Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Edin Višća
Vrhunski pass lijevom nogom ali Caicara loše ubacuje.
Obrukaše se, mogu titulu mačku o rep objesit. 

-
- Kontakt:
Po cemu on to zasluzuje da bude standardan i kojom partijom u reprezentaciji je zasluzio da bude u prvih 11?
Lik igra u ekipi ranga Osijeka i debili svrsavaju na to.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Znaci dva napadača na metar ne mogu zavrsiti, pisam se na ovaj Karinaspor.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Izgleda da je bio zestok dernek za proslavu titule, ostale su posljedice
Ne mogu da se sastave s loptom 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sa ovom dvojicom bačvi od napadača, nema prolaska.
⚜️~⚜️~⚜️
Nemoj tako, dao je hattrick žućamaWandelanoite je napisao/la: ↑05 avg 2020, 20:30Po cemu on to zasluzuje da bude standardan i kojom partijom u reprezentaciji je zasluzio da bude u prvih 11?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovo daje na težini svim optužbama, i da im namještaju tekme, i da je liga taraba...
-
- Kontakt:
Korejanci uzeli pare na kladzi, a Visca iskoristio ko u Turskoj naviko na te namjestene utakmiceDerdiyok je napisao/la: ↑05 avg 2020, 20:35Nemoj tako, dao je hattrick žućamaWandelanoite je napisao/la: ↑05 avg 2020, 20:30Po cemu on to zasluzuje da bude standardan i kojom partijom u reprezentaciji je zasluzio da bude u prvih 11?
Lik igra u ekipi ranga Osijeka i debili svrsavaju na to.![]()

MES QUE UN CLUB!
Višća, najbolji igrač Turske lige..

Wanda cekao godinu dana dok nije docekao da likuje...koji pacenik.
Visca je TOP 5 nasih reprezentativaca koje imamo...zar je to tesko zapamtiti.
Nisam gledao prvih 40 minuta...ostatak jesam i Visca je bio vise nego pristojan...imali su oni svoje prilike i situacije za golove ali ih nisu iskoristili.
Kopenhagen nije mala maca...izbacivali su oni i pobjedjivali mnogo jace od Basaksehira.
Visca je TOP 5 nasih reprezentativaca koje imamo...zar je to tesko zapamtiti.
Nisam gledao prvih 40 minuta...ostatak jesam i Visca je bio vise nego pristojan...imali su oni svoje prilike i situacije za golove ali ih nisu iskoristili.
Kopenhagen nije mala maca...izbacivali su oni i pobjedjivali mnogo jace od Basaksehira.
-
- Kontakt:
Kme kme Visca je top 5 nasih reprezentativaca, ali ni mi ne znamo zasto 

MES QUE UN CLUB!
Ovdje samo ti kmecis "kme kme".
Visca je za nase uslove vrlo dobar igrac...a zasto ga ti mrzis to ne bih mogao znati niti me interesuje.
Oni da su veceras ispali ti bi nastavio biti pod jorganom u krevetu i cekao da ispadnu u nastavku takmicenja...i nekad bi docekao da se javis, naravno...ko ceka taj i doceka.
Uzivaj.
Visca je za nase uslove vrlo dobar igrac...a zasto ga ti mrzis to ne bih mogao znati niti me interesuje.
Oni da su veceras ispali ti bi nastavio biti pod jorganom u krevetu i cekao da ispadnu u nastavku takmicenja...i nekad bi docekao da se javis, naravno...ko ceka taj i doceka.

Uzivaj.
-
- Kontakt:
Zbog cega je Visca za nase uslove dobar igrac? Cime je to dokazao? Nemoj mi samo kao argumente iznositi igre iz turske lige.
Visca je najgori igrac reprezentacije BiH u njenoj historiji gdje je u 48 od 50 utakmica bio najgori igrac na terenu.
Visca je najgori igrac reprezentacije BiH u njenoj historiji gdje je u 48 od 50 utakmica bio najgori igrac na terenu.
MES QUE UN CLUB!
- Nerminovic
- Kontakt:
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Znaci obruka se turski Obilic
Visca nije najgori igrac nase reprezentacije ikad daleko od toga (pa budi realan za nasu repku su igrali neki igraci koji su u rangu nas forumasa po fudbaskoj kvaliteti) ali nije ni top5 vala, no i da jeste to valjda vise govori o kvalitetu nase repke nego samog Visce. Inace prvi put cujem doduse i ne pratim to smece od lige za to namjestanje i mogu reic i ima mi logike. Uvijek sam se cudio kako onakav limitiran igrac koji u nasoj reprezentaciji ne moze jedan na jedan amatere iz Luksemburga i Armenije da prodje a tamo u ligi u kojoj ipak igraju neka respektabilna imena u fudbalu razvaljuje? Tako da mi to sa namjestanjem ima smisla, realno Visca nema kvalitet.

Visca nije najgori igrac nase reprezentacije ikad daleko od toga (pa budi realan za nasu repku su igrali neki igraci koji su u rangu nas forumasa po fudbaskoj kvaliteti) ali nije ni top5 vala, no i da jeste to valjda vise govori o kvalitetu nase repke nego samog Visce. Inace prvi put cujem doduse i ne pratim to smece od lige za to namjestanje i mogu reic i ima mi logike. Uvijek sam se cudio kako onakav limitiran igrac koji u nasoj reprezentaciji ne moze jedan na jedan amatere iz Luksemburga i Armenije da prodje a tamo u ligi u kojoj ipak igraju neka respektabilna imena u fudbalu razvaljuje? Tako da mi to sa namjestanjem ima smisla, realno Visca nema kvalitet.
-
- Kontakt:
Dobro kada kazem da je najgori tu svakako ne ubrajam pojedine oyebine sa par utakmica koji su tu bili zbog raznoraznih lobiranja. Visca ipak ima 50 utakmica, a ne zasluzuje da ih ima ni 5.japa je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:20Znaci obruka se turski Obilic![]()
![]()
Sto se tice turske lige, Basaksehira i Visce dovoljno je vidjeti da su ljudi umirovili broj 12 koji je Erdogan nosio na otvaranju stadiona. Citava uprava je usko poslovno i rodbinski vezana za diktatora.
Visca je nizerazredni igrac koji je iskoristio situaciju i dobro unovcio karijeru s obzirom da se radi o igracu koji ne posjeduje nikakav kvalitet.
MES QUE UN CLUB!
Višćini kritičari su dobili argumente da ga meze do daljnjega.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Viscini kriticari su u pravu dok se doticni ne dokaze u ligi petice
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim