Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
e jbg hahahahha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Lik je vjerovatno debilcina ali sta ima lose ako je nasutao **** migrantsko.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Čim vidim da spominje Allaha (Boga) u prve 3 rečenice odma znam da ću morat kucat na vrata radi para.Derdiyok je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:03Ma kak'a petoba.
Ma yebe mi se šta će ko reći, pokušao sam na fin način i ne može, kad onda uzmeš stvari u svoje ruke narod se "ibreti". Svi lafo moralisti, muslimani, nema ih većih, a njima da se desi slično ili bi uradili isto, ili ne bi imali mu.da pisnuti već bi pokunjili glavu ko kuje.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Buba kralj 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I treba ih ovako samarati ,picka im materina
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
evo Anđa pjeva Te ka lali shpirt te ka lali xhan
-
- Kontakt:
i Albanci gledaju Zauvijek susjede 

Kakav li je tek sad "Rico Rose?
"Stara Dobra Laz"
Ne bi me cudilo sa onakvim podocnjacima da statira u Transilvaniji na Dvoru Vlada Tepeša!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sta ako ti kazem da su svih par hiljada BH politicara rasla u toj istoj drzavi, među tim istim narodom koji "umire od gladi" zbog njih ? Da li mi vjerujes ? Da li je moguce da su bas tih par hiljada na vlasti **** a mi ostali bezgresne duse prepametne !? Koja slucajnost jbt.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nazalost izdali smo i tebe i ostale gazije. Izdo te je ovaj narod sto je prepustio Bosnu u ruke ovih kriminalaca na vlasti, izdali smo te jer sutimo sta god ovi rade. Rasparcavaju nam Bosnu. Ovaj kriminalac iz SDA dao je finansije u ruke HDZ, isto tako dao je sudstvo i policiju u ruke SNSD, a naroda bas briga: Oprostite gazije sto smo vas izdali. Najveci sinovi dali su za ovu Bosnu nesto najvrijednije, svoje zivote, da bi mi sada samo gledali i cutali, kako nam ovi kriminalci unistavaju sve sto je Bosansko. Laka vam zemlja Bosanska.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PovratakKralja
- Kontakt:
Hvala mu za sve, borio se za nas koji danas hodamo. Nažalost, neki pljuju po svemu tome.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najveći

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Neki ljudi nemaju obraza. Samo ignorisi.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:12Hvala mu za sve, borio se za nas koji danas hodamo. Nažalost, neki pljuju po svemu tome.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Glupi balavac stavlja u istu rečenicu heroja i gaziju Nanića sa krimimalcem i ratnim zločincem Naserom. Jadno da jadnije biti ne može, smrad balavi priglupi.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Vec sam poceo da stavljam pojedine na ignore listu.Justin je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:37Neki ljudi nemaju obraza. Samo ignorisi.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:12Hvala mu za sve, borio se za nas koji danas hodamo. Nažalost, neki pljuju po svemu tome.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Nećeš naći nijednog patriotu da blati lik rahmetli Izeta Nanića. Čovjek je poštovan od strane pripadnika VRS, kod Marića na Happyu je bio onaj član Arkanove jedinice, za Nanića i 505. brigadu je sve pohvalno rekao. Školovan, disciplinovan, patriota i heroj.
Legende tipa Nanić, Vikić, Kljuić, Šehović, Divjak, Šiber, Zajko, Čegar i ostatak časnih generala i komadanata koji su se borili i koji se još bore za multinacionalnu BiH na svaki mogući način ne mogu biti popljuvani od strane poštenog patriote.
Legende tipa Nanić, Vikić, Kljuić, Šehović, Divjak, Šiber, Zajko, Čegar i ostatak časnih generala i komadanata koji su se borili i koji se još bore za multinacionalnu BiH na svaki mogući način ne mogu biti popljuvani od strane poštenog patriote.
"We need to suffer. And we need to fight."
Bukvalno citam danima i nakon što je Imran shvatio da Nasera niko ne voli zbog 101 razloga poceo je da piše da neko piše loše o Nanicu što je toliko ortodoksna laž da me cak i malo iznervirao preko foruma.
Prestani pisati gluposti lazi.
Prestani pisati gluposti lazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.