To je jedna vrlo zanimljiva izjava. Kao da između redova nešto insulinira. Nije da nam treba Havertz pošto-poto, ali opet.
Mada sudeći po medijima u Engleskoj to je na ivici realizacije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
To je jedna vrlo zanimljiva izjava. Kao da između redova nešto insulinira. Nije da nam treba Havertz pošto-poto, ali opet.
Kontrola štete, Bayernu je krivo što se igrači usuđuju izabrati crno žute umjesto njih, a ove pak zapeče kad se spomene da su postali razvojni klub za veće ribe što evidentno jesu...schickeria je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:41Navodno smo bili blizu sanchou al nas je bvb preduhitrio, slično kao i sa Bellinghamom
Oni mogu garantirati mjesto u 11 mi ne možemo
Pa ima tu nešto i ja sam siguran bio, pa čak i sada vjerujem da kada bi prodali Thiaga, da bi se opet aktualizirao Havertz. Naime Uli je između redova naznačio da bi u ovim vremenima i obzirom na investiciju u Sanea, bilo potrebno napraviti i određene prihode od prodaje. A i sam Havertz i dalje pomalo čeka Bayernovu ponudu, to je procurilo u par izvora. S tim da ako završi posao sa Chelseajem onda je kasno. Vrlo moguće da su ovdje naši loše kalkulisali, da se javio i oprez zbog ovog perioda korone te da naravno kako je Muller skroz proradio opet da se lagano transfer prekržio. A isto tako ovo spominjanje Havertza, pored kalkulacije može biti i pranje samog sebe (cijela naša uprava se pere), jer ovaj transfer je uz transfer Sanea faktički skoro bio siguran. Tako da se na neki način pojelo ****. Sveukupno bi se njegovo nedovođenje moglo opravdati i prethodno navedenim činjenicama te ipak možda i prevelikom sumom. 100 miliona ako u konačnici mu to bude iznos transfera i jeste puno, ali za takvog igrača, velikog njemačkog talenta moraš biti spreman izdvojiti bar 70. Plus mi nismo baš sve mogućnosti iscrpili prošlog ljeta, kada smo faktički trebali završiti već Sanea.farinelli123 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:59
Mada sudeći po medijima u Engleskoj to je na ivici realizacije.
Kladio bih se da havertz nece proći u Engleskoj te da će se tad otvoriti nova šansa. Prebrza i agresivna je premier liga za njegaeffe_sa je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:39Pa ima tu nešto i ja sam siguran bio, pa čak i sada vjerujem da kada bi prodali Thiaga, da bi se opet aktualizirao Havertz. Naime Uli je između redova naznačio da bi u ovim vremenima i obzirom na investiciju u Sanea, bilo potrebno napraviti i određene prihode od prodaje. A i sam Havertz i dalje pomalo čeka Bayernovu ponudu, to je procurilo u par izvora. S tim da ako završi posao sa Chelseajem onda je kasno. Vrlo moguće da su ovdje naši loše kalkulisali, da se javio i oprez zbog ovog perioda korone te da naravno kako je Muller skroz proradio opet da se lagano transfer prekržio. A isto tako ovo spominjanje Havertza, pored kalkulacije može biti i pranje samog sebe (cijela naša uprava se pere), jer ovaj transfer je uz transfer Sanea faktički skoro bio siguran. Tako da se na neki način pojelo ****. Sveukupno bi se njegovo nedovođenje moglo opravdati i prethodno navedenim činjenicama te ipak možda i prevelikom sumom. 100 miliona ako u konačnici mu to bude iznos transfera i jeste puno, ali za takvog igrača, velikog njemačkog talenta moraš biti spreman izdvojiti bar 70. Plus mi nismo baš sve mogućnosti iscrpili prošlog ljeta, kada smo faktički trebali završiti već Sanea.farinelli123 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:59
Mada sudeći po medijima u Engleskoj to je na ivici realizacije.![]()
Kakav Havertz i 100 miliona, ne vrijedi ni pola tih para. Nije to igrac za Bayerna, nikad nece biti veliki igrac
Nadamo se da ni nece dociUli Hoeness on Alaba: "For him, a move might be a step forward financially, but it would be a step backwards in all other areas. I can tell him from my own experience that a million here or there isn't really that important. Here Bayern can offer him a secure job, a lot of fun, a home, a lot of love from the fans and acceptance, which he will have to work for elsewhere first. And he must know one thing: no club is as familiar, comfortable and pleasant as FC Bayern. Fortunately, the clubs that he would like to join haven't come knocking for him so far, and that's why I still have hope that he will stay."
Nakon njega bi mozda i Singh mogao tamo, vidjet cemo da li ce se uspjeti dogovoriti.schickeria je napisao/la: ↑05 avg 2020, 08:44Fruchtl u nurnbergu, izvrstan potez, puno mudriji nego kod Nubela
Piše se da će Coutinho možda startovati u tom meču. Ako se to dogodi i on odigra dobar meč, u potencijalnom duelu s Barsom bi ga mogli gledati od prve minute narajcanog sa željom da se dokaze svojima ili budućim poslodavcima. Gde ćeš bolje od LP za to.
Povrede najvise, a i godine. Presjedio je gotovo citavu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.