Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zar je najcitaniji
To je do Endina Causevica otvoreni mrzitelj Liverpoola i stovatelj vjecne Barcelone
Leorey tamz ap
To je do Endina Causevica otvoreni mrzitelj Liverpoola i stovatelj vjecne Barcelone
Leorey tamz ap
27.10.2020
- ASD
- Kontakt:
Samo im pomoći da se dokopaju Austrije i Njemačke.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:02Trebat ce nama protiv migranata "oluja", jedino rjesenje![]()
Hans i Osama, isto je to.

U Kninu normala sve, tu su i ovi ZDS.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:07Slave ustaše , svake godine se okupljaju yebem im mrtve ...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
De mi objasni kako je ti nama Oluja pomogla donekle , da li u četnička **** ubrajaš porodice koje su tamo živjele generacijama i šta je toliko smiješno tebi u protjerivanju civila , paljenju njihovih ognjišta i ubijanju nedužnih ljudi ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa jel se Olujom uradila deblokada Bihaća i ukinulo ono Abdićevo smeće?bombaysaphire je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:16De mi objasni kako je ti nama Oluja pomogla donekle , da li u četnička **** ubrajaš porodice koje su tamo živjele generacijama i šta je toliko smiješno tebi u protjerivanju civila , paljenju njihovih ognjišta i ubijanju nedužnih ljudi ?
Naravno da ne ubrajam, ista stvar bi se desila da smo i mi Banja Luku uzeli, stvorila bi se kolona izbjeglica spremnih za granični prijelaz na Srijemskoj Rači. Vjerovatno samovoljno, ali hajd ti to dokaži kad ti 300k ljudi bježi. Zato je možda i bolje što se rat prije toga završio, samo bi se stavila mrlja na ARBIH bez ikakve njihove krivice.
Nisam retardiran da mi je smiješno ubijanje bilo koga ili bilo kakvo zlostavljanje, smiješan i primitivan mi je odnos HVOa prema njima i način na koji su se ophodili prema generacijama Srba. Za sve te zločine treba i trebalo je odgovorati pred sudovima.
Malo sam ironičan sa '

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:24Pa jel se Olujom uradila deblokada Bihaća i ukinulo ono Abdićevo smeće?bombaysaphire je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:16De mi objasni kako je ti nama Oluja pomogla donekle , da li u četnička **** ubrajaš porodice koje su tamo živjele generacijama i šta je toliko smiješno tebi u protjerivanju civila , paljenju njihovih ognjišta i ubijanju nedužnih ljudi ?
Naravno da ne ubrajam, ista stvar bi se desila da smo i mi Banja Luku uzeli, stvorila bi se kolona izbjeglica spremnih za granični prijelaz na Srijemskoj Rači. Vjerovatno samovoljno, ali hajd ti to dokaži kad ti 300k ljudi bježi. Zato je možda i bolje što se rat prije toga završio, samo bi se stavila mrlja na ARBIH bez ikakve njihove krivice.
Nisam retardiran da mi je smiješno ubijanje bilo koga ili bilo kakvo zlostavljanje, smiješan i primitivan mi je odnos HVOa prema njima i način na koji su se ophodili prema generacijama Srba. Za sve te zločine treba i trebalo je odgovorati pred sudovima.
Malo sam ironičan sa ''.
Hvala na odgovoru.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
bombaysaphire je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:28Captain4 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:24Pa jel se Olujom uradila deblokada Bihaća i ukinulo ono Abdićevo smeće?bombaysaphire je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:16
De mi objasni kako je ti nama Oluja pomogla donekle , da li u četnička **** ubrajaš porodice koje su tamo živjele generacijama i šta je toliko smiješno tebi u protjerivanju civila , paljenju njihovih ognjišta i ubijanju nedužnih ljudi ?
Malo sam ironičan sa ''.
Hvala na odgovoru.

"We need to suffer. And we need to fight."
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa jes ih istjerao kaubojski balkanski kapitalizam između ostalog.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Tada si išao jer ti želio više od osnovnog , sada ideš jer želiš osnovno .
Ne poričem, samo objašnjavam ono gore.
Nullius in verba
Hahahahahahahahahahahahahahahahhabombaysaphire je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:31Tada si išao jer ti želio više od osnovnog , sada ideš jer želiš osnovno .
Nemoj molim te.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
HahahahahahhahahhahahahahahahahLillard je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:41Hahahahahahahahahahahahahahahahhabombaysaphire je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:31Tada si išao jer ti želio više od osnovnog , sada ideš jer želiš osnovno .
Nemoj molim te.
Hoću naravno.
Jel ovaj Milanović HDZ ili SDP ? Malo fura lijevo pa malo desno, ne zna ni on šta je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.