FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Štila i Meša umjesto Bekrića i Hajdarevića i to je to, ostatak ekipe je gotovo sigurno isti kao protiv Veleža.
Uzimamo ovo rutinski, dosta lakše nego što neki misle. Jaki smo.
Uzimamo ovo rutinski, dosta lakše nego što neki misle. Jaki smo.
1921
Iskreno jedva čekam petak da vidim kako ćemo krenuti na Radnik, kako je to Amar smislio. Što je najbitnije jači smo za par igrača sada u odnosu na premijeru sa Veležom.LjoZee je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:47Odbrana se zna, a ovo gore zavisi od formacije. Da li ce opet biti 442 ili ce igrati “normalnu” pa nekad kasnije prebaciti na 442 vidjet cemo. Meni je najbitnije da ja znam da su skoro svi dostupni sad tj. nema kartona, povreda i onda da moze Amar to posloziti kako misli da treba. Ono kad si bio osakacen i nemas izbora previse.Dejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:40Vjerujem da će Mujezinović igrati i ovu utakmicu od prve. Štilić sigurno upada umjesto Bekrića i sad vjerujem da je jedina nedoumica da li Alispahić ili Hajdarević. S obzirom da igramo protiv ekipe koju vodi veliki ljubitelj igre do centra, možda je Alispahić ipak bolja opcija, jer može i bolje napraviti višak, plus ima odličan udarac iz daljine, što kod Hajdarevića nije slučaj. Dvojac iz napada bi bilo grehota razdvajati, izgledali su stvarno silovito u prvoj utakmici.
Naravno vrlo je moguće da nas Amar i ovu utakmicu iznenadi sa početnih 11. Najbitnije je svakako uzeti tri boda, što neće nimalo biti lako.
Navodno bi Mehremić mogao preći u Wislu Krakow. Napravi brat bolju karijeru od haman svih lijevih bekova koji su ponikli u BIH 

Kakva akcija za 4 gol
Šehić - Juričić - Mujezinović i na kraju Štilić
Gasal
Gol i asistencija i jos jedan ponisten gol ekstra
Duraković šut golmanova reakcija
Štilina lopta
za Juričića ali poništeno šteta
Šehić - Juričić - Mujezinović i na kraju Štilić

Gasal

Gol i asistencija i jos jedan ponisten gol ekstra
Duraković šut golmanova reakcija

Štilina lopta

Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 05 avg 2020, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Rodjeni su pitarske picke!
DaLjoZee je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:47Odbrana se zna, a ovo gore zavisi od formacije. Da li ce opet biti 442 ili ce igrati “normalnu” pa nekad kasnije prebaciti na 442 vidjet cemo. Meni je najbitnije da ja znam da su skoro svi dostupni sad tj. nema kartona, povreda i onda da moze Amar to posloziti kako misli da treba. Ono kad si bio osakacen i nemas izbora previse.Dejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:40Vjerujem da će Mujezinović igrati i ovu utakmicu od prve. Štilić sigurno upada umjesto Bekrića i sad vjerujem da je jedina nedoumica da li Alispahić ili Hajdarević. S obzirom da igramo protiv ekipe koju vodi veliki ljubitelj igre do centra, možda je Alispahić ipak bolja opcija, jer može i bolje napraviti višak, plus ima odličan udarac iz daljine, što kod Hajdarevića nije slučaj. Dvojac iz napada bi bilo grehota razdvajati, izgledali su stvarno silovito u prvoj utakmici.
Naravno vrlo je moguće da nas Amar i ovu utakmicu iznenadi sa početnih 11. Najbitnije je svakako uzeti tri boda, što neće nimalo biti lako.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Durakovic i Gasal milionski eksponati 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Stilic, Sadikovic, Subasic, Bekric, Durakovic, Gasal za prekide
Ma nikakav “pritisak” te vrste ni kroz medije ni ovako ne treba nametati. Neka rade momci pa polako. Cvrsto na zemlji i dat ce Bog uspjeha.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro je ovo al treba malo odmorit od prijateljskih na grbavici barem kad je ova kisa, treba pustit i teren da se malo oporavi.
Ja sam i prosle godine govorio da je ova generacija juniora bolja od onih atletikovaca
Ima tu jos par njih koje treba pridruziti prvom timu, posebno ocekujem to od malog Karalica koji ce biti odlican veznjak

Ima tu jos par njih koje treba pridruziti prvom timu, posebno ocekujem to od malog Karalica koji ce biti odlican veznjak
Vjerovatno ono standardno u 18:30h. Ako budes isao mozemo li dobiti izvjestaj sta su radili i to?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Rodjeni su pitarske picke!
Kažu 250k eura iz Švice za Lendru.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ferroviere1987, Pablo11, Paromlinac, ristagrad i 38 gostiju.