uh
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne mogu dočekat petak lagano na džumu i onda
ludilo
evo igrači radnika najavljuju keca huseinbasic i vasic

evo igrači radnika najavljuju keca huseinbasic i vasic
Rodjeni su pitarske picke!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Odlicno, samo neka najavljuju. Svi redom, ja bih to volio. Da se skine pritisak sa pulena. Samo jako
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nikad se ne bojim utakmcia gdje protivnih bahat 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma nece biti lagano gore, ali nadati se najboljem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Placas pivu ako bude gotova tekma do poluvremena ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela, ne idemo Bosni Visoko u goste vec Radniku.
Btw kad smo vec kod te utakmice evo za prognoze, pisite.
viewtopic.php?f=99&t=15177&p=7751810#p7751810
viewtopic.php?f=99&t=15177&p=7751810#p7751810
Šta mislite hoće li Meša na klupu ili u prvu protiv Radnika?
Čini se da će ekipa iz drugog poluvremena jučerašnje utakmice u kojoj nije bio Meša početi u BIjeljini. Ako je relevantno da to gledamo. Ne znam kako će se snaći u ovom sistemu Meša ali znam da je prošla utakmica u Bijeljini bez njega katastrofa bila ali sad su druge okolnosti.
Eric
Ss Aco Ikic Sehic
Mesa Dado
Stilic Hajdarevic
Lendric Juricic
Ss Aco Ikic Sehic
Mesa Dado
Stilic Hajdarevic
Lendric Juricic
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Mislim da ne bi bilo ok klupirati Mujezinovica odmah pogotovo jer imas opcija sa klupe, a imas 5 zamjena. Odigrao je dobru utakmicu, naravno nije to garancija da ce odigrati dobro i protiv Radnika, ali treba ga “nagraditi”.
U prvu nego sta,po meni nas najbolji igrac nakon Stile
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vjerujem da će Mujezinović igrati i ovu utakmicu od prve. Štilić sigurno upada umjesto Bekrića i sad vjerujem da je jedina nedoumica da li Alispahić ili Hajdarević. S obzirom da igramo protiv ekipe koju vodi veliki ljubitelj igre do centra, možda je Alispahić ipak bolja opcija, jer može i bolje napraviti višak, plus ima odličan udarac iz daljine, što kod Hajdarevića nije slučaj. Dvojac iz napada bi bilo grehota razdvajati, izgledali su stvarno silovito u prvoj utakmici.
Naravno vrlo je moguće da nas Amar i ovu utakmicu iznenadi sa početnih 11. Najbitnije je svakako uzeti tri boda, što neće nimalo biti lako.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako je moguce da nam u bijeljini sudi ker iz banjaluke
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma da je neka brza ekipa pa onda ok,izbacis Dadu ili Mesu,ali protiv ovih dizelaskih ekipa trebaju igrati i jedan i drugi,pa kad uvaljamo 3 gola onda izbaciti i odmoriti malo Dadu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Odbrana se zna, a ovo gore zavisi od formacije. Da li ce opet biti 442 ili ce igrati “normalnu” pa nekad kasnije prebaciti na 442 vidjet cemo. Meni je najbitnije da ja znam da su skoro svi dostupni sad tj. nema kartona, povreda i onda da moze Amar to posloziti kako misli da treba. Ono kad si bio osakacen i nemas izbora previse.Dejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:40Vjerujem da će Mujezinović igrati i ovu utakmicu od prve. Štilić sigurno upada umjesto Bekrića i sad vjerujem da je jedina nedoumica da li Alispahić ili Hajdarević. S obzirom da igramo protiv ekipe koju vodi veliki ljubitelj igre do centra, možda je Alispahić ipak bolja opcija, jer može i bolje napraviti višak, plus ima odličan udarac iz daljine, što kod Hajdarevića nije slučaj. Dvojac iz napada bi bilo grehota razdvajati, izgledali su stvarno silovito u prvoj utakmici.
Naravno vrlo je moguće da nas Amar i ovu utakmicu iznenadi sa početnih 11. Najbitnije je svakako uzeti tri boda, što neće nimalo biti lako.
daLjoZee je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:47Odbrana se zna, a ovo gore zavisi od formacije. Da li ce opet biti 442 ili ce igrati “normalnu” pa nekad kasnije prebaciti na 442 vidjet cemo. Meni je najbitnije da ja znam da su skoro svi dostupni sad tj. nema kartona, povreda i onda da moze Amar to posloziti kako misli da treba. Ono kad si bio osakacen i nemas izbora previse.Dejan1921 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:40Vjerujem da će Mujezinović igrati i ovu utakmicu od prve. Štilić sigurno upada umjesto Bekrića i sad vjerujem da je jedina nedoumica da li Alispahić ili Hajdarević. S obzirom da igramo protiv ekipe koju vodi veliki ljubitelj igre do centra, možda je Alispahić ipak bolja opcija, jer može i bolje napraviti višak, plus ima odličan udarac iz daljine, što kod Hajdarevića nije slučaj. Dvojac iz napada bi bilo grehota razdvajati, izgledali su stvarno silovito u prvoj utakmici.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!