigi je omega naseg chopora.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Post mjeseca, sve u bobu tačno. Neki dan sam se baš kratko dotakao klupe, toliko je moćna da Muratore i Zaninešto igraju. Juventus je samo na papiru imao širinu na stoperima jer su 2 stopera bila out 6/7 mjeseci. Dakle, na stoperu jedina izmjena Rugani, desno Juan prekomandovan na beka da bi na nešto ličilo, lijevo je rezerva MDS koji je desni bek i koji je povrijeđen cijelu sezonu. Za vezu se sve reklo, više mučno ponavljati, u napadu bez prima punte i sa Costom kao jedinim pravim izborom kada nema Dybale i Rune, a i on povrijeđen 4/5 puta i sa Bernardeschiem sa 1 golom u sezoni.Juventinisimo je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:15Biscione je napisao/la: ↑05 avg 2020, 18:12Juve i Inter imaju istu klupuJuventinisimo je napisao/la: ↑05 avg 2020, 17:32Hvala Bogu Allahu, kod nas povrede ne postoje...ni ove, ni prosle, ni predprosle godine, itd..
Logika ti je za DESETKU, dobro ti BuffonGigi rece..![]()
to je ta Juventino logika za DESETKU
![]()
![]()
![]()
Nas cijeli tim igra toplo/hladno citavu sezonu, vise hladno(ledeno) nego toplo..
Pola tima nam je OUT, gotovo cijelu sezonu..pola dugih su OUT svakih 2-3 sedmice...kraci roster imamo nego vi..
Doveli ste trenera za "velike" stvari, a mi?? Sarrija koji prvo treba da promjeni vise od pola igraca da bi to pocelo liciti na Sarriball..Jedini "upgrade" na osnovu Maxa, je sto pusac mijenja igrace puno prije 90 minute..
To nasa klupa toliko jaca od vase?? Po cemu?? Koji su to igraci ?? Nemoj mi samo spomenuti Ramseya, Rabiota(koji nije vrijedio nicemu do covida), Mozda Matuidi?? Berna?? Khedira, kojeg nema?? 20 minuta Costa?? Recite ko?? Nasi bekovi dominiraju, puno bolji od vasih??
Sredina terena nam veca zalost, nikakva...odbrana iskasapljena povredama...o cemu TI pricas??? Pravog centarfora uopste i nemamo..to debela zebra neka prevaga na terenu??
Mi smo scudetto nudili cijelu sezonu..jednostavno, kad vam je bilo najpotrebnije, niste mogli..zbog cega?? Pa Conte i njegova tvrdoglavost..dok je jos bio nas trener komentarisao sam njegovu 3-5-2 i izmjene..
Imali ste 1:0 i igraca vise protiv Bologne, i izgubili...protiv Verone imali 2:1 i zavrsili 2:2..protiv Rome i Fiorentine vam falili Sensi i Vecino, obje nerijeseno..falilo vam puno igraca ovdje mozda??
Doduse, u obje medjusobne utakmice smo vas izdegenecili..![]()
![]()
Juve - Squad size: 24-National team players: 14
Inter - Squad size: 32-National team players: 15
Previse smo jaci od vas.. kod nas sve worldclass igraci a kod vas amateri..
Evo, ovo je Juventinova logika..
IlCapitano je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:45Kako majku mu Juventus ne ispade iz lige s tako lošom ekipom...
Ko kaze da je ekipa losa kad je potpuna?? To mi toliko jaci nego Inter? Mozda prije 5 godina..nasa klupa ove godine bila toliko mocna naspram drugih?IlCapitano je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:45Kako majku mu Juventus ne ispade iz lige s tako lošom ekipom...
Nisam nigdje vidio te izgovore nakon prvih 19 kola i grupe LP. Nije bio problem što nema Chiellinija, većina igrača preporođena i sl. Kako mi rekoše prošle godine 'ko je kriv treneru što ih je učinio gorim nego što jesu i što ih je sve povrijedio'.
Gigi pi4kice, nemoj indirektno covjeka prozivati.BuffonGigi je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:12Kad mi za Ronalda napise Runa, tacno bi mu urinirao po licu...